Inlägg från: Anonym (Hej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hej)

    Vad ska jag göra? Mvh En sökande själ (långt)

    :)

    Det kunde nästan varit jag som skrivit det. Har oxå note appen på min mobil...

  • Anonym (Hej)
    Welanders skrev 2018-06-10 18:20:46 följande:

    Skömt att se att det finns fler. Det är riktigt jobbigt tycker jag. Har du några tips? Har du hittat nåt sätt att må bättre och njuta av livet?


    Tyvärr... Jag har gjort några "galna" saker. Sålt allt och tagit en enkelbiljett bort t.ex. Men alltid kommit tillbaks hem med svansen mellan benen, så att säga. I din ålder hade jag ännu lite av hoppet levande, nu några år senare är jag mycket tyngre och har inte energin att göra lika mycket. Har ändå tänkt ta tag i det någon dag.

    Men läste att vi har en sak till gemensamt, min yngsta blir 10 månader gammal nästa vecka :) Kanske det är vid detta skede man börjar fråga sig själv "och sen då?" när hela graviditeten och bebis bubblan börjar vara förbi? Nu tänker jag "bara jag får en till ännu..." men innerst inne är detta barnskaffande för mig lite av ett "tidsfördriv", liksom det bästa jag kan göra av mitt liv, för tillfället... Om du förstår hur jag menar?

    Jag hade så stora drömmar men...

    Har varit deprimerad i omgångar och även trillat ner i vissa "missbruk", som jag nog nu är ren ifrån. Men men...

    Läste nånstans att det kan vara en brist på religion detta tomma hål? Men fastän jag skrev in mig i kyrkan pånytt så blev jag inte direkt lyckligare...

    Kanske när man är lite av en drömmare så kommer verkligheten aldrig att göra en nöjd...?
Svar på tråden Vad ska jag göra? Mvh En sökande själ (långt)