Inlägg från: Anonym (Eh!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Eh!)

    Ni gör mig så jävla äcklad!

    Maya84 skrev 2018-07-28 23:42:33 följande:

    Skojar du? Du anser att en man med något slags handikapp, eller en man i rullstol inte har rätt till närhet och sex? Snälla förklara dig...


    INGEN har RÄTT att få sex! Närhet kan man få på annat sätt. Handikappade kvinnor klarar sig uppenbarligen utan att utnyttja män. Man har däremot rätt att slippa ha sex med den man inte vill ha sex med. Varför ska vissa kvinnor offras? Eller du kanske kan ställa upp? Män kan ju också suga, och om kunden blundar kan han låtsas att det är en kvinna.
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (Lady) skrev 2018-07-29 00:31:54 följande:

    Är kvinna, ej prostituerad men är för prostitution.

    Om en vuxen kvinna själv gör valet, och det sker under kontrollerade och trygga ramar så har hon väl rätten att bestämma vad hon vill göra med sin egna kropp?

    Sen är det en annan sak att jag inte förstår männen som vill köpa sex från någon som 8nte har lust att ha sex med dem för deras charm, etc..

    Men vuxna människor kan väl själv få avgöra vad de vill? (Och skatta för det ;))


    Problemet är just att stort sett alla prostituerade inte alls väljer att sälja sig 100% frivilligt. En ytterst liten spillra gör det frivilligt, men torsken kan ALDRIG veta om den han köper är en av dessa få. Risken är överhängande att det är en av de som mår dåligt.
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (ee+??) skrev 2018-08-11 00:00:19 följande:
    aLLA är inte utnyttjade, finns de som gillar att ligga och få bra betalt. som inte vill jpobba på konsum,.
    Mhm, visst, men dessa är ytterst få. Det är knappast OK att dessa styr agendan och dessutom kan torsken ALDRIG veta om han onanerar med en av de ytterst få som gör det HELT frivilligt eller en av den bedövande majoriteten som gör det för att de mår dåligt eller av olika skäl är tvingade till det. Alltså bäst att låta bli, men torskar har det gemensamma att de skiter i om tjejen vill eller inte (annars hade traffickingligorna inte kunnat tjäna så mycket pengar).
  • Anonym (Eh!)
    klyban skrev 2018-08-11 11:49:25 följande:

    Frågan kvarstår, är inte våldtäkt emot ens vilja, och om man då blir utsatt?


    frågan uppstår då det verkade vara ett argument för nått, men inget som jag har pratat om här har någonsin handlat om att tvinga någon till något den inte själv vill göra.


    Minns en dokumentär om prostituerade i Paris. En av tjejerna kallade prostitution för våldtäkt som man låter hända. Hon kände sig våldtagen varje gång men kom inte ur det.
  • Anonym (Eh!)
    man62 skrev 2018-08-16 08:39:08 följande:

    Att sälja sex är lagligt. Varför tillåts det? 


    Därför att det till största del är del av ett större problem som att ha erfarenhet av att ha blivit sexuellt utnyttjad som barn/tonåring och ha självskadebeteende. Det skulle bli som att göra självskadebeteende olagligt = det skulle inte minska prostitutionen eftersom de som vill skada sig själva skulle fortsätta göra det och dessa, samt de som är offer för trafficking skulle inte våga söka hjälp.
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (stålhätta) skrev 2018-08-16 19:17:37 följande:

    Jag anser att de män som tycker att prostitution är ett jobb ska anvisas plats på statlig bordell om de står utan jobb, så får de sälja sig mot provision för att få pengar.

    Den som vägrar stängs givetvis av från a-kassan.

    Så får vi se vad de tycker efter några veckor.


    Bra förslag! Det är lika obehagligt för en kvinna att ha sex med en man hon inte är kåt på som det är för en man att ha sex med en annan man. Samma lika alltså! Om man anser att det är ett jobb som vilket som helst ska ju inte det vara något problem! Inte heller kan det vara något problem om deras fru/flickvän jobbar som prostituerad och alltså låter 4-5 andra män använda hennes kropp för sex varje dag (lågt räknat).
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (F.d eskort) skrev 2018-08-17 01:19:27 följande:
    Ett argument för att det ska vara lagligt är ju att det skulle ske under säkrare former och att tjejer som gör det skulle våga gå till polisen om något händer.
    Det är ännu säkrare att låta bli att sälja sig och eftersom detta inte är olagligt kan tjejerna söka och få hjälp.
  • Anonym (Eh!)
    Voyager skrev 2018-08-16 19:13:41 följande:

    Inga större förhoppningar om att någon här ska orka läsa och argumentera men till dig TS finns längre ner i texten vad som karaktäriserar många av de som köper sex och är för prostitution (som jag alltså är emot).

    Observera att en del av texten inte stämmer helt med nuvarande lagstiftning.


    Jag citerar inte hela texten eftersom det är så lång. Jag vill bara kommentera att eftersom det står i utredningen att: "Troligen skulle många av männen behöva behandling. Också deras anhöriga utsätts för risk att skadas genom deras handlingssätt, inte minst riskerar de att smittas av sjukdomar som överförs genom könsumgänge." - anser jag att polisen inte ska skicka ett anonymt kuvert till den som ertappats utan kontakta mannens fru/sambo också så att hon kan kolla sig för ev könssjukdomar!

    Jag anser också att sexualundervisningen måste bli bättre och mer omfattande.
  • Anonym (Eh!)
    klyban skrev 2018-08-20 15:14:55 följande:

    Det är verkligen märkligt, såg du twisten där innan, där han började med vilket fantastisk sexgud han var och så många orgasmer han gett ut.
    Och hur enda sättet och se på sex var hans?


    Till och springa gömma sig bakom denna vägg av denna meningslös text.


    Alla män kan givetvis ge kvinnor orgasm om de bryr sig om det och anstränger sig. De flesta bryr sig dessvärre bara om sin egen njutning.
  • Anonym (Eh!)
    oanonym skrev 2018-08-26 11:48:57 följande:
    Om det gick att styrka att ALLA kvinnor som sålt sex har varit tvingad, då skulle jag ändra mig. Om ingen kvinna självmant kommit på iden att ta betalt för sex, då skulle jag ändra mig.

    Då menar jag friska kvinnor utan historia av att blivit utsatt för sexuella brott.

    Just nu lutar jag mer åt att det finns kvinnor som vill leva på detta, och då ska de få göra det.

    Så ser jag på saken. Däremot så skulle jag avråda tjejer att jobba med detta, men det är en helt annan sak.
    Hade det inte varit bättre att säga "Om det går att styrka att alla kvinnor som säljer sex gör det 100% frivilligt då är jag för"???

    Visst, det finns säkert enstaka kvinnor som verkligen vill sälja sex, men varför anser du att det är viktigare att värna dessa få än alla de som lider av det?
Svar på tråden Ni gör mig så jävla äcklad!