• T90

    Bli gravid efter missfall följas åt

    babytjejen skrev 2018-05-22 08:50:12 följande:

    Kännt mig så ledsen o hopplös både igår o idag...jag vet inte om det är åldersnojan som gör det el om det är en sen reaktion på missfallet men känns så hopplöst. Känns som att sista tåget gått även fast jag vet att det inte gjort det...Hoppas det går över fort för tär verkligen på energin att må så här...


    Tycker alla känslor är tillåtna efter missfall och man förstår inte alltid sig själv :(

    Det logiska vill sällan stämma med det känslomässiga. Hjärta och hjärna kommer inte överens för 5 öre.
  • T90

    Jag blöder. Det är troligen kört. Skulle haft mens idag eller imorgon. Förstår ingenting. Har känt i kroppen och sett på stickor att jag är gravid.

  • T90
    EIJ90 skrev 2018-05-24 07:26:20 följande:

    Jag hoppas att det bara är en ofarlig blödning! Hur mår du idag?

    Man blir klart orolig! Kram <3


    Jag vågar inte hoppas någonting... Det kom och försvann lika fort igår. Vet inte hur eller vad jag ska tänka eller tro. Bara vänta och se :( känns jobbigt.
  • T90
    Milian03 skrev 2018-05-24 18:12:25 följande:

    Idag kom ett par som inte varit tillsammans länge alls ut med att de är gravida. Och här kämpar vi månad efter månad. Ville bara gråta när de sa det. Hur ska man kunna glädjas åt andras "hoppsan-graviditeter" när man själv kämpar i motvind? :'( förlåt för gnäll.


    Jag hade känt samma som du... Man orkar inte riktigt vara glad..
  • T90
    SL185 skrev 2018-05-28 17:11:02 följande:

    Läste att du hade fått en liten blödning. Hur mår du nu? Hoppas att allt är bra <3

    Grattis till alla som plussat!


    Mående går upp och ner. Trodde jag skulle ha mer panikångest och gråta massor. Är nog bara tacksam att jag ens blev gravid igen efter missfallet.

    Ja den kom och försvann lika fort. Fattar inget. Väntar fortfarande på störtblödning dock. Gravtest i lördags var starkare än i onsdags när jag blödde. Trött som ett as, Molvärk, ömma bröst, illamående, hugg när jag rör mig snabbt finns. Men så tänker jag att ingenting behöver betyda någonting.

    Mvc vill att jag kommer och bli inskriven på onsdag, känns lite slöseri med tid men men.... Tack för att du frågade!
  • T90
    Lunamoon skrev 2018-05-28 17:18:43 följande:

    Är gärna med. Fick missfall idag i vecka 8. Ringde gyn men fick ingen hjälp utan fick till svar att jag fick ta ett graviditetstest om två veckor.

    Kommer iaf försöka bli gravid igen så fort det går. Känns väldigt jobbigt dock med missfallet men försöker tänka att naturen har sin gång... hur länge blödde ni vid missfall? Och efter hur lång tid blev ni gravida?


    Beklagar missfallet.... Fått extremt lite och dålig hjälp från gyn på sjukhuset. Gått privat istället.

    Jag blödde i 17 dagar. Blev gravid på 6e försöket efter. Vi började försöka i december igen, vågade inte vid äl i november då vi var osäkra på om blödningen var helt avstannad eller ej.
  • T90
    Lunamoon skrev 2018-05-28 19:18:00 följande:

    Mm, till mig sa de att det är så pass vanligt med missfall i den veckan och att de inte har resurser att kolla upp alla misstänkta missfall. Logiskt sätt förstår jag dem men känslomässigt blev jag väldigt ledsen, det får ju en att känna sig oviktig när man behöver stöd som mest.

    Okej, har det gått bra nu iaf? Hur söker man privat?


    Visst är det vanligt och Ja alltså jag fattar att de har mycket... Cancerpatienter tex. Men man själv känner sig jävligt oviktig och inte tillräckligt drabbad typ.

    Jag sökte på nätet efter privat gynekolog och den är väldigt känd för att vara bra. Kostar samma som att gå till sjukhusets gynmottagning.

    Vet inte om det gått bra än, såpass tidigt och vi är inställda på missfall faktiskt. Orkar inte tro eller hoppas något...
  • T90
    SL185 skrev 2018-05-28 21:26:18 följande:

    Åh hoppas att det inte var något farligt utan bara en liten blödning! Låter bra med gravtest så blivit starkare o att du har symtomen kvar :) tycker du ska gå på inskrivning, ställa in dig på gravid tills motsatsen är bevisad <3


    Ja kanske, vi får se. Jo jag går dit iallafall.
  • T90
    Systeryster33 skrev 2018-05-29 09:04:09 följande:

    Fan, då var nog missfall nummer 2 ett faktum!


    Neej fan då :(
  • T90

    Bokat tidigt vul hos en privat gynekolog (med landstingstaxa). Glömde fråga om det kostar något att göra själva vul... Jag har frikort men vet inte om just det ingår, någon som vet hur det brukar vara...? Eller är det olika?

Svar på tråden Bli gravid efter missfall följas åt