• Frazze

    Vi som planerar äggdonation 2019

    PeeWee44 skrev 2020-01-15 15:46:07 följande:

    Imorgon kommer vår efterlängtade lilla prins! Han ligger fortfarande i säte/tvärläge så jag hade inte kunnat föda vaginalt.

    Lycka till alla ni som fortfarande kämpar, ta mig som ett exempel på att det går om man inte ger upp. Fem år och 11 försök senare så är vi i mål!


    Ååååh! STORT Lycka till imorgon! Snart har ni er lilla prins i famnen! Var beredd på känslostormar när du äntligen får hålla din lilla kille Underbart!
  • Frazze
    PeeWee44 skrev 2020-01-16 13:02:23 följande:

    Nu är han här! 2920 och 48 cm. Allt har gått bra och han låg helt i tvärläge så det var tur med kejsarsnitt.


    Åååååh vad underbart! Stort grattis till er! Kram
  • Frazze
    PeeWee44 skrev 2020-01-16 13:02:23 följande:

    Nu är han här! 2920 och 48 cm. Allt har gått bra och han låg helt i tvärläge så det var tur med kejsarsnitt.


    Min som var 3 veckor tidig och 53cm lång och 3985gr! Hahaha 1 kg mer än din!
  • Frazze
    PeeWee44 skrev 2020-01-21 01:23:00 följande:

    Ååå vi har en bebis som bara skriker inget är bra.

    Snart är guldklimpen här. Hoppas du får sova lite.


    Åh vilken bedårande söt liten missnöjd kille ni fått!

    Välkomna i klubben! Vår gnäller hela dagen för att sen låta det övergå i gallskrik på kvällarna. Inget är bra någonsin! Verkligen heeeeelt tvärt om från vår första kille. Får han tillräckligt med mat? Hoppas att det är övergående! Kram
  • Frazze
    Snurranfian skrev 2020-01-21 06:50:50 följande:

    Men åååh va jobbigt!! Låter som min yngsta son när han va liten... kolik. Det kommer ge sig men jobbigt när det varar! Styrke kramar till er!!!!


    Ja det tror vi oxå, men igår kväll började jag nästan fundera på nattskräck!? Kan de få det när de är så små? Han gallskrek och så tystnar han och nästan somnar och så rycker han till och gallskriker så fönstren spricker. Inte att han drar upp benen el sträcker ut dem som de gör vid magont. Ska kolla med BVC på torsdag när vi ska dit. Det är ju inte varje kväll det är så och därför tvivlar jag på kolik liksom.
  • Frazze

    Kan säga att det inte går någon nöd på vår klimp (klump) i alla fall! 300gr i veckan verkar han ha anammat! Ändå har han nog fått för "lite" mat enligt tabellen :-O Helt otroligt! Att växa 10cm på 8 veckor och gå upp 2 kg vart ska detta sluta??? Nu har vi även fått hem 2 nya flaskor tommee tippee anti cholic flaskor. Började med de igår och de har redan gjort underverk för vår gallskrikande son. Såååå skönt!

  • Frazze
    Sjuttiosjuan skrev 2020-01-28 15:12:50 följande:

    Idag var vi på RUL! Allt såg toppen ut och det blir en liten kille:)

    Ha det fint tjejer!!


    Åh grattis! Så skönt att allt ser bra ut <3 Då har ni snart en av varje då
  • Frazze
    Sjuttiosjuan skrev 2020-01-29 10:02:33 följande:

    Ja men jättekul!! Först ville jag baaaaara ha en tjej till men ju mer jag tänkte på det kändes det roligare med en kille:) Klart man blir överlycklig bara det kommer en frisk liten människa! Men han kommer bli namnlös för finns absolut inget killnamn jag gillar. Det får bli lillebror, haha!

    Nära nu för dig, såå spännande att inte veta men har ju testat det en gång redan så tänkte det vore praktiskt att kolla. Ska hem och rensa bort lite rosa strax!


    Håller med! Tänk då vi som har två pojkar!!!!!!! Nr 2 var namnlös i 4 veckor tills vi tillslut bestämde namn. Första tog 3 veckor. Denna gång har jag kollat varenda namnlista på internet och ändå zip de nada! Supersvårt alltså. Men det kommer ska du se
  • Frazze
    Snurranfian skrev 2020-01-31 14:37:54 följande:

    Så spännande att läsa om er som kommit så långt i era graviditeter att ni kan tänka på namn! :) Härligt:) Jag är sjukt nervös för vul på måndag då vul förra veckan va lite osäkert vad hon såg. Hoppas så att jag är gravid... känner mig sjukt gravid om man säger så. :)


    Jag borde nog heta snurrfian istället, men är det du som blivit gravid naturliga vägen nu istället? Jag är så stressad och det är så många att hålla koll på att jag inte minns nåt

    Min lille kille på 2 månader och 5 dagar vände sig från rygg till mage idag! Han tog sig inte upp på armarna, men ändå! Var inte beredd på det!
  • Frazze
    Snurranfian skrev 2020-02-02 09:42:59 följande:

    Ja precis..det är jag! Inte lätt att hålla reda på alla heller! :)

    Ååh duktig pöjk! Tiden rusar fram! :)


    Åh lycka till imorgon! Hoppas allt ser bra ut nu!
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2019