• LFF

    Bugaboo???

    Vilken Bugaboo har du tittat på som du tycker är så liten? Buffalo/Fox (ersättare till Buffalo) är ju väldigt rymliga.

    Donkey är lite smalare eftersom man ska få plats med två sittdelar på 74cm (men enligt mig helt oslagbar som syskon-/tvillingvagn).

    Bee är ju mer en sulky även om du kan ha en liggdelsinsats i den.

    Camelion har jag ingen direkt erfarenhet av.

    Vi köpte en Donkey till våra tvillingar. Hade den från start tills de slutade med vagn. Älskade den vagnen. Så vansinnigt trevlig att köra och ha att göra med.

  • LFF
    Anonym (Bellis) skrev 2018-05-17 09:22:01 följande:
    Håller med! Prova, prova, prova! (Och köp sen begagnat, haha!)

    Har kört bugaboo bär jag var nanny några år innan jag själv fick barn. Håller också med om att liggdelarna på Bugaboo är för låga. Jag ogillar också de små hjulen och att handtaget inte går att vinkla. De känns lite för lätta på nåt sätt. Och definitivt alldeles för dyra! Man får inte såå mycket mer för pengarna. De känns mest skrytiga.

    Vi köpte en begagnad Brio Smile (för två år sedan, nuförtiden är väl Britax Smile2 typ samma vagn?) som vi ÄLSKAR! Vi gav inte ens 3000 för den med liggdel och sittdel, och den kändes typ helt oanvänd! Den är rejäl och stadig men ändå sjukt smidig, tar jättelite plats, med stora lättrullade hjul som går bra på alla underlag. Går att klicka i babyskyddet, lätt att fälla, tar liten plats i bilen. Snygg, sjukt bra suffletter och GIGANTISK varukorg. Finns i några snygga färger också!

    Ett tips, tänk på att involvera din partner i valet, om han tex är lång kanske inte alla vagnar funkar bra för honom!
    Små hjul? Vare sig Buffalo/Fox eller Donkey har små hjul.
Svar på tråden Bugaboo???