• mammsen79

    IVF sommar/höst 2018

    Ellencassandra skrev 2018-09-21 15:15:21 följande:

    Förstår det. Men det är inte så mycket dom kan se. Alldeles för tidigt för å se om det finns nåt foster. Så antingen beror det på att mensen är på g, eller känsliga slemhinnor av lutinus, missfall av kanske en tvilling eller så. Det är tyvärr bara å vänta :( den eviga väntan..


    Ja mens eller om en klarar sig bara vänta o se, börjat blöda mer med suck är så trött. Ligger i soffan som en Padda.
  • mammsen79
    Ellencassandra skrev 2018-09-21 15:45:49 följande:

    Ta inte ut nåt i förskott. Det behöver inte vara kört! Vilken ruvardag var du på?


    Tack gulliga det värmer, kom tjockare slemigare blod förrut. Är på ruv 11 är jag på. Kan man få mens även om man är gravid?
  • mammsen79
    Ellencassandra skrev 2018-09-21 16:37:00 följande:

    Ja man kan blöda under graviditeten. Har läst väldigt mycket om det. Å du tar väl lutinus också? Så kan bero på det också. Vi får hålla tummarna att det inte är mensen som är på g!!


    Jag tar Lutinus, jag blöder ganska mycket så då är det nog inte pga av de eller? Tror det är kört för min del, har gråtit så mycket idag, tack för all stöttning. Hoppas på att de blir ett plus om en vecka.
  • mammsen79
    Akira Öken skrev 2018-09-21 21:27:35 följande:

    Hoppas fortfarande att det inte är som du tror och att ett eller båda finns kvar. Kram


    Tack gulliga >3
  • mammsen79
    Inalina skrev 2018-09-21 23:23:25 följande:

    Tänker på dig och hoppas och håller tummarna att en eller två små är kvar där inne!!


    Tack gulliga det värmer >3
  • mammsen79
    Cnia skrev 2018-09-22 08:02:29 följande:

    Usch! Förstår hur du har det, är nästan i samma situation, det är verkligen en hemsk väntan. Jag fick tydligt positivt gravtest på td och två dagar innan det fick jag fullskalig menstruationsblödning som är igång ännu (5e dagen med riklig blödning). Jag fick besked att ta nytt gravtest på onsdag och om det är positivt då så ska ultraljud bokas in lite tidigare, i v.7. Det är ju också en galet lång väntan om det nu fortsatt är positivt och blödningarna fortsätter :/ jag vågar inte hoppas... önskar man kunde göra UL tidigare :(


    Jag förstår dig. Detta är så sjukt jobbigt därför jag aldrig tar gravtest tidigt, idag blöder jag jättemycket, galet så jag sjukanmält mig från jobbet, jag har inte ont någonstans, har du? Om det fortfarande visar positivt så tror kanske kroppen den är gravid men att den inte är det, detta hände mig en gång, men håller tummarna att det finns något litet hjärta där inne. Jag ska fortsätta med progestereon även om jag blöder förstår inte varför igentligen? De satt in två ägg på mig så det känns riktigt kört nu men de sa att jag ska göra gravtest på fredag ändå. Stor kram till dig >3
  • mammsen79
    Wonderfluff skrev 2018-09-22 09:37:38 följande:

    Då är mensen i full bloom, mitt på BIM och efter 15 dagars lutealfas från dagen innan äggutplocket då 4 ägg redan hade stuckit. Men all respekt till er som kämpar med detta, men jag tror inte jag orkar utsätta mig för det här nån mer gång. Det har helt stulit mitt liv. Jag är tjockare, fulare, deprimerad och med mindre hopp om att få bli mamma någonsin. Dessutom mycket fattigare. Är det verkligen värt det. Tveksamt.


    Jag förstår dig, jag känner precis likadant. Men jag o min sambo har tre försök så vi gör dem tre försöken sedan släpper jag det här för det förstör en så mycket. Vill leva ett normalt liv igen o må bra men ger det eventuellt två chanser till. Hur många försök har du gjort? Stor kram >3
  • mammsen79
    Wonderfluff skrev 2018-09-22 09:56:14 följande:

    Detta är mitt första försök. Känns som du och jag hade liknande reaktioner, tom huvudvärk samtidigt. Klart ni ska utnyttja de försök ni fått. Det förstår jag. Jag betalar ju allt själv. Jag är tveksam till att detta med stimulering är rätt väg att gå för mig. Min kropp fungerar helt normalt med ägglossning som en klocka. Funderar på att testa insemination nästa gång, att hjälpa spermierna hamna rätt i livmoderhålan direkt.


    Jaha okej. Min kropp fungerar med men något verkar gå fel när ägget ska fästa sig. Eftersom vi inte behöver betala så gör vi nog 3 försök.
  • mammsen79
    Ellencassandra skrev 2018-09-22 11:14:56 följande:

    Men det här var ditt första försök va? Det behöver inte alls va nåt fel på när det ska fästa sig. För mig tog det tre insättningar innan jag blev gravid. Det måste va rätt ägg å rätt spermier :) det kommer gå!! Du behöver bara det där guldägget! :)


    Men ägget blev ju brfruktad vi fick det insatt på dag 3
Svar på tråden IVF sommar/höst 2018