• Äldre 30 Aug 22:13
    3160 visningar
    6 svar
    6
    3160

    Hur går man vidare?

    Har inte gått igenom samma men har en bekant som har. Där överlevde yngsta dottern lite längre än er dotter men var fortfarande en bebis när hon gick bort. De blev också gravida igen ganska snabbt och fick en son. Vi är inte så nära att jag vet hur de hanterat det men mamman lägger då och då ut bilder av yngsta dottern på instagram och text om hur hon saknar henne så det är sorg blandat med glädje över det nya barnet. Så ni är inte ensamma om att ha fått ett till barn ganska fort. Tycker inte alls du ska behöva ha dåligt samvete.

    En sak som kanske kan kännas fint är att när man är gravid så lossnar celler från fostret och fastnar i mammans kropp och vid en ny graviditet så fastnar de i nya barnet. Så både du och din son bär med er Luna i era kroppar för alltid.

  • Äldre 31 Aug 12:14
    #3

    Du kanske sörjer lite här och var och det kan ju vara lättare att hantera när man har barn som behöver en samtidigt än att ha en mer intensiv sorgeperiod. Alla hanterar det olika och inget är mer rätt eller fel. Din kärlek för Luna är oändlig oavsett hur du sörjer. Det är inget du behöver fundera över eller ifrågasätta, det är bara självklart. Har själv fött barn i den veckan (hon var inte sjuk dock) men förstår bara till viss del hur det måste kännas för dig. Var snäll mot dig själv och hur du hanterar allting, det minsta du behöver är att känna skuld nu <3

Svar på tråden Hur går man vidare?