Inlägg från: BaKu |Visa alla inlägg
  • BaKu

    Vi som blivit gravida efter IVF

    Hej! Har inte svarat på ett tag här så kanske missat nåt.

    Hur som så känner jag mig enorm nu. Magen är stor och det syns verkligen att det snart är dags. Idag gick vi ner till ensiffrigt med antal dagar kvar till BF. det känns helt galet och både jag och mannen har svårt att greppa att det faktiskt är så nära.

    Vissa dagar känns det som att det kanske är på väg att starta, men inget händer och nästa dag kan det kännas som det är veckor kvar.

    Tungt är det i alla fall och utöver foglossningen börjar tyngden tära på rygg och knän. Nu förstår man hur övervikt sliter på kroppen så det är ju en bra motivation till att hålla vikten längre fram.

    Vet att det skrevs om amning. Där känner jag faktiskt inget negativt eller någon svårighet kring det. Jag tänker att det är så otroligt naturligt och den som störs av att jag ger mitt barn mat kan fara och flyga. Däremot lär jag inte slänga upp brösten framför min far exempelvis och för barnets skull kommer jag kandke i möjligaste mån gå undan för att få lite lugn och ro.

    Däremot är jag lite "orolig" för brösten efteråt. Inte så mycket för utseendet. Det är nåt man får ta, men för mig och min man har brösten varit en viktig del i vårt sexliv och det vet man ju inte alls hur det blir sen.

    Sexlivet är också något jag börjat fundera en del på. Tyvärr så har jag haft lite för ont och varit för trött för att vi ska kunna hålla det vid liv just nu. Det blir långt mellan gångerna och det trots att vi båda är sugna. Sen blir det ju naturligt en längre period efter barnet kommit som man inte kan/vill. Men sen... För oss är det en viktig del, men det känns som att ett barn i hushållet kan förändra väldigt mycket. Både vad gäller känslor och möjlighet. Men antar att man får ta det som det kommer. Mannen är underbar och har inte gnällt en enda gång utan ser till att ta tillvara på tillfällena som ges. Jag vet ju att han längtar, men han förstår ju mig fullt ut.

    Dessutom är han underbar med att serva mig. Han får springa en hel del för att hämta saker till mig och han fixar mat (och håller koll på att jag faktiskt äter). Så skönt att ha honom vid min sida nu.

    Hemmet är nu fyllt av bebissaker. Nu är det bara bebisen som saknas.

    Ser också att vi fått några nya och nygamla i gruppen. Så otroligt roligt att ha er här och hoppas allt går bra för er. Som alla andra sagt så är det en underbar grupp som förstår alla våra nojor och kan sätta sig in i hur vi upplever graviditeten. Inga frågor är dumma och inga känslor är överdrivna här.

    För er som mår illa vill jag återigen tipsa om Lergigan comp. Räddade min första halva av graviditeten. Det och allt småätande. Fick utskrivet av kliniken, men går säkert få via mvc. Lergigan finns i lite olika varianter, men den här sorten innehöll dessutom koffein. Lergigans innehåll kan annars göra en ganska sömnig.

    Och för er som är nya och har foglossning vill jag åter tipsa om foglossningsbälte. Det kommer inte ta bort besvären, men för mig gjorde det att jag över huvud taget kunde stå upp. Jag köpte mitt via rehaboteket... Skickar med länk...

    www.rehaboteket.se/ortos/hoft-lar-ljumske/foglossningsbalte-backenbalte

    Det är ju lite tidigt rejälare än de vanliga och går att justera bra.

    Och när det kommer till mammakläder. Köp byxor så snart ni känner att det börjar bli trångt. Jag har kunnat använda mina i princip hela graviditeten. Det är bara ett par lite taightare jeans som inte är så bekväma nu. Köpte inte så många par, men satsade på ett par svarta jeans som var lite finare. Ett par chinos som man med fördel kan köpa lite större utan att det ser konstigt ut och därmed kan man ha dem hela graviditeten. Samt ett par "finmjukisbyxor" som var sköna men ändå så snygga att de funkade att ha på jobbet. Såg ut som vanliga tygbyxor. Dessa var av märket boob och kan verkligen rekommendera det. Bra kvalitet och superbekvämt.

