Inlägg från: Anonym (Villmenfårinte) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Villmenfårinte)

    Jag vill ligga med min kollega, är gift

    Anonym (FYI) skrev 2020-04-19 14:58:35 följande:

    Hej ts...Inga återfall? Hoppas inte det, och att allt är bra och går sin gilla gång trots coronan. Mycket har ju ställts på ända p.g.a. det.

    Skypandet och hängen  fortsätter ser jag, men hoppas det blir mindre och mindre.

    Förstår att man måste ha kontakt om man jobbar i samma projekt men skypandet...Är det under arbetstid eller på fritid eller både och?

    Hoppas också allt är bra på hemmafronten, och att din man inte har börjat undra vad som egentligen hände.


    Hej!

    Här är det bra. Hur är det själv? Vi varken hänger eller hörs, inget alls på fritiden. Sprang på varann av en slump i veckan då båda var på kontoret utan att vi visste om det (sitter ju hemma mest). Tog en snabb kaffe i köket då bara. Vi hörs typ 1 gång varannan vecka på skype, inte mer. Så läget är tvärlugnt.

    Till alla som inte orkar läsa allt i denna tråd men undrar från trådstart till nu - Det går att stå på ruinens brant men välja att backa. :)
  • Anonym (Villmenfårinte)
    kontrast skrev 2020-04-24 11:15:51 följande:

    Vad du än gör. Hoppa inte i säng med din kollega. Sjukt dumt. Vill du sätta hela familjen på spel bara för 15 minuters passion? Det kan bli dyrt. Jag är den bedragna då min man hade en affär med kollega bakom min rygg. Det har förstört för mig och jag är riktigt traumatiserad, då jag känner mig så jävla kränkt. Prata med din man om öppen relation eller försök hotta till det med honom i sängen. Tänk inte kortsiktigt! Se över vilka konsekvenserna blir på lång sikt!


    Korrekt analys och samma slutsats kom jag också fram till, även om jag visste det från början även om jag darrade på manschetten.

    Hoppas det gått bra för dig i slutändan!
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (FYI) skrev 2020-05-12 14:21:35 följande:

    Och där tog intresset att svara slut...?


    Vi skypar i tjänsten, men knappt det. Inget Skypande eller annat privat. En lockelse i viss mån kommer han väl alltid vara, men inte alls som förut.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2020-06-29 22:58:21 följande:

    Hej TS. Kanske vi kunde få en Pelle statusuppdatering för Q2? Lika lugnt läge som Q1? Trevlig sommar.


    Hej! Jag har faktiskt fått nytt jobb - så jag byter fr.om. i höst, så nu går våra vägar isär. Vi sågs och hängde några timmar för nån vecka sen, som ett hejdå. Det var en diskussion om vi skulle gå ut och äta eller om vi skulle ?boka ett rum? (på jobbet, för att hänga alltså, for good old sakes en sista gång och sitta och snacka) som enligt gammal vana blev till skämt om hotellrum -men observera SKÄMT. Det blev istället en långlunch och promenad i solen.

    Vi ses nog en sväng på jobbet i höst innan jag byter, men sen som sagt ses vi inte mer. Pelle har dock, till min förvåning, nämnt att han skulle kunna tänka sig att byta till dit jag ska. Vet inte varför han sa det egentligen, det kommer nog aldrig att hända, och lika bra är det. Jag kommer att sakna honom. Men han är inte min, och jag är inte hans.

    Nu ska jag spendera sommaren med min älskade familj och inte ägna Pelle mina tankar. Trevlig sommar!
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2020-07-06 08:01:24 följande:

    Hur reagerade du när han nämnde det? Signalerade att du tog det på allvar och tyckte det kunde vara bra? Varför tror du han sa det? Är det kanske för att motivera att ni håller grytan kokande med fortsatt kontakt i framtiden eller är det en reell möjlighet att det sker?

    Tror att om det sker vill din man uppfatta det som en brott mot ett underförstått avtal mellan er, att han håller låg profil och du avslutar din Pelle affär genom att söka dig till ett annat ställe. Så om Pelle dyker upp det nya stället vill det nog bli slut med den låga profilen.


    Jag blev förvånad när han sa det, men sa ja, gör det!, eftersom jag tycker ju om att jobba med honom. Men den kom lite oväntat eftersom vi inte hörs eller hänger som förut. Han frågade om jag hade tips på vem på stället han kunde snacka med.

    Men ska jag vara ärlig så tror jag inte att det kommer att ske. Han är en trygghetsknarkare och kommer inte att byta jobb i första taget. Men varför han sa det vet jag inte, min gissning är nog lika god som er. För att han också gillar att hänga med mig kanske? Ja, kanske. För att han vill testa ett nytt jobb? Ja, kanske. För att han vill ta en flirt ett steg längre? Nej, då skulle det vara gjort för längesen.

    Vad tror du?

