Inlägg från: Mascaraklumpar |Visa alla inlägg
  • Mascaraklumpar

    Bugaboo???

    Är Bugaboo ens speciellt dyra längre? Det känns som om skillnaden i pris jämfört med t.ex. emmaljunga var betydligt större år 2005 än idag. Idag kostar en bugaboo cameleon omkring 10 000 kr och när jag googlar verkar en motsvarande vagn från emmaljuga verkar gå på omkring 9 000 (men jag kanske tittar på fel vagn/sida?). 

    Vi har en cameleon från 2007 och med undantag för framhjulen som vi fått byta en gång så funkar den jättebra fortfarande. Är väldigt nöjd.

  • Mascaraklumpar
    Anonym (Bellis) skrev 2018-05-17 09:22:01 följande:
    Vi köpte en begagnad Brio Smile (för två år sedan, nuförtiden är väl Britax Smile2 typ samma vagn?) som vi ÄLSKAR! Vi gav inte ens 3000 för den med liggdel och sittdel, och den kändes typ helt oanvänd! Den är rejäl och stadig men ändå sjukt smidig, tar jättelite plats, med stora lättrullade hjul som går bra på alla underlag. Går att klicka i babyskyddet, lätt att fälla, tar liten plats i bilen. Snygg, sjukt bra suffletter och GIGANTISK varukorg. Finns i några snygga färger också!
    Enligt prisjakt är detta det lägsta priset på den vagnen idag, ca 6000 kr. Fortfarande stor skillnad jämfört med bugaboo, visserligen, men betydligt mindre skillnad jämfört med ett par år sedan om den kostade under 3 000 då.

    www.babyv.se/product.html/britax-smile-2-duovagn-2016
  • Mascaraklumpar
    Anonym (Bellis) skrev 2018-05-20 12:10:37 följande:

    Ja alltså som jag skrev så köpte vi den begagnad, hade använts till ett barn i ett år. Just då reades Brio Smile ut eftersom Britax köpt upp Brios barnvagnsfabrik, så då kunde man på Babya köpa en ny Brio Smile med sitt- och liggdel samt babyskydd och skötväska för ca 7000 tror jag, och då kollade jag inte ens onlinebutikerna eftersom vi ville ha begagnat. Vi köpte istället ett brio primo babyskydd med bas för halva priset nytt pga samma rea.

    Mitt råd är alltså att köp begagnat, ofta kan man få tag i vagnar som är sparsamt använda till väldigt bra priser. Vi använder samma vagn nu till andra barnet och liggdelen ser fortfarande nästan ny ut. Det är ju poppis nu att byta vagn ofta, många köper också vagn och ångrar sig och vill byta så det finns mycket att välja på på second hand-marknaden. Har man is i magen och kan tänka sig att åka en liten bit är det inte omöjligt att till och med hitta exakt den färg man föredrar osv!


    Hoppsan, jag skummade uppenbarligen igenom ditt inlägg alldeles för fort innan jag svarade. Ber om ursäkt. Och jag håller med dig om begagnat, det finns många fina vagnar att få tag på till väldigt bra priser.
Svar på tråden Bugaboo???