Inlägg från: Anonym (Ev pgd) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ev pgd)

    PGD gender selection

    Precis en tråd jag letar efter. Ska läsa genom den nu

  • Anonym (Ev pgd)

    Lite kort om oss

    Vi kollade och mailade lite olika kliniker i Cypern och i ukrania under 2017.Men sen så försvann hela min mail i en jättehärva på jobb.. Suck. Så har bara kvar ngr få mail som jag hade fört över till min privat mail. Blev sen gravid (dottern är ca 1 mån) och la allt åt sidan.

    Jag har förlorat ett barn sent i graviditet och har efter det fått 3 underbara döttrar. Har mellan barnen fått många mf både sena o tidiga, vi fick aldrig veta kön på första men fått veta på ngr utav våra senare mf. Och det har varit pojkar. Jag misstänker första va pojke. Vi har stor mf /dödfödda inom min släkt. (Alla dödfödda varit pojkar) därför misstänker jag att jag har ngn sjukdom som är ärftlig som gör att ngt går fel när det är en pojke. Har ingen aning om vad eller vad man ska leta ef. Vi får ingen utredning pga vi har levande barn.

    Innan sista dotter föddes så kollade vi på att ev då göra pgd och försöka sätta in 2 ägg.

    Nu är vi mer inne på om det finns ngt ställe där man kan göra ngn form av inseminering med att sorter ut sperimerna. Har ingen egen ägglossning utan har fått äta hormoner för att få det. Men vi är inte så sugna på hela ivf delen om det ändå kan fungera.

    Om vi ska göra det så tänker vi oss slutet av sommaren/början av hösten.

  • Anonym (Ev pgd)
    Anonym (Tre söner) skrev 2018-09-18 14:50:25 följande:

    Jag är så ledsen just nu. Vi har haft kontakten med kliniken på Cypern där det hela tiden framgått att jag just nu ammar vår yngsta. Vi hade mer eller mindre bestämt att göra hela behandlingen på plats för att inte missa något moment och planerat att åka dit i juni. Igår fick vi ännu ett svar från kliniken och först nu berättar de att det måste gå minst 6 månader efter att jag har slutat amma innan vi kan ta testerna för att se vilken behandling vi ska få. Vi känner att det är på sommaren som vi kan göra en sådan här resa och då skulle det alltså dröja enda till sommaren -20 innan vi kan göra detta och en eventuell bebis kan beräknas först -21, då är jag 38 år gammal. Känner mig återigen lurad på drömmen. Det kanske inte är meningen att jag ska få någon dotter och det skär i hjärtat på mig.

    Hur går det för er andra? Hur långt har ni kommit i era planer?


    Fast om du slutar amma nu så hinner det ju gå 6 månader. Du kan ju tom amma till jan-feb och ändå åka på "sommaren-tidig höst"
  • Anonym (Ev pgd)

    Finns det ngn hemlig grupp på facebook kring detta?

  • Anonym (Ev pgd)

    Jag undrar om det finns ngn facebook grupp? Eller finns det intresse att det startas upp?

    Jag själv är inte här inne på familjeliv så ofta.

    Vi har mailat och kollat runt och kommer ev göra det i Turkiet i höst

  • Anonym (Ev pgd)

    Just nu är jag i Turkiet och fått lite info. Tänkte starta en facebook grupp nästa vecka om intresse finns. Ska först skapa ett fejkkonto så ni hittar mig.

  • Anonym (Ev pgd)

    Kan ej skaffa ett fejk konto på facebook via mob så jag ska göra de imorgon från datorn. Återkommer med gruppen

  • Anonym (Ev pgd)

    Har startat en grupp, gick ej att göra nytt facebook konto. Men det gör mig inget o va mig själv.

    Ansökningsgrupp-Vi som vill välja

    Bilden är en blomma och en geting

    Man ansöker dit sen lägger jag till er som vänner (ni kan plocka bort mig sen) det är en sluten grupp just nu så man ser inte de som är medlemmar. Jag kommer sen starta en till grupp som blir helt hemlig, där vi kan skriva helt fritt. Men måste ha ngn att lägga till i den sk riktiga gruppen innan jag kan starta den.

Svar på tråden PGD gender selection