Inlägg från: Anonym (tar tid att läka) |Visa alla inlägg
  • Anonym (tar tid att läka)

    Dumpad

    Jag håller med dem som sagt att det kommer att ta tid att läka. Du har ju inte bara blivit lämnad, utan utsatt för ett dubbelt svek i och med att hon har börjat träffa din vän.
    Men du har ändå kommit en bra bit på väg som känner att jobbet funkar hyfsat! Bra jobbat (om man får vara lite ordvitsig, mitt i alla tråkigheter.) Flört

    Men jag tror som sagt att det enda som hjälper är tid. Sedan tycker jag absolut inte att du ska känna dig bunden av något löfte till din fd tjej vad det gäller att inte tala om för andra att hon har börjat träffa din kompis. Någon lojalitet mot henne eller honom behöver du inte bry dig om det minsta. Varför skulle du? De har ju knappast visat det mot dig. 

    Du skriver förresten att du nu inte ens har vännerna kvar eftersom hon blivit tillsammans med en av dina vänner. Men umgås ni alltid i grupp? Eller känner du att detta är något som man sas måste välja sida i, och då blir inte du vald? (Om kompisen nu är så fantastisk som du verkar tycka. Eller kanske snarare ha tyckt.)

    Om du vore min vän, skulle jag inte dra mig för att umgås med dig på tu man hand, om du ville det. Och låta dig kräkas ut hela din ledsenhet och besvikelse. För det gör ont att bli lämnad, och det förstår man om man är en riktig vän. Och ännu ondare när det sker på det här sättet. 

    Men för att upprepa  mig ännu en gång, tycker jag det är beundransvärt att du faktiskt klarar att jobba! Ta det därifrån. Se på vad du faktiskt klarar och att det faktiskt går åt rätt håll. Men ont kommer det att göra. Säkert ett bra tag till.

    Men en dag kommer du att vakna upp och känna att livet faktiskt är rätt bra. Du verkar vara en kille med många järn i elden. Händig, empatisk och snäll! Jag tror inte det blir några problem för dig att hitta en ny tjej, som faktiskt kan bli ditt livs kärlek. Men först måste du komma dithän att du själv känner dig mogen för att gå in i en ny relation, Och det kommer du att göra. Tro mig. Hjärta

Svar på tråden Dumpad