Inlägg från: Anonym (Bellis) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bellis)

    Bugaboo???

    Jsv17 skrev 2018-05-16 23:48:13 följande:

    Mitt råd till alla som ska köpa vagn är att testa, och jag menar testa ordentligt! Jag provkörde med vikt i, fällde upp och ihop, klickade i och ut delar, på flera olika märken säljaren var alldeles svettig haha Jag föll i slutändan för Britax smile2, jag tycker bugaboo har framförallt liggdelarna för lågt ner, och då är jag kort, men det där är ju en smaksak. Sedan tyckte jag att prismässigt och vad man fick för pengarna var britaxen mer värd, men bugaboo är himla sköna att köra och är riktigt bra vagnar, men jag tycker inte de är så mycket bättre att de borde vara så pass mycket dyrare men detta ju också en smaksak Är hur som helst supernöjd med min britax iaf och kompisen som köpte bugaboo Buffalo är supernöjd med den, så som sagt prova och välj det som passar er och era behov bäst.


    Håller med! Prova, prova, prova! (Och köp sen begagnat, haha!)

    Har kört bugaboo bär jag var nanny några år innan jag själv fick barn. Håller också med om att liggdelarna på Bugaboo är för låga. Jag ogillar också de små hjulen och att handtaget inte går att vinkla. De känns lite för lätta på nåt sätt. Och definitivt alldeles för dyra! Man får inte såå mycket mer för pengarna. De känns mest skrytiga.

    Vi köpte en begagnad Brio Smile (för två år sedan, nuförtiden är väl Britax Smile2 typ samma vagn?) som vi ÄLSKAR! Vi gav inte ens 3000 för den med liggdel och sittdel, och den kändes typ helt oanvänd! Den är rejäl och stadig men ändå sjukt smidig, tar jättelite plats, med stora lättrullade hjul som går bra på alla underlag. Går att klicka i babyskyddet, lätt att fälla, tar liten plats i bilen. Snygg, sjukt bra suffletter och GIGANTISK varukorg. Finns i några snygga färger också!

    Ett tips, tänk på att involvera din partner i valet, om han tex är lång kanske inte alla vagnar funkar bra för honom!
  • Anonym (Bellis)
    Mascaraklumpar skrev 2018-05-20 10:17:51 följande:

    Enligt prisjakt är detta det lägsta priset på den vagnen idag, ca 6000 kr. Fortfarande stor skillnad jämfört med bugaboo, visserligen, men betydligt mindre skillnad jämfört med ett par år sedan om den kostade under 3 000 då.

    www.babyv.se/product.html/britax-smile-2-duovagn-2016


    Ja alltså som jag skrev så köpte vi den begagnad, hade använts till ett barn i ett år. Just då reades Brio Smile ut eftersom Britax köpt upp Brios barnvagnsfabrik, så då kunde man på Babya köpa en ny Brio Smile med sitt- och liggdel samt babyskydd och skötväska för ca 7000 tror jag, och då kollade jag inte ens onlinebutikerna eftersom vi ville ha begagnat. Vi köpte istället ett brio primo babyskydd med bas för halva priset nytt pga samma rea.

    Mitt råd är alltså att köp begagnat, ofta kan man få tag i vagnar som är sparsamt använda till väldigt bra priser. Vi använder samma vagn nu till andra barnet och liggdelen ser fortfarande nästan ny ut. Det är ju poppis nu att byta vagn ofta, många köper också vagn och ångrar sig och vill byta så det finns mycket att välja på på second hand-marknaden. Har man is i magen och kan tänka sig att åka en liten bit är det inte omöjligt att till och med hitta exakt den färg man föredrar osv!
Svar på tråden Bugaboo???