Inlägg från: lilagrodautanben |Visa alla inlägg
  • lilagrodautanben

    Vi som längtar efter en liten 2019 bebis

    Oh ja, jag går privat hos fertilitetsläkare så har hormoner och allt möjligt. Börjar jag inte blöda innan julen är över så kräver jag ett vul. Äl var konstaterad likaså graviditet så något fel är det. Antingen avstannat eller ännu ett utomkveds.. redan opererad för det så det känns inte jättefestligt.. men men.. min kropp avskyr tydligen graviditeter.. första föddes med att ge mig en autoimmun sjukdom och det hänger kvar. Är aldrig sjuk pga kroppens immunsystem men får aldrig behålla barn såg dom anses som bakterier typ. Fått mina två sista i vecka 31..


    oshark skrev 2018-12-20 20:59:49 följande:

    Har du pratat med en BM eller gyn?

    Jag har inte själv varit med om varken en graviditet eller ett missfall så jag kan inte ens börja försöka förstå hur då mår. Men jag frågar för att jag dels undrar om det kunde vara utomkveds, i vilket fall du kan behöva få läkarhjälp, eller om det kan vara något annat.Har du pratat med en BM eller gyn?

    Jag har inte själv varit med om varken en graviditet eller ett missfall så jag kan inte ens börja försöka förstå hur då mår. Men jag frågar för att jag dels undrar om det kunde vara utomkveds, i vilket fall du kan behöva få läkarhjälp, eller om det kan vara något annat.

    Jag läste en tråd med en kvinna här på FL som sa att hennes test till slut blev negativa för att hon hade för mycket hcg i kisset så testen kunde inte hantera det. När hon spädde ut kisset med vatten blev de starkt positiva igen. Men jag kommer inte ihåg hur långt in i graviditeten det här var.

    Jag önskar med allt jag har att du får behålla det här lilla pyret.


  • lilagrodautanben

    Mja säker och säkert.. skulle gissa på det iallafall. Så pass att jag kan ge min högerhand. Annars ökar testen om hcg fortsätter. Men nu är som blanka och ingen blödning.. så hopplöst..

    ja det är otroligt jobbigt med symtomen. Måste ställa växlaren för att ta mig till förskolan på EM för jag sover bara.. och spyr morgnar..

    Tack så hemskt mycket! Är också glad över att pojken går! Idag var första gången han lyckades klä av sig inför natten! Glädjetårar!!


    Anonym (E) skrev 2018-12-20 20:55:25 följande:

    Lägg dig i hur mycket du vill! :) det är skönt att skriva med någon utomstående. Livet är så orättvist mot vissa :( är det säkert att det är missfall när strecken blir svagare? Jag är fortfarande ny med det här. Vad grymt i så fall att fortsätta ha symtom.

    Men vad glad jag blir att din pojke går! Jag hoppas så att det går vägen för dig, att det vänder så man kan känna lycka igen. Kan bara föreställa mig vilken sorg det måste vara att gå igenom ett missfall, och så många. Håller alla tummar och tår för dig!


  • lilagrodautanben

    Nej men gud! Fråga på, jag älskar att få uttrycka cp. Många har fördomar men cp betyder inte utvecklingsstörd. Min son är på samma nivå som andra barn i hans ålder, det är bara musklerna som dummar sig. Ja han är 6 år nu! Nyfylld i oktober :)

    Han blir super när han kan själv, blir så glad iblan att han börjar gråta.. :)


    Anonym (E) skrev 2018-12-20 22:04:27 följande:

    Åh, vad härligt! Skönt att ha ljusglimtar i mörkret, och vilken grej! Och sen att ha ställt in sig på det läkarna sagt och sen klarar han det ändå, och klär av sig också, måste ju kännas fantasiskt. Hur gammal är han, sex år tyckte jag att jag såg innan? Förstår han själv att han gjort såna framsteg och visar glädje över det?

    Säg till om du tycker jag frågar för mycket :) blir så glad att du kan känna glädje trots all sorg


  • lilagrodautanben

    Ja jag har crinone som är ett hormonprparat för att behålla. Även Letrozol som är för äl trots att jag har egen äl men läkaren vill ge mig föer ägg så kanske något överlever.

    Ja jag är glad för det och borde kanske inte bli så ledsen över misslyckande med syskon eftersom sonen klarar sig så bra men kan inte låt bli. 1,5 år nu och 8 missfall..


    oshark skrev 2018-12-20 22:15:15 följande:

    Ok, ja jag tänkte att du säkert har koll.

