• Jsv17

    SYSKON 2019

    dummamej2 skrev 2018-08-07 12:52:04 följande:

    Tänker också så. Dessutom har blödningarna avtagit. Håller er uppdaterad :) hur går det för dig? Ingen mens än?


    Va bra att de avtagit, det känns ju positivt Nej inte än, men den var väldigt ?sen? sist också, i förhållande till hur det var innan grav då, så jag drar inte för många växlar på det ännu
    Mamma till en liten pojke sedan 9-12-17
  • Jsv17
    dummamej2 skrev 2018-08-07 17:34:09 följande:

    När ska du våga dig på ett test? :D


    Jag beställde ett två-pack digitala och två-pack vanliga cb, men dom har inte kommit än, så innan dess behöver jag inte fundera. Men jag har sagt till helgen senast då min moster har 60års kalas, jag dricker inte alkohol men jag kan ta ett glas champagne om det firas och jag älskar ostar (särskilt de typer man ska undvika som gravid....) vilket det säkert kommer vara på buffén så måste veta om jag kan äta på som vanligt eller inte och är det något så ska det definitivt ge utslag då, jag plussade sent med sonen så min kropp verkar inte vara så snabb med hormon, jag tillhör de få som inte ens fick positivt på bim så jag tar det lugnt.
    Mamma till en liten pojke sedan 9-12-17
  • Jsv17
    dummamej2 skrev 2018-08-07 20:50:05 följande:

    Ostarna är säkert inge problem såhär tidigt. Det är väl för att barnet inte ska få listeriabakterier men än så länge så får den ju inte näring via navelsträngen så då borde det vara lugnt ju? :)


    Absolut, det skulle inte vara nån katastrof såklart men som jag sa under senaste graviditeten att det är en sådan liten sak att ge upp så jag tar det säkra före det osäkra utifallatt Sedan kommer jag ju vara sjukt nyfiken vid det laget, att veta om det är något eller inte så längre än så kommer jag inte kunna hålla mig
    Mamma till en liten pojke sedan 9-12-17
  • Jsv17
    dummamej2 skrev 2018-08-07 23:04:28 följande:

    Ska bli spännande att höra vad testet visa :) håller tummar och tår!


    Då jag fick en migrän-känning (får absolut inte ta min migrän-medicin om jag skulle vara gravid) så tog jag ett test nu på eftermiddagen. Det var tok-blankt så min känsla var rätt. Det positiva är att jag kunde ta min medicin och har iaf inte migrän just nu. Bara vänta på mens och satsa på nästa månad då mensen är så pass sen misstänker jag ev. utebliven äl kanske.
    Mamma till en liten pojke sedan 9-12-17
  • Jsv17
    dummamej2 skrev 2018-08-08 20:53:03 följande:

    Å vad tråkigt att höra. Håller tummarna att det blir ett plus nästa månad!


    Ja, jag får hoppas på en Maj-bebis
    Mamma till en liten pojke sedan 9-12-17
  • Jsv17
    Thorax skrev 2018-08-09 07:18:49 följande:

    äntligen en kullsyskon till våren, trodde aldrig de skulle ske så snart. kunde inte hålla mig då jag haft den starka gravidkänslan.

    6e försöket. Äl+8 bim -10

    Om de var Conceive plus gel, uteslutning av transfetter och socker eller att vi hade sex enbart på ÄL dagen får vara osagt.


    Grattis!!! :D
    Mamma till en liten pojke sedan 9-12-17
  • Jsv17
    dummamej2 skrev 2018-08-09 20:18:08 följande:

    Jahapp då kom det blod för mig igen... Kände på tappen som var mjuk och öppen. Missfall på G igen då. Jag som igår plussade 2-3 veckor och vågade bli glad igen sen första blödningen för en vecka sedan... Sååå besviken och arg. Först ska jag plussa och vi blir sååå glad, sen börjar jag blöda och vi trodde det blev missfall, sen en vecka senare plussar jag starkt och vi får ställa om oss och bli glad igen, och nu dagen efter kommer det blod igen. Fruktansvärt känns det. Elakt av kroppen och orättvist.


    Så ledsen för er skull, har ett MA i bagaget, det är FRUKTANSVÄRT när kroppen lurar en så!
    Mamma till en liten pojke sedan 9-12-17
  • Jsv17

    Jaha... här är det fortfarande ingen mens, men testade ju väldigt negativt för några dagar sedan (då det definitivt borde visat om det var något) så googlat lite (för det är ju alltid bra haha) tydligen inte helt ovanligt att kroppen hoppar över en mens så där efter graviditet och det kan tydligen ta ganska lång tid att komma i fas. Så vi får nog bara försöka ligga när vi känner för det och hoppas på det bästa just nu Skulle jag få plus sen kommer det bli en svårdaterad graviditet...


    Mamma till en liten pojke sedan 9-12-17
  • Jsv17
    dummamej2 skrev 2018-08-13 20:14:46 följande:

    Eller så hade du ägglossning senare än du trott och så plussar du om du testar nu? ;)

    Jag fick nog inte missfall där under min andra blödning i torsdags. Testar jättestarkt ännu. Starkare till och med, strecket blir nästan svart!! Pratat med min bm idag och hon bad mig ringa gyn för ett ultraljud så dem kan kontrollera att allt ser bra ut. Hoppas på det! Ska ringa gyn imorgon.


    Nja sett till när vi sist låg så borde det visat, men simmarna kan ju iofs leva ett tag till där inne Jag testar igen om ett par dagar om det inte skulle komma ngn mens

    Åh hoppas!!! Håller alla tummar och tår att det ser bra ut där inne! Jag blödde ju flera ggr, varav en störtblödning där jag tänkte att det kan omöjligt leva något där inte efter detta, men jodå därinne låg han och sprattlade
    Mamma till en liten pojke sedan 9-12-17
  • Jsv17
    dummamej2 skrev 2018-08-15 08:31:23 följande:

    Ja det är ju många som blir flyttade flera veckor på Ultraljudet fast dem haft regelbunden cykel så det borde ju ha att göra med att det fäster väldigt sent isf :)!

    Själv sitter jag hos gyn och väntar på att få göra ett vul för att lokalisera var blödningarna kommer ifrån. Är nervös så jag mår illa!!


    Håller alla tummar och tår! Hur gick det?

    Ja jag blev ju flyttad en hel vecka sist, från 30:e Nov till 7:e Dec och plussade först bim +3 så jag vet ju att det kan vara så. Tog tempen på mig själv för att testa att sonens termometer fungerade då vi tyckte han var varm men fick låg temp, min temp var 37,4.... jag har aldrig uppmätt en temp över 36,9 oavsett tidpunkt på dagen (om jag inte är sjuk) MEN hade just 37,4 när jag var på gynakuten i förra graviditeten och minns att jag reagerade på det. Nu kan det ju vara så att det är min efter ÄL temp som bara visar att äl skett, men då kanske mkt senare än jag trodde och isf missade vi den här gången eller så är jag gravid, tänkte testa igen om ett par dagar om inget händer
    Mamma till en liten pojke sedan 9-12-17
Svar på tråden SYSKON 2019