    Nej, jag tror inte min man ser det som nåt avtal. Pelle nämns ju knappt här hemma, vi hörs eller hänger ju knappt heller. Min man litar på mig, Pelle har nog i viss mån stört honom tidigare men det känns som att han landat i att det bästa han kan göra är att lita på att jag inte gör något - och det har han gjort helt rätt i, med tanke på att jag heller aldrig klev över kanten.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Naala skrev 2020-07-06 11:07:15 följande:

    Hur har det gåttTS?


    Long story short - inget har hänt och jag är min man trogen.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2020-07-06 09:29:30 följande:

    Tror att du underskattar situationens sprängfarlighet. Att Pelle knappt nämns hemma beror ju på du har försatt din man i en situation där saknar andra bra handlingsmöjligheter. Han kan ju inte gärna förbjuda umgänge med en samarbetspartner eller kontrollera vad som sägs vid era hängmöten. Han kan bara signalera att det som du och Pelle höll på med "stört" honom. Eftersom han kom med denna "jag stör med på Dig & Pelle" signalering ungefär samtidigt som du sökte nytt jobb i höstas tror jag att han uppfattar det som ditt sätt att åtgärda problemet utan dramatik. Även om han skulle lita på dig att du inte överskrider någon absolut forbjuden gräns, tror jag inte att han skulle uppskatta en sequel på Pelle affären på ditt nya jobbställe.


    Fast att Pelle inte nämns är ju naturligt eftersom vi inte alls hörs / hänger på det sättet längre? Att vi tog en långlunch häromveckan vet han. Men ja, jag skulle också tro att han tycker att det blir bra att våra vägar skiljs åt i och med nytt jobb i höst. Det är bäst för alla.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (FYI) skrev 2020-09-05 17:08:51 följande:

    Hej ts...Hur går det? Såg att du skrivit i en annan tråd, under annat nic, för jag förmodar det var du.

    Om det var du, såg det ut som business as usual. Pirrar fortfarande !!

    Har du bytt jobb ännu? och framför allt...Har föremålet för pirret fortfarande planer att följa med?


    Hej! Sorry lite sent svar. Nej, jag har inte skrivit i någon annan tråd nyligen så det var nog nån annan. Vilken tråd var det? Är inte inne här så ofta.

    Jag har bytt jobb, och allt känns bra än så länge. :)

    Pelle har inte följt med...eller - han har fått ett konsultuppdrag (På timme, han jobbar kvar på vårt förra ställe) på mitt nya, kring det vi jobbat med ihop. Jag har INGET med det att göra, men så är det iaf. Vi sitter alltså på olika bolag och ställen nu, men kommer troligen ha lite kontakt pga det. Plus att kontoren är rätt nära (blir ofta så i en mindre stad) så vi kommer kanske ta nån lunch ibland - men det får tiden utvisa.
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (felix) skrev 2020-09-18 16:18:55 följande:

    Hmm. Vi som hoppats att Pelle historien skulle ta slut här får bli besvikna, men inte så förvånade. Lite har du nog ändå med det att göra, iom att man nog får säga att du uppmuntrat honom. Tror att din man kommer att dra samma slutsats, att Pelle inte vill agera som han gör utan att ha fått ett go från dig. Det ser ut som att Pelle blir en never-ending story, och att du nu lite grann har tappat kontrollen över situationen. 


    Som sagt, vi jobbar inte ihop längre. Vi hörs inte på fritiden alls. Jag har inte tappat kontrollen :)
  • Anonym (Villmenfårinte)
    Anonym (FYI) skrev 2020-09-19 00:02:03 följande:

    Tja...att "Pelle" dyker upp som gubben i lådan på ts nya jobb kommer ju knappast som en överraskning. Det är en uthållig fan, det får man ge honom. Han fortsätter att smida och bida sin tid. Huvudsaken är att inte tappa kontakten.

    Hade jag varit i ts kläder hade jag genomskådat detta och gjort ett clean cut,

    (det har hon säkert redan gjort) men det har ju ts uttryckligt sagt att hon inte vill för dom har ju så "kul" ihop. (Avsluta alltså).

    Hon tror att hon står på säker mark nu och inte balanserar på den avgrund som hon gjorde för två år sedan (eller är det tre nu). Så fel hon har. Den åtrån kan blossa upp igen när som helst så länge dom har sina möten, och då står denna Pelle där med sina täckta förslag om hyra rum och förmiddagspromenader på tu man hand.

    Undrar just hur länge ts man klarar av det. Jag har sett liknande situationer tidigare i min omgivning. En till synes lugn och sansad man som med tiden bygger upp ett stort hat som helt plötsligt bara briserar...Fått nog helt enkelt.


    Fast...nej. Hade Pelle velat göra nåt hade han gjort det. Han bidar inte sin tid. Det kommer inte att hända något mellan oss. Jag är där jag ska och vill vara, med min man. Och han med sin fru.
Svar på tråden Jag vill ligga med min kollega, är gift