Inlägg från: elin1989 |Visa alla inlägg
  • elin1989

    Min 17-åriga dotter har ingen kompis

    Alltså jag förstår dig verkligen men du kan inte ordna playdates åt din 17-åriga dotter, det funkar liksom inte i den åldern.

  • elin1989
    Anonym ( skrev 2018-03-28 22:39:35 följande:

    Så fort hon hörde talas om någon i bekantskapskretsen som hade ett barn i ungefär min ålder frågade hon mig och bjöd sen hem mamma och dotter. Nästan bara döttrar, kanske gör att själv var flicka. Hon själv presenterade oss och tog upp nåt ämne vi kunde diskutera. Vi åt middag och efterrätt. Sen satt hon och tjattrade med mamman och jag och dottern pratade och lekte eller gick på stan m.m. när jag var äldre. Vi fick pengar till buss och bio. Sen efteråt frågade hon vad jag tyckte om henne. Om jag gillade henne bjöd hon in de fler gånger.

    Hon kunde bjuda in en väns vän. En arbetskamrat. En gång flyttade vi.Då såg hon att vår nya granne en bit bort hade en dotter i min ålder.Så då gick hon dit och pratade med föräldrarna.sen släpade hon dit mig.Vi blev bästisar.

    Jag gick i simskola.Om hon såg att jag blev kompis med någon bjöd hon hem barnet och förälder till oss.

    Utan hennes kamp för vänner hade jag varit helt ensam och utan social förmåga.


    Jag har väldigt svårt att tro att det skulle funka med 17 åringar dock. Jag hade definitivt inte gått med på det när jag har 17.
Svar på tråden Min 17-åriga dotter har ingen kompis