Inlägg från: Anonym (Eh!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Eh!)

    Ni gör mig så jävla äcklad!

    Anonym (G) skrev 2018-06-28 08:59:15 följande:
    Så om du lever på superdålig ekonomi och det är kritiskt så är du mer äcklig om du tycker du har RÄTT till pengar när en främling på krogen drar med fyllot dig hem och du har ingen aning om han kommer vara bra i sängen eller trevlig eller attraktiv personlighet om han kommer respektera dig eller inte, men det gör du gärna gratis?

    Ska jag dra med en främling in i lakanen då ska jag fan ha betalt särskilt om jag lever väldigt kritiskt och behöver en snabb lösning med cash om något hänt och det är akut och han mer än gärna kan betala utan att det gör något synligt märke på hans konto och han förstår min situation, det kontraproduktiva är att det är mindre och mindre män som tycker prostitution är skam, men kvinnor, kvinnor är de som mest av allt trycker ner sitt eget kön och rättigheterna till att vi får höra vad vi vill med våra kroppar, till och med ta betalt för att ha sex vi annars gör gratis.
    Hon drar ju inte hem mannen och har sex med honom om hon inte är attraherad av/kåt på honom!!! Fattar du inte det??? Att ha sex med någon man är kåt på och ha ömsesidig skön sex är bara härligt och något som inte ska skambeläggas. varför ska hon ta betalt för det? Då kan ju lika gärna mannen hon drar hem ta betalt för att ge henne en skön natt!
  • Anonym (Eh!)
    oanonym skrev 2018-06-28 09:26:37 följande:
    Då blir frågan; varför har kvinnor sex med män de inte tänder på?
    De har det förhoppningsvis inte så ofta. Om de har det beror det troligtvis på bekräftelsebehov eller för att de gillar killen trots att de inte tänder på honom. Jag är för MER skön sex till kvinnor!
  • Anonym (Eh!)
    oanonym skrev 2018-06-28 09:45:17 följande:
    Jo, men vem ska avgöra detta? Du? Eller ska kvinnor få välja själv vem de har sex med ?
    Du frågade varför kvinnor har sex med män de inte tänder på. Det får du fråga dem. Jag önskar att alla kvinnor får så mycket skön sex som möjligt och slipper sex som är plågsam. Att du tycker det är OK med plågsam sex får stå för dig.
  • Anonym (Eh!)
    EnAnonumius skrev 2018-06-28 10:12:35 följande:
    Vem ska bestämma vad som är "mer skön sex" för kvinnorna? DU, baserat på din individuella smak, tycke och moral?

    Kan inte kvinna som individ få lov att avgöra detta själva?

    Varför skall andra kvinnor hela tiden anamma nedvärderade syn på kvinnor, och avgöra åt andra kvinnor vad som är rätt eller fel typ av sex för kvinnor de inte känner?

    Förr blev kvinna omyndighetsförklaring av mannen.
    I dag är det andra kvinnor som omyndighetsförklara kvinnor.
    (Jag lägger omyndighetsförklara som symbolisk förklaring, så förväxla det inte med "praktiken").
    Det är ett faktum att män inte kan ha penetrerande sex utan att få erektion. Det är lika mycket ett faktum att kvinnor inte kan ha sex utan att få erektion och att det gör ont om de har det ändå.

    Jag ser inte ner på prostituerade. Jag ser ner på män som onanerar med andras kroppar. Om de dessutom (som jag sett några göra här på FL) samtidigt ser ner på kvinnor som har mycket ONS med män de är kåta på för att de njuter av sex finns det inga gränser för mitt förakt!
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (anonym) skrev 2018-06-28 10:27:19 följande:
    För att de tvingas till det för att försörja sina barn och sina övriga släktingar, för att de bokstavligt tvingas genom diverse påtryckningar eller som i Indien för att de tillhör de som är förutbestämda sedan födseln att vara prostituerade.
    Ingen väljer att sälja sex som huvudsakliga försörjning om det finns annat som täcker livets nödtorft inte minst med tanke på hur många sälj per dag de måste göra för att få till överlevnad
    Majoriteten av svenska kvinnor som säljer sex har ett självskadebeteende. Många har också bakgrund av att ha varit utsatt för sexuella övergrepp som barn och/eller tonåring. Jag hörde en prostituerad uttrycka detta som att om hon nu ändå skulle bli utnyttjad var det bättre att hon åtminstone fick betalt. Andra känner att de då får makt över sitt liv eftersom de då åtminstone kan välja vem som ska få utnyttja dem och när. En annan prostituerad som jag hört tyckte att vi icke-prostituerade som var gifta/sambos var korkade som hade sex gratis. Då inser man vilken tragisk syn på sex denna kvinna har. Hon har alltså aldrig upplev att själv få njuta av sex - där man få tillbaka lika mycket som man ger. Visst, jag kan ta betalt av min man, men eftersom jag är lika sugen som han kan ju lika gärna han ta betalt av mig!
  • Anonym (Eh!)
    EnAnonumius skrev 2018-06-28 11:11:55 följande:
    Du är tillbaka där till ruta ett med ditt förslag. Subjektivt och individuellt tyckande, som inte säger ett skit om hur det skulle vara för någon annan.

    Om Person A som tror att det handlar om stor sexuell aptit och försöker göra ett experiment under semestern, och kommer fram till att "det var inget för att ha", så säger det bara hur det är för Person A. Person A kan ju inte gå in och avgöra för person B, baserat på sin subjektiva och individuella slutsats som är baserat på A's egna studier med sig själv.

    Ditt utlägg leder tillbaka till frågan. Vem skall bestämma vad som är "mer skön sex" för andra (kvinnor som var på tapeten)?

    Som sagt det finns en anledning att jag har i min signatur; Så som man känner sig själv känner man ALDRIG andra.
    Man kan aldrig använda sig själv som mall för andra individer.
    Det är inte subjektivt tycka utan fråga om anatomi och fysik.
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (anonym) skrev 2018-06-28 11:36:15 följande:
     Jag antar att de som anser att prostitution är medvetna om vad vestibulit är och hur stort lidande det är för kvinnor att ha dessa smärtor i underlivet och vet att den främsta orsaken är sex utan att kroppen vill ha sex
    Precis! Det är ett biologiskt faktum.
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (anneli) skrev 2018-06-28 12:13:08 följande:

    OT på sätt och vis men jag kommer att tänka på Puma Swede! Liksom en kvinna man sett i teve i olika sammanhang och hon verkar så lycklig och stark.......FAST hennes jobb väl är det äckligaste de flesta kan tänka sig? Liksom allt har två sidor.


    Hmmm... hon är ju inte prostituerad!
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (anneli) skrev 2018-06-28 12:47:03 följande:
    Nja beror väl på hur man ser det?
    Hon säljer sig inte till män som onanerar i hennes kropp.
  • Anonym (Eh!)
    oanonym skrev 2018-06-28 13:22:41 följande:
    Ja, i dessa fall är ju inte prostitution problemet. Att ha ett självskadeproblem är problemet.
    ...vilket leder till prostitution som gör att de mår ännu sämre (de skadar sig genom att sälja sex).
Svar på tråden Ni gör mig så jävla äcklad!