• Hedblomster

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Hej alla!

    Jag har gjort två ivf med sammanlagt sju återföringar med egna ägg. Allt ser fint ut men inte blivit gravid. Börjar fundera på äggdonation om vi inte lyckas snart. Verkar vara hög success rate på äggdonation? Även om man inte har sett några fel med ens egna ägg? Jag fyller 30 i år så det är nog inte åldern. Vilka kliniker utomlands är bra? Vet redan om Olga i Ryssland så vill gärna ha tips på andra :) Tjeckien, Lettland, Polen? Sätter klinikerna in två embryon om man vill? Stämmer priserna på klinikernas hemsidor eller tillkommer "dolda kostnader"?

    Ska lösa igenom tråden när jag får tid också :) Lycka till alla som kämpar!


    Instagram: ttcsomewhereinsweden. 1 utomkvedshavandeskap. 2 ivf. 7 återföringar. 2 kemiska graviditeter.
  • Hedblomster
    Limarie skrev 2020-02-04 10:47:51 följande:

    @Hedblomster. Det finns en ny tråd äggdonation 2020. Där frågar en tjej samma frågor och över flera sidor främst i början finns många fina sammanfattningar. Eftersom det är 2020 tråden så finns som tur inte ännu så många sidor att läsa genom.

    Priserna brukar stämma på de flesta hemsidor men ibland måste man har haft kontakt med en koordinator för att få en prislista. I ert fall kan Olga vara intressant då de erbjuder paket med garanti och då får man göra ett försök till med egna ägg innan.


    Tack, jag ska titta i den tråden istället! :)
    Instagram: ttcsomewhereinsweden. 1 utomkvedshavandeskap. 2 ivf. 7 återföringar. 2 kemiska graviditeter.
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019