Inlägg från: Star87benjo |Visa alla inlägg
  • Star87benjo

    11 månader son vägrar sova i sin säng!

    Jag behöver lite hjälp! Min son 11 månader och han har i stort sett sovit bredvid mig sedan han föddes. Men nu när han är lite större har jag bara fått sovit sämre och försöker lägga ner honom i sin säng när han väl somnat men även om han verkligen är i djup sömn så vaknar han och vill upp till min famn. Nu har jag verkligen testat allt och det går inte. För att man ska förstå lite bättre så är vår rutin såhär: när han ska sova för natten, lägger jag mig med honom i vår säng och då somnar han oftast själv. Efter en stund när jag märker att han somnat ordentligt lägger jag honom i hans säng. Där sover han i ca 4h och då är de första uppvak där ger jag honom välling (i vår säng) för att ge honom välling i sin egen säng funkar inte heller, sen när han väl somnat in försöker jag lägga honom i sin säng igen och de är då fighten kommer, han total vägrar.

    Jag tycker verkligen att de är mysigt att ha honom vid min sida men jag får knappt någon sömn och ännu mindre min sambo.

    Behöver alla tips det går för att alla ska få en bra sömn för sover han med oss sover han väldigt bra och vaknar 08:00 varje morgon men varför kan han inte sova lika bra i sin egen säng som ligger precis bredvid våran?

  • Svar på tråden 11 månader son vägrar sova i sin säng!
  • Star87benjo

    Jag har försökt ge honom en snutte men jag verkar vara hans varandra snutte. Ang. Boende så letar vi efter något större men det är inte det enklaste sen är det en ekonomisk fråga också. Jag ska försöka göra ett nytt försök med en snutte annars vet jag inte vad jag ska göra. Tänker inte köra någon 5 minuters metod eller något. Jag vill att han ska känna sig trygg nog att kunna somna sjlv och inte genom gråt och tvång.

  • Star87benjo

    Vi har väl gillat läget i stort sätt i 11 månader. Han får bara välling en gång på natten och nöjer sig fram till 08:00. Det är mig han vill åt på natten. Hans pappa har fått tagit rejält många nätter på soffan.

Svar på tråden 11 månader son vägrar sova i sin säng!