• Sonja90

    Självkänsla

    Jag är nybliven mamma i en stad där jag knappt känner någon. Det finns en mammagrupp jag träffat genom BVC och så men jag känner mig utanför, att vi inte förstår varandra. Detta gör att jag känner mig kass. Att jag inte är fin nog för dom. Mitt förhållande har även fått sig en törn vilket gör att jag känner ännu starkare att jag inte är tillräckligt bra. Jag vet inte riktigt hur jag ska hantera mina känslor. Det känns väldigt tufft...

  • Svar på tråden Självkänsla
  • Sonja90

    Ja det är ju sant! Har hört att det ska finnas några roliga ställen här :) precis.. Vi har väl olika sätt.. Känns tråkigt att de fryser ut mig. Är inte van vid det. Jag brukar ha det så lätt socialt och nu helt plötsligt så är det ingen som vill prata med mig.

    Det låter som såndär KBT! :) jag antar utmaningen! Nästa vecka ska jag prova.

  • Sonja90
    fluffan84 skrev 2018-11-21 11:06:18 följande:

    Det låter jätte jobbigt för dig!

    När min dotter var liten och jag gick i en mammagrupp hittade jag bara en av tjejerna som jag klickade med. De andra fungerade jag inte alls ihop med. Dessutom är många människor lite konstiga och stela överlag här i Sverige. Så ge inte upp och fortsätt kämpa på, kanske någon i gruppen passar dig bättre, ibland får man gå utanför sin komfortzon för att lära känna folk. Jag vet själv hur jobbigt det är.

    Kram på dig!


    Skönt att höra fast det såklart var jobbigt för dig. Jag tar verkligen till mig detta och ska kämpa på. Kanske jag hittar en kompis som du hittade. Då finns det hopp! Tack!
Svar på tråden Självkänsla