Inlägg från: lilagrodautanben |Visa alla inlägg
  • lilagrodautanben

    Vi som längtar efter en liten 2019 bebis

    Funkade i två månader för mig innan min 4åring hittade den och nu är den helt borta! Letat överallt och han har ju inte aaaaning om vart han gömt den.. haha.. men såg ett mönster och tyckte det var sjukt smidigt! Så jag ska köpa en ny och försöka hitta på något lås eller nåt till byrån brevid sängen!


    oshark skrev 2019-01-20 19:24:35 följande:

    Alltså jag vill verkligen rekommendera alla som tror det kan funka med deras livsstil att tempa! För mig har det verkligen varit skönt. Jag vet exakt när jag haft ÄL och kan se om tempen börjar dippa innan BIM. Är ÄL någon dag sen vet jag även det och behöver inte gå runt och tro att jag är på BIM+3 när det kanske i själva verket är BIM-1.


  • lilagrodautanben
    oshark skrev 2019-01-20 22:49:26 följande:

    Haha, ja jag försöker med mitt första så har inte det problemet!

    När det var jättekallt i mitten av november var det svinkallt i mitt sovrum. Då la jag tempen i mitt påslakan i den där delen som viker in sig över kudden för att hålla den lite varmare (min temp verkade väldigt kall på morgonen då). Det kanske kan funka så länge du inte glömmer bort och slänger den i tvättmaskinen!


    Smart! Ska prova det! Får försöka inte glömma den vid tvätt som sagt bara ;)
  • lilagrodautanben
    Anonym (E) skrev 2019-01-21 16:50:53 följande:

    Har du testat nåt idag? Har det blivit nåt streck? :D


    Streck på testlagret men negativt på digitalt så fattar ingenting
  • lilagrodautanben

    Tack för en massa hejarop! Och massa morrande! ;) tog ett till testlagret oxh det gav ett positivt test.. vet inte vad jag ska tro men hoppas att urinen inte var tillräckligt för utslag på digitalt eller nåt.. bim är om två dagar,.

    Får jag inte mens då så köper jag ett till digitalt för har ju haft en massa testlagret som gett positivt..


    Anonym (E) skrev 2019-01-21 23:50:53 följande:

    Märkligt, men det är väl ganska vanligt att ett digital inte visar när stickorna gör det. Är du framme vid Bim än?

    Om det syns streck så fortsätt testa med stickorna och ta ett digitalt om ett par dagar, då borde det ju synas. Du har ju för fasen streck, det betyder ju ändå nåt! Jag blir sååå glad om det tar sig för er på riktigt nu! Oså stannar knoddjäkeln i magen med, grr. (Har bestämt mig för att denna månad att morra åt min kropp, skrämma den till befruktning, hahah, provar med ett litet grr på dig med ;) ) HOPPASHOPPAS


  • lilagrodautanben
    Anonym (E) skrev 2019-01-31 12:11:21 följande:

    Mina förhoppningar sjönk ner till botten nu, känner mig gråtfärdig. Fick ett positivt ÄL-test igår vid halv åtta och idag var det lite svagare. MEN, jag har ju för fan trott att teststrecket varit kontrollstrecket den här gången! Så igår när mitt teststreck faktiskt var starkare än kontrollstrecket så tolkade jag det som negativt och det idag som positivt när det egentligen var tvärtom. Och nu är jag skitledsen för att vi inte hade rajtantajtan igår och jag bara känner en hopplöshet bara för att NC säger att igår då var den dagen då jag hade högst fertilitet, blir så ledsen. 

    Vi hade sex i förrgår och ska ha det idag så det är ju ingen större fara, men jag blir bara så frustrerad att vi inte hade det igår. Nu bara tänker jag att det inte blev nåt den här gången heller, det är ju inte ens försent än men ååååh.

    Känner mig jättelarvig över mitt ickeproblem


    Ägget släpper ju inte fören EFTER stegring så det är nog absolut inte försent! Det släpper nog idag eller imorgon!
  • lilagrodautanben

    Någon som har koll på om älflyt kan komma 5-7 dagar innan äl elöer har jag äl nu? Ingen smärta som jag brukar ha men älflyt som jag INTE brukar ha. Märkligt!

  • lilagrodautanben

    Skönt! Har aldrig älflyt men har en trippelkur nu på Letrozol så kanske är det och tidpunkten för när jag slutade med letrozolen nu är i enighet med äl imorgon :)


    jamåduleva skrev 2019-02-06 11:58:18 följande:

    Läste nånstans att det kan komma typ tre dagar innan, jag fick det dagen innan äl. Så den är nog på g :)


  • lilagrodautanben

    Skönt att leva lite! Speciellt mellan mens och äl. Det gör jag för annars hade jag blivit knäpp. Min fertläkare sa att det var viktigt att leva för att minska stressen så du gjorde helt rätt :)


    Doftljuset skrev 2019-02-10 21:47:48 följande:

    Jag levde en stund. Blev några glas cava igår, och en iprufen idag. Dricker inte  inte alls ofta, men kände bara, kan inte låsa hela mitt liv o nu kände jag för detta

    ( uppmanar inte till alkohol men ni förstår precis vad jag menar)....

    Haft vattenflytningar ( är det flytningar?), det är som jag kissar på mig. Verkligen varit mer än vanligt denna månad. Brukar dessa flytningar komma innan ÄL? Börjat med ÄL - test, dom ger inga utslag, köpte tyvärr fel CL, då är bara  rund ring eller glad gubbe. Än så länge är det bara rund ring = ingen LH ökning.

    Ska till gyn i veckan och hoppas man kan få lite rätt sida o prata om ens tankar. Gör undersökning, ev få en fortsatt utredning. Vill inte bara ha ett "oroa dig inte". Äl ska ske i slutet på denna vecka - hoppas verkligen nåt sker! 

     


  • lilagrodautanben

    Är detta ens möjligt? Hade äl någon gång mellan måndag och fredag. Tog inga test för dom gör mig stressade. Så jag vet inte riktig när den inträffade. Älflyt från måndag till torsdag och smärtan kom torsdag. Vad tror ni? Kan man plussa nu?

  • lilagrodautanben
    Doftljuset skrev 2019-02-11 19:58:33 följande:

    Är det inte lite tidigt för att få ett resultat?

    Oh nej jag vet inte...


    Jo jag tycker ju det därav chocken! Men är jag på äl+7 och hade äl i måndags så är det rimligt, tidigt men rimligt. Förra månaden plussade jag på +7 å... så himla mysko!
Svar på tråden Vi som längtar efter en liten 2019 bebis