• Frazze

    Vi som planerar äggdonation 2019

    Sammet skrev 2019-04-23 12:24:15 följande:

    Jamen, hoppar väl in här fast vi gör emvryodonation, ägget är ju donerar hursom.

    Har ett barn från IVF Olomouc och planerar att sätta in ett syskon i höst, hoppas på september.


    I denna tråden är det båda delar! Både ÄD och ED! Välkommen i gruppen! Vart ligger den cliniken? Jag själv har vart på IVFRiga och har fått ett eller flera positiva graviditetstest, men har ännu inte fått det bekräftat med vul! Så jag väntar med att vara allt för glad förrän jag sett ett el två hjärtan picka där inne. Hoppas du lyckas med syskon när det väl blir dags!
  • Frazze

    Vill bara upplysa alla att det är rabatt på Clearblue tester av olika slag på Apotea just nu. 69kr för ett digitaltest och 147 för dubbelt digitaltest. Bara ifall någon skulle behöva

  • Frazze

    Och där började jag blöda mitt i natten! rött blod ja! Då vet vi väl att det är kört!

  • Frazze
    Maran73 skrev 2019-04-26 04:53:38 följande:

    Superjobbigt, jag vet! Men i mitt fall var det inte kört trots rött blod, rätt mkt, i vecka 5+6 och ständiga småblödningar fram till v 9 ungefär. Mkt vanligt vid ÄD, mejla kliniken för råd! De vill ev öka dina hormondoser el annat. Kram! Häng i (så gott du kan) o tappa inte modet o hoppet! <3


    Tack! Nä, jag blev så chockad bara att från ingenting till blod! Inte rosa flytning utan blod! Jag satte på mig ett östrogenplåster till så nu blöder jag inte längre. Kommer lite brun flytning bara. Åh snälla lilla klimp i magen, stanna där! Har bara lätt molvärk, så inget ont än i alla fall. Får hoppas på det bästa, tisdag dags för vul om det då finns något kvar.
  • Frazze
    Sjuttiosjuan skrev 2019-04-26 08:14:39 följande:

    Blödde också rött blid v 5-11 men gick ju bra ändå. Ta det lugnt bara! Kommer gå bra på tis ska du se!


    Ja, jag tror att allt är ok, men man blir ju lite chockad när det går från 0- blod. Om man blivit lite förvarnad med rosa liksom. Men jag har inte ont och det har peppar, peppar slutat nu. Min man fick ledigt idag så han är hemma, och jag får ligga i sängen. Tar utrogesten oralt, så jag är avdäckad mestadels av tiden
  • Frazze

    Har legat i sängen hela dagen idag. Sovit, läst bok, sovit igen. Min man har roddat allt här hemma, så att jag fått vila. Han sa att han fixar det hela helgen så jag kan vila! Hoppas det är bättre på måndag! Inget mer blod än, bara lite brun flytning. Den där i magen får sluta skrämmas så!

  • Frazze
    biggan76 skrev 2019-04-28 09:48:34 följande:

    Vilka tester lyckades du göra gratis och var det då hos din vanliga gyn-mottagning? Jag har fått för mig att de bara ger svar på hur det gått, inte att man får ut något papper på det. 

    Vi behöver testa hepatitis B, anti Hbc, hepatitis C, HIV och syphilis och man kan tydigen inte göra det hos Wearlabs. Hos en privat klinik vi har kontakt med kostar det 900 kr st. 

    Och någon som vet om det går att komma undan med billigare än 1500 för ultraljud?


    Min gyn tog infektionsproverna gratis. De vanligaste Hiv, syfilis, aids, hepatit, rödahund etc. Kan dem inte helt! Men jag betalade 1500kr för vul. Nu när jag är gravid, så är det som vilken graviditet som helst och jag betalar normaltaxa igen. Gjorde 2 vul tror jag innan.
  • Frazze

    Idag har vi vart på vul och sett ett litet hjärta 11mm lång precis 7+1 precis som det ska. Nu ska jag försöka slappna av lite och ta det lugnt. Nu vet jag att där finns något

  • Frazze

    Tack alla! Ja, nu känns det mer verkligt i alla fall. Ur skogen är man ju aldrig, men ett steg närmare en liten är man ju. Ska ringa MVC imorgon och se när man kan få komma på inskrivning!? Min gyn gjorde ju undersökning och kontrollerade mig väldigt noga, han kunde ingen blödning se någonstans även om jag blöder lite rosa till och från. Han kollade noga och sa att allt såg bra ut. Han var väldigt noga med att berätta om havandeskapsförgiftning, och allt som har med äggdonation att göra. Är det någon här som har yberlågt blodtryck och som fått barn med äd? Fick du/ni i så fall havandeskapsförgiftning?

  • Frazze
    kolabönan73 skrev 2019-05-01 18:16:09 följande:

    Hej alla!

    Här kommer en uppdatering! Vi fick en son den 10/3, allt gick bra även om det avslutades med ett kejsarsnitt. Vi blev igångsatta på BF-dagen, och kan kom på förmiddagen nästa dag.

    Så hopp och styrka till alla er som kämpar!


    Åååh Grattis till en liten prins! Skönt att allt gått bra, tråkigt när det inte går som man planerat, men vilken tur att kejsarsnitt finns ändå! Njut nu av ert lilla knyte
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019