Inlägg från: Anonym (Eh!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Eh!)

    Ni gör mig så jävla äcklad!

    oanonym skrev 2018-06-28 13:20:07 följande:
    Så sexuella tjänster, förutom penetration, är ok, enligt dig?
    Det har jag inte sagt. Att stoppa en penis i munnen kan vissa tycka är äckligt även om de gillar mannen så att suga otvättade penisar på människor man inte känner och veta att de tänker på en som en sak lär inte vara mycket bättre. Hand-jobb är nog lika lite plågsamt som massage dock.
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (yes) skrev 2018-06-28 13:21:42 följande:
    Bioologi är inte ditt starkaste ämne va?
    Vet inte du vad onani är?!
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (en kille) skrev 2018-06-28 18:23:33 följande:
    Varför är du så fixerad på dem? Resten av oss då? Vi som inte är rumäner som jobbar på tyska bordeller?
    Varför är det just er röst som ska avgöra saken och inte de miljoner kvinnor som INTE vill vara prostituerade?
  • Anonym (Eh!)
    oanonym skrev 2018-06-28 14:48:06 följande:
    Så sex som är äcklig, enligt dig, ska förbjudas? Eller vad menar du?
    Varför skada andra genom att låta de ha obehaglig och plågsam sex för att själv njuta?

    Hur många prostituerade vet hur skön sex är? Om man aldrig någonsin haft det är det lätt att tro att sex ska vara plågsam, och om sex alltid bara är plågsam är det ju logiskt att åtminstone få betalt.
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (S18) skrev 2018-06-28 15:08:17 följande:

    Okej, såhär är det.

    Kvinnor som "väljer" att stanna i prostitution har för länge sedan skapat ett sätt att överleva sex med män de inte tänder på. Deras sätt att överleva detta är att stänga av. Stänga av alla sinnen. Stänga av fysiskt eftersom kvinnor får ont av penetrerande sex de inte njuter av. De vänjer sig vid smärta, tänker att det tillhör, tänker bort den. De lär sig att stänga av mentalt eftersom att det är ett form av trauma att ta emot en man i sig som hon egentligen inte hade velat ha sex med från början. När dessa avstängningsmekanismer fått agera skydd tillräckligt länge, blir de så pass välfungerande att kvinnan till slut inte kan se det nyanserat. Dessutom är de välfungerande för de gör så att kvinnan KAN fortsätta prostituera sig. Det hon tror hon måste för att försörja sig/självskada sig.  För SKULLE hon det, börja känna efter, skulle hon öppna den dörren- skulle lidandet bli helt vansinnigt smärtsamt och hon skulle behöva se på sig själv, lösa sin situation- en för henne omöjlig situation.

    Kvinnan är en överlevare. Oavsett om hon är verksam inom prostitution genom trafficking, för att försörja sig, för att få droger eller för att betala sin sjuka mammas operation i Rumänien- så gör hon detta med ALLA skydd hon kan hitta i sitt inre- för att slippa känna. Hade hon varje dag i prostitutionen verkligen varit mentalt och fysiskt närvarande (och utan stimulerande substanser dessutom) så hade hon inte överlevt länge.


    Detta visar de undersökningar som gjorts kring fenomenet med de kvinnor som inte vill ta emot polisens hjälp när de försöker övertala kvinnan att ta sig ur och få stöd att hitta ett annat liv. Alla dessa rumänska kvinnor som kommer från jordens avgrund. De VET inget annat sätt att överleva, det FINNS inget annat sätt- och då måste de göra detta.

    Samma mekanismer utvecklar barn som utsätts för sexuella övergrepp av vuxna. De kan inte fly, så de hittar sätt att stänga av. Samma mekanismer, samma skydd. Den pappa som förgriper sig på sin dotter kan till och med tro att hon vill detta eftersom hon inte försöker fly- samma jävla sjuka tankemönster finns hos män som köper sex- de tror för sin egen skull att kvinnan vill vara där- för hon gör ju inte motstånd. Hon till och med erbjuder ju sig (vanligt hos kvinnor med ett sexuellt självskadebeteende).


