• Ereya

    Fler med ägglossning runt månadsskiftet APRIL-MAJ och vill följas åt?

    Sex igår och ÄL var antingen då eller idag. Nu har jag lite molvärk, något som jag brukar känna av vid ägglossning. Kanske finna en chans ändå men jag tvivlar på det

  • Ereya
    Linneisen skrev 2018-05-02 10:08:26 följande:

    Har du kollat med ältester eller hur gör du?

    Jo klart det finns en chans!


    Hoppas! Just nu är min biologiska längtan så jäkla stark. Om det inte tar sig den här månaden ska jag prova tempa, och därefter ägglossningstesta. Hur går det för dig?
  • Ereya
    Linneisen skrev 2018-05-02 20:36:53 följande:

    Ah okey.

    Jag är på äl+3 och har lite ont i brösten idag. Men det är ju för tidigt för symptom så jag vet inget. Ska testa om en vecka för vid den tiden plussade jag med dottern.


    Åh, spännande. Jag testade positivt på ÄL +14, men har tänkt vänta tills mensen i alla fall varit sen ett par dagar. Träna sin willpower
  • Ereya
    Lycklig37 skrev 2018-05-05 17:28:36 följande:

    Hade min sista menstruation den 7/4 och ska ha min menstruation idag men den har inte dykt upp än. Har illamående, trötthet, molande värk. svettas och är väldigt varm emellanåt. Det bränner lite i äggstockarna. Eftersom som jag och min man så gärna vill ha barn så hoppas jag att testet ska visa positivt.

    Jag tänkte testa imorgon på morgonen.

    eller är det för tidigt dagen efter beräknad mens?


    Jag var också varm och kände mig nästan febrig med tillhörande konstanta mensvärk när jag plussade. Hoppas på plus!!
  • Ereya
    Lycklig37 skrev 2018-05-05 18:35:33 följande:

    Tack jag hoppas verkligen det. Vi är jätte spända här hemma vill bara att mensen ska hålla sig borta. 


    Iiiih! Jag hoppas så mycket för er skull! Själv är jag hopplöst långt borta från ens det svagaste plusset, om det ens blev nåt av den här månadens äventyr. Men bered gärna vägen med ett plus, så kanske det smittar av sig
  • Ereya
    Outofservice skrev 2018-05-05 23:04:14 följande:

    Så jäkla irriterande, hade äl i onsdags enligt NC. Alltså inte mer än 3 dagar sedan, men har nu ikväll fått som väldigt mild mensvärk. Jag va på gyn för drygt 1 vecka sedan, så jag vet att det såg bra ut och att där inte va någon cysta, för det va pga trolig cysta jag va inne. Men det är ju för tidigt för att överhuvudtaget känna något, så nu får jag ändå föe mig att något är fel.. vlir galen på mitt huvud och att jah alltid tänker det värsta.


    Jag hade förmodligen ÄL förra helgen, verkligen runt månadsskiftet och har haft lite molande värk i ett par dagar nu till och från. Andas och ta det lugnt. Allt är under kontroll. Ta hand om dig!
  • Ereya

    Fick precis världens molvärk/ilningar i höger äggledare/äggstock (vars det nu än är man får ont en vecka efter ägglossningen). Det försvann efter dryga halvtimmen. Vad är detta? Så brukar det inte kännas ;)

  • Ereya
    Zandylina skrev 2018-05-06 21:20:08 följande:

    Hej alla. jag blivit lite fundersam då jag vet säkert att jag hade ägglossning då ägget släppte senast i måndags med positiva digitala ägglossningstest lördag och söndag men negativt måndag kväll.hade också jätteont först höger sida på lördag dag sen söndag på vänster sida.. tempen fortsatt stiga eller ligga högt ej haft nån tempdipp än däremot idag haft ilningar i livmodern först på höger sida till och från hela dagen..sen på vänster sida till och från nu på kvällen samt illamående senaste två dagarna..samt konstant törstig,

    Nu dock ikväll tog jag ett ägglossningstest på skoj å vad händer 2 streck på det, fattar nada eftersom vet att hade den i måndags vad sjutton kan detta vara? E så konfunderad just nu på min kropp...


    Jag har hört att ägglossningstest visar positivt om man är gravid. Jag hade själv häftig molvärk igår på höger sida, en vecka efter ägglossningen, men jag tempar eller ägglossningstestar ej så jag kan inte kolla om jag får amma resultat som du. Mitt råd är att vänta 14 dagar efter ägglossningen och sedan testa dig. Då borde det visa positivt. Testet blir ju säkrare ju längre man väntar men det är verkligen svårt att sitta på händerna!
  • Ereya
    Linneisen skrev 2018-05-07 16:42:14 följande:

    Nehe ingen mer blödning. Fredags rosa flytningar. Lördags bruna flytningar. Igår brunt på pappret en gång. Laddade upp med binda o trodde att mensen kommer nu. Men idag ofärgade vanliga flytningar igen. Hoppet om att det var nidblödning tänds igen!!


    Kroppen alltså! Håller tummarna för dig.
Svar på tråden Fler med ägglossning runt månadsskiftet APRIL-MAJ och vill följas åt?