    Snåla inte heller på att köpa ny bh. Er kropp kommer tacka er för ju större ni bli desto mer kommer det klämma här och var ändå. För de flesta växer brösten en hel del. Dessutom får man ju lite mer omfång. Jag satsade bland annat på nån sportbh. Otroligt skönt. Nu kan jag inte längre använda de jag köpte i början, så använder amningsbh. Löjligt skönt.

  • BaKu
    S91 skrev 2018-12-28 18:35:16 följande:

    Hej alla!

    Hoppas ni mår bra.

    Jag måste fråga.. är det någon här som illamåendet har avtagit för redan i vecka 9?

    Har ju mått jätteilla och kräkts fram till i förrgår men nu är det som om någon skruvat ner det rejält. Mår fortfarande lite illa men inte alls som innan. Har kvar mina andra gravtecken och ingen blödning..

    Är orolig för MA såklart men jag vet att det kan se så olika ut.. går in i vecka 10 på söndag.

    Hoppas någon kan lugna

    Kram


    Har hört många som haft det så! Håller tummarna för er.
  • BaKu
    Seb81 skrev 2018-12-28 21:13:21 följande:

    Hej tjejer!!

    I dag var det dags fär Rul för oss, allt såg så bra ut! Räknade ut i dag att vi sett han på ultraljud 6 ggr nu, en förra veckan ocå då jag började blöda.... igen..... moderkakan ligger för öppningen så jag får ultraljud i v 33 igen, för att se så inte moderkakan ligger för. En frisk & mycket livlig pojke låg ialf i magen hihi. Såååååå söt!!!! Det kan jag säga märks att han är livlig.... får herrevad vild han är i magen! Det är inte mycket han sover alltså! Han måste göra bullerbytta på bullerbytta, hela tiden haha! Idag var vi på bio, med massa bas. Det gillade han inte, det var nästan så jag blev orolig för han var konstant i gång i 2 timmar!!! Sen sov han i 30 min och sen var det full rulle igen! Har märkt att han sover korta stunder och sen är han i full gång! Moderkakan ligger bakvägg så jag känner extra mycket oxå, vilket är häftigt! Sambon fick sin första spark på handen på julafton så det var en fin julklapp till pappa :)

    Alltså, hur ofta kan en sådan liten vara vaken? Han kommer säkert vara hyper utanför... eller så kör han hårt nu och är förhoppningsvis lugn sen haha!

    Känner ni något?

    Här är bilden på vildingen :)


    Min har varit precis lika livlig. De sover tydligen ganska lite och även när de sover kan de röra sig. Det är häftigt när det snurrar runt så.

    Hade också moderkakan för öppningen, men den har nu flyttat sig tillräckligt. Hoppas din också gör det :)
  • BaKu
    jaktenpaflow skrev 2018-12-30 01:10:42 följande:

    Wow vad häftigt att få gå ner till ensiffrigt! Vilken milstolpe!:) Förstår att det börjar bli tungt nu! Hur känns det inför förlossningen? Har ni gått kurser eller liknande? Tack för alla supertips! Har ni pratat några namn?:)


    Ja det är häftigt och overkligt efter all kamp och alla tårar.

    Känns ganska bra, men helt ärligt försöker jag att inte tänka på den för mycket. I vanliga fall är jag en sån som vill veta allt. Men just inför förlossningen känner jag att ju mer jag vet desto mer nervös blir jag. Så jag har knappt läst något eller så. Vårt landsting erbjuder föräldrautbildning i form av föreläsningar. En av dessa rörde förlossningen och den var vi på. Den var ganska basic och de gick igenom hur det ser ut på förlossningen och lite vad som händer när man kommer dit. Sen var det kortfattat om förlossningens faser och lite vanliga missuppfattatningar och frågor. De pratade också kort om vilka smärtstillande alternativ som finns. Det var en väldigt lagom nivå och givande för både mig och mannen. Stort fokus låg på hur viktig partnern är och hur mycket man som gravid kan förändras under (och efter) förlossningen.

    I mitt jobb kommer jag i kontakt med sjuka barn och förlossningar som gått fel så jag vet tyvärr mycket om vad som kan hända och det är också ett skäl till att jag valt att inte ta reda på för mycket.

    Tänker att vi kvinnor har det i oss och att personalen är duktig och kan guida bra under tiden.

