• Etta

    Syskonförsök via IVF våren 2018

    Liten elak och intelligent skrev 2018-10-09 16:17:13 följande:

    Jag försöker fatta att jag faktiskt verkar vara gravid. Testade i lördags på RD7 med fryst blastocyst. Svagt positivt. Testade igen i morse på RD10. Lika svagt positivt men iofs annat test. Köpte digitalt test. Gravid 2-3 visar det! 

    Jag har ringt och fått tid för VUL och ringt spec-MVC för inskrivning.


    Härligt, grattis! :)

    Jag fick mens idag och ska köra igång med gonal-f på torsdag.
  • Etta
    vinterbebis12 skrev 2018-10-10 21:25:54 följande:

    Tack för att du skrev det. Testerna håller i sig och inget mer brunt. VUL 23/10. Räknar dagarna!

    Hur mår du? Vad är nästa steg för er?


    Så skönt! Vi startar igång ny ivf idag! Korta protokollet så börjar med gonal-f ikväll och beräknat äp 22/10
  • Etta
    Jullan skrev 2018-10-11 16:42:30 följande:

    Lycka till Etta!


    Tack! Första sprutan tagen! :) (Tar ändå emot varje gång att sticka sig själv med en spruta!)
  • Etta
    tornis skrev 2018-10-12 21:27:55 följande:

    Om en vecka blir det återföring för min del! Förra månaden fungerade det inte med dagarna eftersom kliniken har stängt helger (lite suck på den).

    Har precis tagit Ovitrelle och jisses vad jag hade glömt bort hur mycket det tar emot att sätta en spruta i sig själv.. Efter en hel del velande så satt den i alla fall.. Och hej vad stolt man blir över sig själv!

    Har två blasto i frysen och hoppas hoppas att någon av de tar sig!

    Kul att höra om plus i tråden.


    Håller tummarna! Ja, eller hur, tänkte det skulle vara hur lugnt som helst med sprutorna såhär fjärde ivf-omgången och ändå sitter man där och tvekar och känner att det bara inte går!
  • Etta
    Jullan skrev 2018-10-16 17:51:58 följande:

    Det gick bra! Phu! Vi fick se ett hjärta slå på en liten krabat på 1.1 cm. Först var jag nästan helt likgiltig men under dagen har det så smått börjat sjunka in att allt ser bra ut än så länge och det är ju fantastiskt!


    Åh så härligt! Stort grattis!
  • Etta
    tornis skrev 2018-10-18 08:29:28 följande:

    I morgon är det dags för återföring. Jag är så förväntansfull!

    Ska på en yoga kurs några dagar senare men är tveksam om jag ska gå. Man kan ju leva som vanligt men inget som görs under de passen är ens i närheten av "vanligt" :)

    Hur har ni resonerat kring träning?


    Åh, lycka till! För mig är det planerat äp på måndag! Och sen förhoppningsvis återföring nån gång i nästa vecka. Jag har också funderat mycket på yoga, går regelbundet och en ny kurs startar nästa vecka, när jag googlar verkar det vara lite olika svar? Träning ska ju inte vara någon fara, och inte heller att lyfta typ syskon, enligt min ivf-klinik, men däremot hade mitt tidigare yoga-ställe en rekommendation att inte köra vanlig yoga under första trimestern. Vet ej varför!
  • Etta

    Äggplock idag, fick ut 17 ägg!! Rekord! Hoppas nu på många befruktade, det är där vårt bekymmer legat tidigare.

  • Etta
    hoppas 2014 skrev 2018-10-22 15:34:44 följande:

    Wow! De va många, Grattis! Håller tummarna för att befruktningen fungerar denna ggn. Jag har oxå haft plock idag, oxå rekord -11st. Får se om hur många som är mogna... Tokont nu.


    Spännande att vi ligger lika! Ja, en del av mina var från små äggblåsor, så vi blev förvarnade om att alla nog inte var mogna. Jag har också haft rejält ont idag, bättre nu men har ju också tagit starka panodil. Ska nog stanna hemma imorn också tror jag.
  • Etta
    tornis skrev 2018-10-23 06:42:30 följande:

    Reflekterade över en sak när jag var på kliniken sist. Efter återföring var det en bm/sköterska som gick igenom lite detaljer såsom testdatum m.m. Hon säger då, lev som vanligt, drick alkohol fram till testdatum osv.

    Jag blev ganska häpen och sa: brukar ni säga så? Inte för att jag tror att alkohol i mindre mängder påverkar chanserna nämnvärt utan för att jag trodde att det var ett stort no-no inom sjukvården att ens "rekommendera" det.

    Ha en bra dag till er alla!


    Oj, det var ovanligt! Vid min sista återföring var det "och ingen alkohol efter insättning" som gällde! Jag tror inte heller det spelar någon som helst roll så tidigt, men trodde som du att man absolut inte sa så! En av läkarna på min klinik som är lite äldre (och som jag verkligen gillar) sa dock när jag frågade om kaffe att "På 70-talet hinkade vi i oss kaffe och vin, hade det varit så känsligt hade det inte funnits några 70-talister!" ;)
  • Etta

    7 befruktade blev det! Så de odlas vidare till blastocyster så får vi hoppas att flera utvecklas vidare!

Svar på tråden Syskonförsök via IVF våren 2018