• trollhona

    Bikt & Jäkelskap

    Vi alla gör saker lite på ren jäkelskap ibland. Tänkte att detta kunde vara en bra plats att ventilera på.

    Vad gör DU på ren jäkelskap?

  • Svar på tråden Bikt & Jäkelskap
  • Anonym (W)
    kaffe blatte skrev 2019-02-04 22:25:45 följande:

    Ok, jag har en rätt lång historia med vad vi gjorde på jäkelskap...

    Nu i vintras så kom vårt barn hem och var besviken. hen hade byggt en snögubbe med en kompis på gatan utanför huset. Det är en liten återvändsgata i ett radhusområde, det finns en väg men den är mest till för ambulanser och så, alla andra parkerar i garage, förutom EN person, en dryg kille som är 30år och fortfarande bor hos sin morsa. Han kör sin bil ner på gatan och parkerar utanför huset (deras är det sista på gatan) och han kör alltid för fort, tar ingen hänsyn att det finns barn mm mm. Nu har barnen byggt en snögubbe utav den plogade snön och killen kommer körande, han siktar på snögubben och kör på den med bilen. Sedan skattar han åt barnen.

    Det bara kokade i mig.

    Nåväl, vi väntade tills det var mörkt ute och alla lagt sig, då gick jag och min bättre hälft ut. Det finns nämligen ett elskåp på andra hörnet av gatan. Så vi byggde en snögubbe runt det. Så till att den var lite sned och att det såg ut som barn gjort den. Satte på en mössa och morotsnäsa och allt. Sedan gick vi och lade oss.

    Morgonen efter hörs bara en smäll då har aset rammat elskåpet! GOD JUL! Ha så kul med att berätta för försäkringsbolaget varför du krossat hela fronten på din audi mot ett elskåp.


    HA HA underbart!
  • Anonym (Putte)

    Har en unge med diagnoser på min gata som brur stå oc glo in i vårt sovrumsfönster för han gillar att titta på våra katter (långhåriga innekatter) har sagt åt morsan att jag tycker det är obehagligt men hon säger bara "det gör ingen skada". Nu har jag börjat säga till han om att han går baklänges runt sitt hus och räknar till 500 så kommer glassbilen. Taskigt jag vet men vill inte ha han på vår tomt och morsan gör u inget. Vill kunna *nulla ifred tack.

  • Anonym (Artur)

    Onanerade i en mjölkförpackning och lämnade den i kylskåpet sista dagen på min förra arbetsplats. Var så sjukt less på folk som alltid snodde min privata mjölk. Ger mig litet leende på läpparna att veta att de får en munfull av mina simmare i sitt morgonkaffe.

  • Anonym (inte jag)

    Jag har en affärsverksamhet till granne på bottenvåningen. De har för vana att ställa sina sopor i trapphuset, och sedan glömma dem ibland i flera dygn. Jag har på vänligt sätt bett dem att inte ställa sina sopor i trapphuset (resulterade i hotfullt uppförande mot mig och min familj), har pratat med värden ("vi har pratat med berörda parter", men ingen skillnad), har ringt störningsjouren ("vi hanterar inte dena typen av problem") och vet faktiskt inte hur jag ska lösa situationen på "rätt sätt".

    Nu har jag en ny taktik. Jag brukar ta soppåsarna och bära runt till deras egen entré-dörr och tömma dem mellan gallret och deras dörr. Förr eller senare borde de väl tröttna på att städa sin entré, och potentiella kunder borde bli osugna att besöka en verksamhet inom skönhets-branchen med ett sopberg utanför.

  • Anonym (Hehehe....)

    Bor på landet i en mindre by med några gårdar. Flera av oss har hästar och barn som rider. Flyttade in en " kärring" i ett av husen som tycks hata hästar. Dessutom verkar hon inte riktigt klok. När hon möter en häst på grusvägen så tutar och gasar kärringen. Alla som kan något om hästar fattar att det är rent livsfarligt för ryttaren om hästen skenar.

    Vi har försökt förklara för henne och bett åtskilliga gånger att hon måste sluta med sitt beteende utan resultat. Går inte att prata med människan.

    En vintermorgon fick hon gå till bussen istället för att köra. Hon hade tydligen två spikar i framdäcken. Och konstigt nog så fanns det avtryck av hästskor i snön bredvid hennes bil.

    Hmmm.......vi har ju en hovslagare i byn....

    som också har barn som rider.........

    och vi är ju vänner.....och samarbetar bra????

    .

  • Anonym (haile)

    När jag gick i skolan så hade jag en lärare som var jätte elak mot mig. Så jagsamlade min hamsters barjs i en vecka, sedan gjorde jag muffins och sade till han att det var chokladmuffins.

    Jag fick A i mitt betyg, men jag ha skuldkänslor.

  • billig öl

    Lite då och då ringer jag upp försäkringskassan och skatteverket och sätter dem i samtal med varandra. Så lyssnar jag medan de försöker reda ut vad som skett.

  • Anonym (-y)

    Jag anmälde min arbetskollega till att stå nakenmodell för en komvuxkurs.
    Hon får massa förfrågningar fortfarande och har inte listat ut att det var jag.

    Varför: Hon kallade mig knubbig. Om jag ska bodyshameas så kan hon också få göra det.

  • Anonym (y)

    Jag bröt mig in i grannens garage på fyllan (trodde det var mitt och hade inga nycklar) sedan stökade jag till som fan så det skulle se ut som han haft inbrott.

  • drakeld

    Jag brukar ta ett "toalettbesök" på morgonen på jobbet efter att jag stämplat in, ca 35 minuter och sova en stund. 

Svar på tråden Bikt & Jäkelskap