    Gud vad jobbigt. Har du fått behandling mot det som skulle kunna göra det lättare att behålla ett barn? Eller är det inte möjligt för att det klaschar med varandra? Ja tyvärr funkar det ju så att kroppen reagerar på ett foster då halva fostret är främmande. Och har man oturen att som du ha problem med immunförsvaret (det låter ju som ditt är för starkt) blir det ju ännu värre

    Så fantastiskt att din son har trotsat läkarna och börjat gå i alla fall!


  • lilagrodautanben
    oshark skrev 2018-12-20 22:39:54 följande:

    Finns ingenting som säger att man inte kan glädjas åt en sak men sörja en annan. Och 8 missfall är ju omänskligt. Det ska ingen behöva gå igenom.


    Nä du har rätt men det känns fel om du förstår att ha sån tur med ett barn att han kan gå trots läkarnas svar och sen längta efter ett till. Jag vet inte men min son betyder mer än livet och då känns det ?girigt? att önska föer typ. Kanske knäppt av mig och jag försöker tänka bort det men när plussen kommer och missfallen strax därefter så kan man inte låta bli på nåt sätt..
  • lilagrodautanben

    Men tack!! Så fint skrivet! Det är svårt när man handskas med funktionsnedsatta barn... men får inte hoppas och man får inte misslyckas. Det är som om man hela tiden balanserar på gränsen till vad som är ok och inte. Skulle jag få ett friskt barn så känns det som om jag inte ?får? vara glad för det för då trycker jag undan mitt andra barn.. ja det är mycket känslor i omlopp men min son glädjer mig varje dag med nya framsteg och förhoppningar. Han är den som liksom lyfter min dag. Han blir så glad om han lyckas få av en strumpa så man gläds och tycker det är hur stort som helst med honom! Fast alla ?normala? barn har kunnat det i flera år.. därför tror jag att längtan efter syskon gör det så motsträvigt, att då ska man glädjas med en yngre som kan lika mycket liksom,, shit, sorry för långt inlägg men skönt att ha det utom sig!


    Doftljuset skrev 2018-12-20 23:50:16 följande:

    Åh ville bara skriva en rad.

    Jag är så ledsen över att du behöver gå igenom detta. Du är så otroligt stark och fin som har en sån vilja och önskan ändå, tycker jag. Håller alla tummar för er och att ni får plus som stannar hos er.

    Log stort över din sons framgång, stort :) Stolt som en tupp måste du vara och glädjas nåt enormt. Det enda utesluter inte det andra, att du har en önskan om ett syskon och till barn gör dig inte girig eller otacksam <3


  • lilagrodautanben

    Utan mens .. 4 dagar sen... vågar knte köpa test för alla blev svagare efter några dagar.. men vettesjutton nu. Blöööö.. och ensam i jul. Ingen höjdare

  • lilagrodautanben

    Tack!!!


    Doftljuset skrev 2018-12-23 23:06:41 följande:

    [quote=79307873][quote-nick]lilagrodautanben skrev 2018-12-23 22:57:06 följande:[/quote-nick]

    Utan mens .. 4 dagar sen... vågar knte köpa test för alla blev svagare efter några dagar.. men vettesjutton nu. Blöööö.. och ensam i jul. Ingen höjdare

    Finns här trots att det är jul <3

    Bara skriva DM om du känner dej ensam


  • lilagrodautanben

    8:e missfallet nu sen 1,5 år tillbaka. Fan vad ledsen jag är men nu är äl och min make sa att han inte vill mer. Sorg!! Men våra två barn har varit hemma i tre veckor på jullov (4 och 5 år) så jag hoppas det är uttröttande bara då man inte ger upp så lätt. Men barnen bråkar och vi är hemma 24/7 så det blir mycket. Han säger att det är därför han inte vill men det känns tungt.. låg igår då äl är idag tror jag men vill han inte så är det en jobbig abort. Jag vill! Jag tycket det är skittufft med barnen hemma, jobb och allt därtill men imorgon börjar dom förskolan och vi har gjort en fuling (vissa på förskolan vet om medan andra inte vet) att vi bara ska va hemma, maken och jag, pch ta hand om vår kärlek och varandra!

    Hoppas han ändrar sig igen när allt går tillbaka till normalt

Svar på tråden Vi som längtar efter en liten 2019 bebis