    Sen har jag ju inte riktigt fattat att det är så nära... Förlossningsväskan blev packad idag...packade bebisens saker för kanske två veckor sen. Men mina har jag inte fått ner förrän nu. Har fortfarande lite saker jag inte lagt ner... Haha. Vi bor dock nära sjukhuset och mina föräldrar bor nära oss så i värsta fall får de köra dit något man glömt.

    Vi har namn klart om det blir en flicka, men inte pojk. Och vi båda tror pojk så det börjar kännas svårt nu. Vi gillar samma typ av namn, men kan inte komma på något vi gillar helt och hållet.

    Har ni andra börjat fundera på namn?
  • BaKu

    Sitter nu uppe och mår superilla. Vaknade för en stund sen av att jag (ursäkta) hade en spya i halsen. Det kom aldrig upp helt men får inte bort kräksmaken. Har haft ögonflimmer och huvudvärk sista två veckorna, men har bara tagit det som ögonmigrän (vilket jag haft förr, innan graviditeten). Nu känner jag mig varm och magen är lite sådär. Ringde förlossningen, men hon trodde inte det var havandeskapsforgiftning med tanke på att jag haft så bra värden genom hela graviditeten och jag hade "vaga" symtom. Nu fick jag ta två Alvedon så skulle vi se hur jag mår om cirka två timmar. Om jag fortfarande kände mig dålig skulle jag ringa tillbaka.

    Tanken är nyår hos föräldrarna där vi även ska fira en 60-åring, men just nu känns det som det inte blir mycket firande för vår del. För min del kan bebis gärna få komma så snart som möjligt. Kan tänka mig att åka in under dagen för att få en bebis tidigt på nya året...

  • BaKu
    gammelpysen skrev 2018-12-31 11:30:35 följande:

    Oj! Då är det kanske något på gång?

    Åk in om du är orolig. Hellre en gång för mycket än för lite.

    Tänk om det blir en nyårsbebis kram!!!


    Kände mig bättre fram på morgonen och tror inte jag har havandeskapsförgiftning. Jag tror bara att kroppen försöker förbereda sig. Jag vet ju sen innan att jag ofta reagerar fysiskt på olika hormoner och det blir ju lite nytt så här mot slutet.

    Jag stannar dock hemma idag. Mannen åker iväg en sväng för att överlämna en födelsedagspresent och äta lite samt hämta mat till mig. Vi skulle varit hos föräldrarna som bor ett par minuter härifrån så känns tryggt även om han är borta en sväng.

    Tyvärr känns det inte som bebis är på väg ut, men jag hade gärna sett att den tittar ut redan imorgon. Det är löjligt spännande nu och man längtar efter att få träffa bebisen nu. Men det är också nervöst.

    Ska dock bli skönt att slippa det tråkiga med en graviditet.

    Ser att ni skrivit lite om att gnälla och känna sig otacksam. Jag tror att det blir extra känsligt för oss som fått kämpa så. Jag tror jag säkert gnällt mer och inte "skämts" för det om vi lyckats själva snabbt. Nu känns det hela tiden som man måste vara så tacksam hela tiden. Och det är jag verkligen och jag tröstar mig ofta med att allt är värt det. Men nu mot slutet börjat det kännas jobbigare och även om jag hade gjort om det utan att tveka så känns det som att det ibland är svårt att våga vara ärlig med hur jobbigt det är. Framför allt mot mig själv.

    Det är skönt att ha er alla som förstår alla känslor och som fattar att allt inte är svart eller vitt.

    Gott nytt år till alla!
  • BaKu
    gammelpysen skrev 2019-01-04 04:58:24 följande:

    Baku, hur går det för dig?


    Ingen bebis ännu. Mått lite bättre sista dagarna så nu har det känts som det kommer dröja lite till.

    Var på rutinkontroll på att MVC häromdagen och allt ser bra ut. Alltid lika skönt att få höra hjärtljuden.

    Har lite småkänningar om nätterna, men det är inget som håller i sig.

    2 dagar till BF nu. Så overkligt...

    Hur går det för dig?

    Så roligt att se så många passera de där milstolparna som gör att man vågar hoppas något. Och roligt att se att fler plussat!
  • BaKu
    anina skrev 2019-01-07 15:01:53 följande:

    Hej Inalina. =) 

    Jag skrev ett par inlägg för ett tag sen, men fick inga svar. Så jag tänkte att ni kanske inte orkade höra om mina problem mer. Jag är lite känslig nu så tänkte att jag bara läser istället. 

