• Meriall

    Allt för kärleken <3

    Det säger ju något att i en tråd som du vill ska handla om hur du ska visa din kärlek till din sambo så handlar trådstarten till 80% om ditt ex. Varför det?

  • Meriall
    Anonym (Alex) skrev 2018-08-04 10:06:28 följande:

    Fattar inte vad du menar. Jag berättar vad jag gjort för min sambos och för vår skull. Och undrar vad ytterligare jag kan göra.

    Jag har inte den minsta sympati för exet. Okej, ibland känns det dumt för hon har blivit misshandlad förut och redan var rätt skadad. Hon sa att hon fått PTSD av det här och eftersom hon är ensamstående med en unge undrar jag på hur det drabbar barnet.

    Men min sambo och vår kärlek är viktigast. Dessutom skulle inte hon och de andra gilla om jag backade nu. Men försöker nya hitta sätt att få henne att känna sig älskad, så hon blir nöjd. 


    Okej jag ska vara ärlig här. Jag tror att din sambo innerst inne är osäker på vad du känner för ditt ex. Det är därför hon tycker om när du är elak mot exet för då släpper oron en stund men sen kommer den tillbaka. Att du fortsätter vara elak mot exet funkar inte i längden för du ger henne uppmärksamhet även om det är negativ sådan. Hon vet också att din ex finns där och tänker på dig fortfarande.

    Det som vore bäst är att du släpper exet. Sluta prata om henne. Om din tjej tar upp henne säger du bara att du inte orkar bry dig om henne längre. Bästa vore om ditt ex kunde hitta en ny partner. Då vet din nuvarande att det inte fimns nån risk att du går tillbaka till exet för hon är inte tillgänglig längre.

    Din nuvarande vill hellre att ditt ex inte finns med i bilden längre (dvs att hon gått vidare och hittat en ny) än att hon hela tiden måste tävla med exet även om hon alltid vinner.
Svar på tråden Allt för kärleken <3