    Precis! Det har jag också hört från fd prostituerade.
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (yes) skrev 2018-06-28 15:18:03 följande:
    Absolut, men frågan är om du vet eftersom du verkar likställa sex och onani?
    Onani - självtillfredsställelse, att stimulera det egna könsorganet för att få orgasm. Det är ju precis det de gör! De använder kvinnans kropp för att tillfredsställa sig, på samma sätt som man har sex med en sexdocka. Sex är till skillnad från onani en gemensam aktivitet där båda njuter, eller gör sitt bästa för att njuta och ge njutning.
  • Anonym (Eh!)
    oanonym skrev 2018-06-28 15:33:31 följande:
    Ja, kanske. Talar du för alla då?

    Problemt är nog fattigdom och (brist på) utbildning.

    Om någon tvingar en så är det fel, men om någon säger sig bli tvingad av omständigheterna (t.ex fattigdom) så är ansvaret deras eget. Det går att säga nej fastän man är fattig.
    Det är inte ett reellt val om alternativet är svält.
  • Anonym (Eh!)
    klyban skrev 2018-06-28 16:30:55 följande:

    Det finns för mycket forskning som har en agenda och som då är att förbjuda prostitution.
    Dock är en sak säger, kvinnor far illa av ett system ni vill ha.
    Och då ställer man sig frågan "Vill ni kvinnorna som prostituera sig så illa", menar detta med förbud har man testat i snart 20 år och vad har vi presterat egentligen?
    Svaret är ingenting, utan bara en lång rad av kvinnor som far illa då man gett handeln till kriminella nätverk.


    Min slutsats på området och sedan länge, och det är att kvinnorna bryr man sig inte ett jävla skit om, inte ett jävla skit.


    Vilket är tragiskt faktiskt, men så är det med moral, då drar man sig inte för att kliva över par lik för upprätthålla den.


    Det finns väldigt många som bryr sig väldigt mycket om kvinnorna. Jag är en av dem. Det finns också socialsekreterare och poliser som har starkt engagemang och som rör sig bland dessa människor. Däremot hyser vi ett djupt förakt för torskarna. tror du att dessa bryr sig i fall kvinnan är traffickingoffer exempelvis? Nej det gör de inte. I så fall hade det inte funnits någon marknad för trafficking.

    Kvinnor far inte illa av att män slutar utnyttja deras kroppar för sig egen ENSIDIGA njutning!

    Du har inte tänkt på att ev forskning som är för legalisering har en agenda?
  • Anonym (Eh!)
    klyban skrev 2018-06-28 16:39:10 följande:

    Det gör jag inte, jag pratar om ett jobb som jag tycker är äckliga som svar på ett annat som var äckligt enligt en annan.
    Vilket givetvis betyder att man inte måste jobba med det, men anar nått svart och vitt nu.
    Sen nej du behöver inte förklara skillnaden mellan dessa två jobb, då det inte var min poäng ens.
    Jag anser att man hatar kvinnor, när man väljer en väg som skadar dom.
    Och vår svåraste utmaning är att få bort kriminella nätverk, har du nått förslag?


    Det finns inget annat yrke där andra använder ens kropp. Inget annat yrke där ens sexuella integritet sätts ur spel.

    Om du är man: hur hade det känts för dig att ha sex med 8 män varje dag för att försörja dig? Om du inte hade några pengar och inga andra försörjningsmöjligheter hade du sålt dig då? Om inte så varför inte då?

    Jag säger män eftersom kvinnor är exakt lika lite kåta på en man hon inte vill ha sex med som en heterosexuell man är på att ha sex med en annan man.
  • Anonym (Eh!)
    Anonym (dumheterärdumheter) skrev 2018-06-28 18:10:09 följande:
    Jag är av samma uppfattning. Allt för många har den inställningen att det är viktigare att skuldbelägga än att hjälpa.
    Ja, visst borde man hjälpa torskar att sluta se sin egen njutning som viktigare än att låta bli att utsätta andra för lidande, men jag skuldbelägger dem ändå och föraktar dem otroligt mycket!.
Svar på tråden Ni gör mig så jävla äcklad!