    Jag mår lite bättre, men fortfarande väldigt dåligt, mycket matt i kroppen och illamående. Har även hemska foglossningar, så jag kan tyvärr inte sköta vardagen. Skriker av smärtor om jag gått totalt en kvart under dagen. Ska se om jag ev kan få rullstol. 

    Var bestämt sen tidigare att börja jobba 50% procent idag. Det går sådär, får väl ge det nån dag till och se. 

    Nästa måndag ska vi titta på lillasyster igen. Jag har fått diagnosen Alport, en njursjukdom, som ger ökad risk för havandeskapsförgiftning, så de vill kolla blodflödet en gång i månaden. Dessutom vill de kolla hennes tillväxt eftersom hon varit liten hela tiden. Känns superskönt att de har koll. Ska även bli så skönt att se henne igen. Vaknade förra veckan med hemska kramper nere i magen. De gick över lagom tills jag väckte sambon så vi åkte inte in. Ringde BM på morgonen som sa att jag ska åka in om det kommer igen. Hon nämnde ev förvärkar.

    Tyvärr känner jag fortfarande inte direkt av bebisen där inne. Har vid enstaka tillfällen känt nån bubbla, vet inte om det varit bebisen då. Hoppas jag börjar känna snart. Känner du nåt?

    Börjat få lite sammandragningar tror jag, magen blir superhård och spänd. 

    Orkade vara med hela julafton, så jag är såå nöjd med det. Sen åkte vi iväg på en fjällenresa över nyår. Min sambo och hans son fick åka skidor, och jag satt mest vid brasan och läste. Var lite jobbigt att inte orka så mycket, jag vill så mycket, dumma psyke. =)

    Men superskönt att få byta miljö och se nåt annat genom fönstret, så jag är så tacksam för det. 

    Förresten jag såg att du hade skrivit Leonora, det står på vår lista också. =) Var sambons förslag. Det jag funderar på är bara om det blir konstigt att en tjej kallas för Leo? Det är ju väldigt fint, både Leo och Leonora. Bonuspojken har föreslagit Nadine, också fint. 

     Många kramar


    Så tråkigt att du måste må så dåligt! Men ta hand om dig och försök släpp så mycket "måsten" som möjligt. Det mesta är faktiskt inte något måste.

    Nu har jag officiellt gått över tiden. Igår var beräknat, men ingen bebis i sikte. På kvällarna känns det som det kan vara på gång. Men sen går det över. Har en del illamående vissa kvällar nu och magen är helt i oordning de dagarna. Hade jag inte vetat bättre hade jag misstänkt magsjuka på gång.

    Om bebis inte kommit om en vecka så har min barnmorska erbjudit hinnsvepning för att försöka få igång det. Enligt henne så funkar det i ungefär hälften av fallen. Får se hur det känns då om bebis ännu inte kommit då.

    Vi har fortfarande svårt med pojknamn, men nu har vi i alla fall några förslag som vi båda gillar. Flicknamn är klart sedan länge...

    Som man hört andra berätta så är sista veckorna otroligt tunga. Magen är i vägen vad man än gör. Sova på nätterna är väl något man får vänta lääänge på. Lika bra att vänja sig antar jag. Är konstant hungrig, men bebis tar ju all plats så efter några tuggor är det svårt att äta mer. Och att bebis har det trångt gör ju att det gör en del ont här och var.

    Men det är häftigt när hela magen flyttar sig fram och tillbaka. Likaså när en fot sticker ut. Mannen tycker det ser läskigt ut så han vågat knappt röra eller ens titta :p men han längtar mycket efter att bebis ska komma och han drömmer mycket om att den har kommit och han försöker, precis som jag, mentalt greppa att det bara handlar om en kort tid tills vi faktiskt har ett barn i vår famn.
  • BaKu
    Inalina skrev 2019-01-07 18:00:42 följande:

    Åh så roligt att du blir den första i tråden med din bebis =)!  vet du hur mkt bebis väger nu och hur ofta träffar man barnmorskan i slutet?

    har du önskat något särskilt i ditt 'förlossningsbrev'? eller låter du allt ha sin gilla gång och kör på det som rekommenderas? 

    jag tänker att man kanske får mer tankar om det där på förberedelsekursen.. har ju faktiskt ingen aning typ hur en födsel går till, har inte direkt diskuterat med någon vän utan tänker att allt löser sig nog... min man börjar redan oroa sig för hur vi ska ta oss till sjukhuset - (vi har ingen bil men bor i stan) han kommer nog vara riktigt nervös på jobbet de sista veckorna hehe!

    har ni nära till sjukhus?

