• Etta

    Syskonförsök via IVF våren 2018

    dava01 skrev 2018-09-22 11:01:06 följande:

    Ja vi bestämde oss för att inte lägga ner mer pengar och energi på det... fick faktiskt brev igår att ett gick till frysen. Det har aldrig hänt förut, är så glad över det. Känns tryggt också. Tror det kan bero på att jag åt q10 & e-vitamin denna gång...

    Tack så mycket!! :)


    Vad är q10 för vitamin? Skulle gärna testa lite vitamintillskott om det kan hjälpa!

    Jag har nu varit på ny planering och ska förnya ett par blodprover, ser de bra ut så startar jag igång med gonal-f nästa mens. Detta blir nog vår sista behandling också, åtminstone på ett tag.
  • Etta
    dava01 skrev 2018-09-25 20:22:43 följande:

    Det är en kraftfull antioxidant som ska ge energi åt alla kroppens celler. Har läst att de ska förbättra kvaliten på äggen... hade aldrig tagit kosttillskott förut heller men tänkte att denna gång kör jag, kan inte skada. Tog q10 100mg och e-vitamin 268mg. Tycker absolut att du ska prova det!

    Testade idag med cb Digital och fick gravid 1-2 så för mig funkade det bra :)


    Grattis!! :) Verkligen härligt med alla plus!! Då ska jag definitivt kolla upp de vitaminerna! :)
    vinterbebis12 skrev 2018-09-25 21:51:43 följande:

    Så härligt med alla pluss! Jag är på ruvardag 1 med en blastocyst. Har en kvar i frysen om detta inte går vägen. Efter det är jag osäker om vi försöker mer. Det här blir femte insättningen denna omgång. Visst är det fler än jag som ruvar ganska tidigt?


    Håller tummarna!!
  • Etta
    Jullan skrev 2018-09-25 22:03:17 följande:

    Jag är på rd 11 och har testdag på torsdag. Tänkte att jag nog skulle vara lite mer orolig den här gången om jag skulle lyckas bli gravid med tanke på allt vi varit med om. Men jag var inte alls beredd på den oro som totalt har fått greppet om mig. Mina symtom är humörsvängningar, trötthet och känsligt luktsinne. Och så har jag mensvärk och det är den som oroar mig. Vet att det är vanligt men i dag tex så har jag haft kraftig mensvärk som i och för sig har kommit och gått men som hållt i sig väldigt länge. Det började vid 16-tiden och höll på till ca 20-21. Det känns liksom som för mycket och för kraftig mensvärk för att det här ska kunna sluta bra. Är det någon som har någon erfarenhet av liknande?


    Åh, det är så jobbigt med alla denna oro! :( Vad jag minns av när jag var gravid med min dotter så var jag också väldigt orolig för mensvärken, men det gick ju bra! :) det är väl som du säger ett väldigt vanligt symtom i början? Kram!
  • Etta
    Smillan83 skrev 2018-09-28 20:38:46 följande:

    Hej! Hoppar in här! Här hemma har vi precis bestämt oss för att använda vårt sista infrysta embryo i vinter!

    Har 2 döttrar från tidigare IVF, så nästan skäms för att önska oss en tredje! Som att verkligen utmana ödet, som att gapa efter för mycket! Men inte kan jag låta dem slänga vår lilla eskimå, nog måste den väl få chansen?! Visst förstår ni? Det handlar ju inte om att jag inte är tacksam över de underverk vi fått!

    Går det inte, så går det inte och då lämnar vi IVFf karusellen, men vi måste ju prova!!!


    Såklart ni ska prova! :) Hur gamla är dina döttrar?
  • Etta
    vinterbebis12 skrev 2018-09-30 09:22:37 följande:

    Jag satte in en femdagars i måndags och plussade igår (och idag). Väldigt glad men vågar såklart inte glädja mig helhjärtat. Har flera kemiska graviditeter och nu senast ett utomkveds bakom mig så vet att lyckan kan bli kortvarig.


    Grattis!! :) Så härligt att det är så många plus i tråden!
  • Etta
    monn skrev 2018-09-30 18:14:40 följande:

    Idag gjorde vi ultraljud och fick se ett litet hjärta picka <3


    Åh, grattis!!
  • Etta
    Smillan83 skrev 2018-10-02 20:54:14 följande:

    Alltså idag hände det som inte får hända, var ute på promenad med barnen i vagn, när jag i en uppförsbacke plötsligt får känslan att nåt kommer ur snippan, ni vet som när en tampong hamnar fel å glider neråt!

    Går sedan resten av promenaden med den känslan!

    När jag kommer hem ser jag efter med spegel att något buktar ut ur slidan!

    Jag måste fått framfall!

    Har gråtit hela dan känns det som och fått en akuttid till gyn på torsdag!

    Detta får bara inte hända, inte nu!!!!


    Usch så jobbigt!! Hoppas du får hjälp snabbt, det behöver väl inte påverka framtida graviditeter?
  • Etta
    Jennyedith skrev 2018-10-05 15:30:22 följande:

    Smillan83, hur har det gått?

    Jag måste berätta glatt att hjärtat slog på VUL idag, sån lättnad. Är i v 9.


    Åh, stort grattis!! :)
  • Etta
    Liten elak och intelligent skrev 2018-10-06 13:14:26 följande:

    Nu har jag vågat mig på att testa tidigt på ruvningsdag 7 med fryst blastocyst och det är POSITIVT!


    Wow, grattis!!
  • Etta
    vinterbebis12 skrev 2018-10-07 07:21:45 följande:

    Testdag idag och plusset håller i sig och har blivit starkare. Jag kan dock inte slappna av och glädjas helt eftersom det kommer ut brunt med crinonen. Har flera kemiska graviditeter bakom mig då jag först plussat men sen börjat blöda men då har testerna också blivit svagare. Vet att det förekommer ofarliga blödningar och de tre gånger jag haft starka plus på TD har det varit en stark graviditet.


    Åh, denna hopplösa oron alltså! Jag har ju också haft två kemiska graviditeter nu och då har det ju varit svagare tester och sen blödning, så tror inte alls du behöver oroa dig för bruna flytningar/blödningar om testet är starkare nu, brunt betyder ju att det är äldre blödningar. Tror jag skrivit det förut men med min dotter hade jag en störtblödning i v 7, blödde igenom byxorna t.om men var ingen fara ändå! Och vet flera som haft samma.
Svar på tråden Syskonförsök via IVF våren 2018