Inlägg från: Amealamin |Visa alla inlägg
  • Amealamin

    Britax Smile 2 eller Emmaljunga NXT90?

    Hej.

    Är en nöjd Smile 2 ägare.

    Kan bara hålla med om att den är väldigt smidig och funkar bra på alla underlag. Stora bra lufthjul som ger bra körkomfort.

    Ja den är mycket högre än de flesta andra vagnar, men jag tycker det känns bra att ha min son lite närmre så jag slipper böja mig så mycket för att ge honom saker.

    Något som är extra bra med sittdelen är suffletten. Som är i det närmsta enorm och kan fällas så det blir som en kokong. Med vädringslucka i så kan man ha bra luftflöde trots att den är fullt nedfälld samt kunna se barnet. Såhär under soliga dagar är den jättebra.

    Jag är jättenöjd med min vagn och den är så enormt prisvärd. Man får verkligen mycket för pengarna. Fina färger att välja på och köper man hela paketet med ligg/sittdel och babyskydd så är man ju redo för det mesta.

    Lycka till

  • Amealamin
    MeandHim skrev 2018-08-04 11:30:43 följande:

    Tänk även på babybasen, om du vill kunna sätta den på chassit. En britaxbas passar tex inte på ett EM chassi. Britax stolarna är tyvärr inte lika säkra som tex Besafe, Cybex osv.


    Hur är Britax babyskydd inte lika säkra menar du? Att det skiljer i vikt, smidighet och så det stämmer ju. Men just säkerheten har jag inte hört skulle vara sämre.

    Mitt babyskydd, Britax Primo, är tyngre och klumpigare än många på marknaden.

    Men jag visste inte om att de inte var lika säkra. Det har fått bra betyg på många bäst-i-test sidor ser jag när jag googlar lite snabbt.

    Dock stämmer det ju inte att du inte kan ha tex ett Britax babyskydd på en Emmaljunga NXT90, det ser ut att funka fint att mixa lite som man vill.

    www.kopbarnvagn.se/sv/artiklar/emmaljunga-2019-nxt-bilstolsadapter-britax.html
Svar på tråden Britax Smile 2 eller Emmaljunga NXT90?