    Kram!


    Vi har träffat barnmorskan v 25, 29,32,35, 37 och 39. Vi har ett möte till inbokat nästa vecka om det inte kommit någon bebis ännu då.

    Jag har faktiskt inte skrivit något förlossningsbrev. På ett av de senare mötena med barnmorskan gick vi kort igenom om man hade några tankar eller saker man vill att förlossningen ska veta. Detta skickas till förlossningen så de har redan detta. Förlossningsbrev kände jag var överflödigt för man vet aldrig vad som händer. Jag tänker försöka ta det som det kommer så mycket som möjligt. Man har ju dessutom barnmorskorna där som kan det här och som kan guida en.

    Hade inte heller jättekoll innan vi var på kurs, men det var precis lagom med information för min del. Inga detaljer utan mer vad som händer i de olika faserna och mycket att man inte kan veta alls hur den specifika förlossningen kommer gå till. En del behöver säkert veta mer och då finns ju mängder med böcker att läsa.

    Vi har väldigt nära till sjukhuset, vilket känns skönt. Nu är det dessutom "lågsäsong" och risken för att behöva åka någon annanstans är ganska liten. Om det är fullt är närmsta andra sjukhus 6 mil bort så det hoppas jag slippa. Nu har vi typ 5 minuter med bil.

    Taxi är väl ett tips om ni inte har bil :) oftast är det ju inte så dramatiskt som på film så det brukar ju gå att lösa.
    anina skrev 2019-01-08 11:16:36 följande:

    Ja det är jobbigt. Men har börjat acceptera att jag kommer må dåligt fram till förlossningen, så känns lite mer ok då. Sambon har varit lite tjurig över att jag inte gör så mycket hemma, så är lite orolig för det. Men vi får ta ett samtal så han förstår att jag inte kan. 

    Åh vad häftigt att se en fot. Ser man avtrycket på magen då? Har alltid undrat om det syns så tydligt. =) Ja tänk, nu har ni snart bebisen i famnen, som ni har längtat efter i flera år. Kan förstå att det känns overkligt. 

    Kan tänka mig att det är tungt nu. Jag har redan börjat tycka det är jobbigt att böja mig med magen (vecka 23), så det måste vara väldigt tungt och jobbigt senare.

    Hoppas bebisen vill komma ut snart. Ni har inte kollat kön va? Och hoppas på en smidig förlossning. =) 

    Stor kram


    Ja det är ju jätteviktigt att han förstår det. Jag hade svårt att förstå (även om jag rent intellektuellt fattade) hur tungt det verkligen kan vara att vara gravid. Sen har så många av mina vänner och kollegor haft relativt lätta graviditeter där de knappt känt något.

    Mannen här är jätteförstående. Vid nåt tillfälle när jag sa att jag kände mig jobbig som körde med honom så sa han bara att det är det minsta han kan göra för jag bär ju trots allt vårt barn och det är säkert jobbigare. Det är klart han tycker det ska bli skönt när jag orkar göra lite mer här hemma igen, men han klagar inte. Dessutom tycker han jag varit lugn och inte alls hemsk som man lätt kan bli med alla hormoner.

    Jag har aldrig sett fotavtryck just, men nu vet jag ju hur bebis ligger så kan lista ut att det är en fot :) men har ju sett bilder på magar där man verkligen ser fotavtryck och det är ju så häftigt.

    Nä, vi vet inte kön så börjar bli väldigt nyfiken.

