• Frazze

    Vi som planerar äggdonation 2019

    En fråga!? Varför heter det morning sickness när man mår mer illa på kvällen? När jag ska laga mat då dör jag nästan!

  • Frazze
    Lilla Gs mamma skrev 2019-05-30 16:12:06 följande:

    Vi har insättning före midsommar, om allt går som planerat. Börjar bli nervös... Tänk om det inte blir något embryo?...

    Får också magkatarr av tabletterna. Och är dödstrött!

    Håller tummarna för oss alla kämpar i tråden!


    Klart det blir fin fina embryon ska du se! Sen behöver de tydligen inte vara helt topp kvalité för att det ska fästa och bli något. Mina var BC något och det tog ju ändå

    Ja drn där magkatarren fick jag ändå av kortisontabletterna, har mått pyton! Mår bättre nu, men absolut inte bra än. Trött är bara förnamnet! Har börjat trappa ner lite på progesteronet, sen ska jag vara pillerfri efter det. Men det är 4 veckor kvar på dem i alla fall!

    Lycka till nu vid insättning! Inte så långt kvar till midsommar!!!! Alltid lika spännande om det blir plus! Ledsamt om det blir minus! Men det blir det inte!!!
  • Frazze

    Jag firar idag med att för första gången på God knows when inte mått illa!!!!! Lyckan är enorm! Det kommer säkert tillbaka imorgon, men för en kväll så har jag sluppit att må pyton! Wohoooooo!

  • Frazze
    Maika19 skrev 2019-06-01 13:56:06 följande:

    Här kommer en uppdatering från mig. Jag har dessvärre dåliga besked. Av mina 3 resterande embryon så odlades de vidare till 5 dagars. Jag trodde de frös dem som 3 dagars men de hade de inte gjorts. Hur som helst överlevde de inte så jag har noll förväntningar på de som de 2 som de transfererade till mig. Riktigt dåligt resultat alltså, lika dåligt som med mina egna ägg. Ska kontakta kliniken för en konsultation på deras initiativ men det är ju inget som förändrar mitt bakslag.


    Förstår din besvikelse! När man betalar så stora summor pengar så räknar man med att få ordentligt med bra embryon! Känns inte så seriöst när man får tillbaka 3dagars. Då vet du ju inte om det är toppembryon du fått tillbaka liksom? Vi får hoppas att de trivdes bättre i magen än i provröret i alla fall så att du får ett fint plus nu. Men jag skulle minsann kräva en gratisomgång till innan du byter klinik!

    Önskar dig all lycka i alla fall! Kram
  • Frazze
    CrookedTail skrev 2019-06-04 09:59:34 följande:

    Nu har jag fått två alternativ på donatorer. Hur tänkte ni när ni valde?


    Jag tänkte så lik mig som möjligt! Jag fick en som verkligen var klockren! Samma längd, samma vikt, samma hårfärg, samma intressen och samma blodgrupp. Hon hade dock blå ögon medans jag har grå gröna. Men både min mamma och min mans mamma har blå och min son har blå! sen att hon gav oss 12 st blastisar till frysen och 2 i magen då känner man att man valt rätt!
  • Frazze
    CrookedTail skrev 2019-06-04 10:53:32 följande:

    Gud vad skönt med ett sådant gott resultat! Jag gör behandling i Riga, så får tyvärr inte själv se foton på donatorn, men de säger att båda är lika mig. Båda har ungefär samma hårfärg/ögonfärg/längd/vikt, det är väl deras hobbies som skiljer sig åt mest.


    Jag gjorde oxå i Riga så har heller inte sett foto, men den andra jag hade att välja på var kortare och hade andra intressen och vägde mer. Så denna var bara klockren. Båda hade barn sen innan så det var bra! Var ett av våra önskemål
  • Frazze

    Lite smått orolig här! Jag har ju börjat dra ner på progesteronet från 3-3-3 till som jag nu var på 2-1-2 och genast så kommer det rosa el lite blod då blandat med progesteronet. Jag har inte ont el nåt, men vad gör man? Givetvis 6e Juni så röd dag här imorgon. Inte ens så man kan få komma in och kolla på gyn. Någon annan som råkat ut för samma?

  • Frazze
    PeeWee44 skrev 2019-06-05 16:26:29 följande:

    Öka dosen igen! Vilken vecka är du i nu? Enligt st Petersburg kan du knappt ta för mycket hormoner hormoner.


    Ja, jag började "blöda" igår då jag klantade mig och missade den enda där mitt på dagen. Sen tog jag den vid 20.00 och de andra sen vid 22.00. Så inatt gick jag på toaletten och då kom det rosa på pappret. Idag så hade det nästan slutat, men så nu när jag gick på toa så var trosskyddet fullt med blandning av progesteron och rosa. Nu tog jag 2 igen vid 16.00, vågar inte sänka mer ännu!
  • Frazze
    Lilla Gs mamma skrev 2019-06-05 16:50:39 följande:

    Hur många av er har fått bestämma själva om det ska föras över ett eller två embryon? Hur har ni som fått välja resonerat och vad bestämde ni er för?


    Vi valde 2 st för att drt dubblar chanserna. Vi fick säga till bestämt att vi ville ha 2 st, då de började tjabbla om tvilling och trilling graviditet. Men vi var bestämda och det är bara en där inne vad vi vet, så tji fick de
  • Frazze
    Lilla Gs mamma skrev 2019-06-05 18:01:56 följande:

    Vet du hur mycket större riskerna är vid en tvillingraviditet?


    Nä det gör jag faktiskt inte! Men det är ju alltid en större risk även om det är naturligt. Var det du som inte fick veta ålder på donatorerna? Vilken klinik i Riga går du på? För jag går på Ivf Riga och jag fick veta ålder på donatorerna. Och en jag känner som oxå går på ivfRiga nu hon fick oxå veta åldern på dem.
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019