Varför innehåller BULGUR/ couscous så mycket proteiner?
Någon som vet?
Proteinvärdet/ 100 gram var ca 11 gram därför jag undrar..
Tillsätter dom flugor i eller?
Någon som vet?
Proteinvärdet/ 100 gram var ca 11 gram därför jag undrar..
Tillsätter dom flugor i eller?
Det finns ju olika typer av proteiner, alla är inte animaliska.
Båda består av durumvete vilket består av runt 13-15% protein, så frågan kanske snarare borde vara varför proteinhalten är så låg. Min gissning är att vatteninnehållet är högre.
Inbillar du dig protein endast finns i djur, eller vad är frågan egentligen?
11 gram är det mycket tycker du?
Sojaböna är på 36g, så du får lite perspektiv på¨det.
Och finns säkert mer som har högre, men orkar inte tänka idag.
Protein är väl förekommande i andra ingredienser, men det handlar väl om kunskap som du nu fått.
Och som kan vara omöjligt veta innan man tar reda på nått, då man ofta pratar om protein och menar just animalier.
I KOKT bulgur är det 3% protein. Alla olika näringsämnen blir förstås högre per 100 g i ett livsmedel om man extraherar vattnet.
I KOKT bulgur är det 3% protein. Alla olika näringsämnen blir förstås högre per 100 g i ett livsmedel om man extraherar vattnet.
Någon som vet?
Proteinvärdet/ 100 gram var ca 11 gram därför jag undrar..
Tillsätter dom flugor i eller?
Någon som vet?
Proteinvärdet/ 100 gram var ca 11 gram därför jag undrar..
Tillsätter dom flugor i eller?
Varför innehåller potatis så mycket kolhydrater?
Varför är broccoli grön?
Hur långt är ett snöre?