• Percafluviatilis

    IVF sommar/höst 2018

    tossaliten skrev 2018-11-06 11:19:56 följande:

    vi fick bara ut 3 :( 

    Alla befruktades men en delade sig inte så den slängde dom direkt på dag 1. Det andra fick vi tillbaka dag 2 och det tredje ska de odla till dag 5 för att se om det går att frysa :( inte så höga odds direkt!


    Vid vårt första fick vi bara ut fyra varav ett bara var ett skal. Ett befruktades inte, ett fick jag tillbaka och ett odlades och frystes på dag fem. Det är inte kört bara för att de är få <3
  • Percafluviatilis
    regina87 skrev 2018-11-14 08:22:24 följande:

    Hej på er! Från första besöket på Sahlgrenska för ivf tills att behandlig drar igång hur lång tid är det ungefär ?


    Från att remissen kom in till dem tog det ganska exakt 5 månader till startmötet. Vi bad att få stå på återbudlistan.
  • Percafluviatilis

    Nu kom min mens! Det betyder sprutstart imorgon. Märkte att VUL blir en dag senare än senaste behandlingen. Brukar det variera ni som gjort flera IVF? Vill minnas att det alltid brukar vara på dag 7 med korta protokollet men nu är det på dag 8.

  • Percafluviatilis
    Akira Öken skrev 2018-11-18 20:12:56 följande:

    Härligt! Jag har sprutdag 4 idag. Kör ju långa, och ul är planerat till dag 9 och 12. Tror det har varierat lite från omgång till omgång för mig.


    Okej! Ja det kan nog variera då. Jag har bytt läkare också så det kanske är därför :)

    Kul att vi ändå kommer vara väldigt lika i behandling nu! Jag brukar stimulera 8-9 dagar bara, hur länge brukar du hålla på innan ovitrelle?
  • Percafluviatilis
    Hoppomliv skrev 2018-11-18 22:41:52 följande:

    Mitt inlägg skickades nog aldrig innan. De två gånger då jag kört med korta protokollet har jag haft första VUL på stimuleringsdag 6.


    Okej! Då kan det variera både mellan individ och säkert också läkare och klinik då. Jag ska höra när jag ringer ifall de skrivit fel eller om det stämmer :) synd för hade det varit på dag 7 hade det ju blivit på en helg och jag hade sluppit vara borta från jobbet.
  • Percafluviatilis
    Wonderfluff skrev 2018-11-26 19:15:52 följande:

    Ingen av er som har nåt svar?


    Antingen kanske det kommer igång senare eller så kanske kroppen var nedsatt som du själv funderar över. Men ni fortsätter spruta ändå? Konstigt iallafall. Förstår frustrationen.
  • Percafluviatilis
    Akira Öken skrev 2018-11-27 20:37:37 följande:

    Känner mig lite som ett barn dagen innan julafton samtidigt som det känns som om jag är på väg till slaktbänken. :) Imorgon är det äggplock och jag är helt peppad! (Och lite nervös).


    Lycka till! Är också pepp på äggplock sjukt nog :D
  • Percafluviatilis
    Akira Öken skrev 2018-11-28 15:34:21 följande:

    Tack! När är ditt äggplock? Härligt med pepp!


    Håller tummarna för många befruktade! Är det rekord i antal för dig? :)

    Jag har plock på fredag. Ovitrelle ikväll.
  • Percafluviatilis
    Akira Öken skrev 2018-11-28 17:43:30 följande:

    Det är inte rekord utan fjärde gången jag landar på kring 15 ägg. De flesta brukar vara mogna, men befruktningsgraden har varit under 50% och ibland ännu lägre. Förra gången tror jag det blev 14 ägg men de resulterade bara i en blastocyst, så förväntningarna är inte så höga.

    Åh vad spännande! Säger redan nu lycka till på fredag! Hur mår du?


    Jag förstår. Jag håller tummarna för minst 50% denna gång! Och att de som befruktas är riktigt fina.

    Tack :) Femte plocket blir det. Hoppas det blir lugnare än sist då äggplockssugen gick sönder så de inte fick ut äggen. Paniken alltså. Men det löste ju sig. De såg 6 blåsor av bra storlek igår och en mindre på gång samt en på 10 mm. Bästa vul-resultatet hittills så jag försöker hålla mig försiktigt hoppfull.
  • Percafluviatilis
    Akira Öken skrev 2018-11-28 21:44:20 följande:

    Ååh, ditt senaste plock låter som en riktig skräckupplevelse! Men oddsen för att det ska hända igen lär ju vara riktigt låga! Även om man aldrig önskat sig det, är det ju en viss trygghet i att ha gjort några äggplock tidigare så man vet (ungefär) vad man kan förvänta sig. Hoppfullt att det ser ut att bli än fler ägg än tidigare för dig!


    Jag grät av oro kan jag säga. Det skumma är att den slutade funkade efter 2 ägg. De fick ut 5 totalt men bara 2 befruktades. Samband? Jag vet inte men jag har definitivt funderat över det.. Ja, jag känner mig lugn inför plock. Jag vet ungefär vad som ska och kan ske. Håller tummarna för dig nu. Att du inte behöver erfara fler plock!
Svar på tråden IVF sommar/höst 2018