    Idag började slemproppen lossna så förhoppningsvis är det dags snart. Men det kan ju dröja länge även efter den lossnat.
  • BaKu
    Inalina skrev 2019-01-09 09:58:11 följande:

    hehe typiskt - har hänt mig flera ggr med 

    jag kör youtube bara - där finns ju allt!! 

    ja behöver också flera tröjor, letade på HM efter lite längre koftor - men de verkar köra varanter nu där hela koftan är gigantisk (så man knappt får plats under jackan) så får nog leta vidare.. annars är det ju poppis med magröjor nu verkar det som hehe

    ja hörde att bugaboo's 'gamla'modell Buffalo var väldigt bra men har tydligen slutat tillverkas. Fox ska tydligen vara väldigt bra i stan vad min vän sa - så kanske inte lika stabil?

    sen har jag vänner som också köpt CYBEX men vet inte vilken modell - de verkar väldigt nöjda också.

    jag har nu senaste dagarna börjat fatta att man använder ett 'babyskydd' de första månaderna som vagn eller har jag fattat fel nu ändå? alltså en sån som man även har som bilbarnstol i början? för om vi ska resa till sverige kanske det räcker med att ha med vagnen med babyskydd så får den åka bil och vagn i samma...? barnet kommer ju bara vara 2 mån...som sagt - för mig är det en djungel....

    så tar gärna lite hjälp från någon som har koll!!

    vi ska åka o kolla o prova lite i någon butik i helgen - de kan nog förklara vad som är vad för oss 

    vi kommer nog köpa en stabil bra vagn + en resevagn. men då vill jag ju kunna använda 'babyskyddet' på båda.. undrar om man behöver köpa samma märke då....suck...


    Det är många som använder babyskyddet i vagnen, men det är lite omtvistat huruvida det är bra eller inte. Barn ska tydligen inte sitta för länge i skyddet utan bättre de får ligga ner. När skyddet är i bilen sitter de i "rätt" vinkel, men tar man ut den ur bilen kan vinkeln bli fel och det kan orsaka andningssvårigheter.

    Vi har köpt en britax smile 2. Vi valde den för att den är extremt lättkörd. Inte så tung att lyfta. Håller med om att emmaljunga är alldeles för tung. Det är ändå en del lyft man gör varje dag. Den funkar bra i stan och även i lite lättare terräng. Svängbara hjul som går att låsa. Sufletten går att fälla ända ner och är steglös vilket gör att den inte låter när man fäller den och man riskerar inte att väcka bebis.

    Vi har köpt en mjuklift eftersom vi kommer behöva bära upp vagnen i trappa. Då är den lättare att lyfta än en liggdel. Vi kan då lyfta ut mjukliften lätt och sen ta vagnen för sig. Sen passar vårt babyskydd i vagnen ändå (mest tur då vi kommer låna babyskyddet) och man kan därför sätta i det om man vill undvika att väcka bebisen efter bilfärd. Sen var den vagnen billigare än exempelvis bugaboo. Varken jag eller mannen är så förtjusta i modern design heller så vi gillar inte bugaboos utseende så mycket. Haha, jag vet, vi är nog väldigt udda i det :p

    Nackdelen med vagnen är att den inte går att göra till syskonvagn. Men vi gillade den så mycket att vi tycker det blir värt att eventuellt behöva köpa ny vagn sen. Vi alla vet ju att det inte är en garanti att vi ens kommer få behöva en syskonvagn.

    Tips är att åka till en affär och provköra. Gärna flera gånger. Pröva att fälla vagnen och tänk på hur stor plats ni har. För er som har bil så tänk på att den lätt ska få plats i bilen. Olika vagnar blir olika storlekar när de fälls ihop. Köp också utifrån var ni ska köra. Kommer ni bara köra i stan och det aldrig är snöigt eller så så behövs inte lika kraftig vagn utan kanske lättare med en smidigare så man kommer fram lätt. När ni bestämt er så håll utkik. Det är ofta kampanjer och finns mycket pengar att spara. Vi betalade nästan halva priset för vår genom att köpa på internet och att hålla utkik efter erbjudanden och kombinera med rabattkod. Vet att du skrev att det inte är samma sak hos er Inalina, men kanske värt att beställa hem till någon i Sverige och sen transportera om ni har möjlighet.

    Babyskyddet behöver inte vara av samma märke. Det finns adaptrar mellan olika märken (säkert inte alla) men då måste man ju köpa till såna...

    Gällande mammakläder så köpte jag inte jättemycket, men köpte relativt tidigt. Finns ingen anledning att gå och känna sig obekväm. Sen hade jag en del tunikor och stretchiga klänningar som funkade bra som mammakläder. På jul hade jag en av mina vanliga klänningar, men den blev mer som en tunika, men det var ju ingen som visste :p beställde en del från zalando och var nöjd. Skickade dock tillbaka en del också :)
Svar på tråden Vi som blivit gravida efter IVF