Inlägg från: Utvandraren2 |Visa alla inlägg
  • Utvandraren2

    Använda svart mascara i stället för brun?

    Nu blev jag nyfiken och lånar tråden lite. Vad ska man ha för mascara om man är väldigt ljus, har blåa ögon, skandinavisk blond men svarta ögonbryn och svarta fransar? Jag har alltid kört på svart, har inte ens reflekterat på att det finns brun mascara. Kör brun eyeliner dock.

  • Utvandraren2
    Emerencia skrev 2018-03-30 03:53:12 följande:

    Blå mascara var poppis på 90-talet för ljusa ;)


    Haha, ja det var ju det. Hua. :)
  • Utvandraren2
    BuoBä skrev 2018-04-02 19:59:35 följande:

    Apolosophys bruna från Apotek Hjärtat tycker jag är bra. De har ofta erbjudande så den kostar under 100 kr.

    Jag lyckas alltid gnubba mig i ögonen och smeta ut mascaran och med brun eller brun-svart ser man inte riktigt lika mycket ut som en panda.


    Går lite OT nu, men prova en mascara som går bort med 38 gradigt vatten. Clinique har två olika sorter i den serien(en med mini borste och en med volym och curl) och de finns i brunt med. Jag kan inte ha vattenfast, har för täta fransar, omöjligt att få bort. Har lätt för att gnugga mig i ögonen under dagen. Den mascaran kladdar inte, bara smular sig lite om man råkat gnugga. Lätt att borsta bort med fingret. Den är lite dyrare än vanliga märken, men inte mycket. Jag köpte Kanebos mascara tidigare, men när Clinique kom med denna bytte jag, för den är billigare. Jag har använt den i flera år och kommer aldrig att byta.
Svar på tråden Använda svart mascara i stället för brun?