Inlägg från: Fru Landström |Visa alla inlägg
  • Fru Landström

    Utomkveds? MA? Plus blir starkare trots blödning.

    Jag har inte haft utomkvedes, har läst att det ska vara rätt smärtsamt och sitta mer utåt ena sidan. Själv har jag haft 2 MA, en tidigt i vecka 7 och den andra i vecka 19. (den lilla slutade leva i vecka 12-13) i bägge fallen så hade jag blödningar i början av graviditeten runt v4-5 sen inget mer. Fick starkare på graviditestesterna. Med mitt första MA (v7) så fick jag komma in och titta i v5 dom kunde inte se så mycket. Dom tog blodprov. Jag fick åka in var tredje dag för nya blodprov. Hcg nivån gick inte upp som den skulle jag fick komma in på ultraljud och nya prover under nästan 2 veckors tid innan läkarna konstaterade att det var ett MA men kroppen inte tog hand om det. Fick då skrapas. Mitt andra hade jag blödningar i början fick inte komma in. Såg ett tickande hjärta i v12 på KUB ultraljudet och när vi sedan var på RUL så hade den lilla dött strax efter kub. Kroppen hade inte heller denna gång tagit hand om det. Jag las in dagen efter och fick föda fram den lilla.

    Har även 2 friska barn där jag också hade blödningar och smärta i nedredelen av magen i början så det behöver inte vara missfall.

    Jag skulle se om det fanns möjlighet att komma in och titta men räkna med att få vänta på svar eftersom det är svårt att se i början.

Svar på tråden Utomkveds? MA? Plus blir starkare trots blödning.