Inlägg från: jamåduleva |Visa alla inlägg
  • jamåduleva

    Vi som längtar efter en liten 2019 bebis

    Anonym (Bebisdrömmar) skrev 2019-03-03 18:46:15 följande:

    Hej på er tjejer! Hållit mig borta några veckor från fl. har ändå inte haft något nytt att berätta. Försökt att läsa i kapp det ni skrivit. Idag kom mensen, 5 hela dagar innan bim. Men men får väl se det som att kroppen fortfarande håller på och ställer om sig efter p-piller stoppet i början på dec. De andra månaderna har det bara diffat med 1 dag inte så mycket som 5! Lite märkligt är det ju. Eller?

    Hade oväntat tydlig äl denna gång iaf men den kommer tidigare än appens beräkningar, likaså månaden innan. Ny månad, nya tag. Får se om det blir något denna kommande Äl. Håller tummarna för er andra. Hur går det för er? Kram


    Hej! Tagit en liten paus ett par dagar, kul att du är tillbaka nu :) Kan absout vara omställning efter p-piller, det ordnar nog upp sig, men visst är det irriterande. 


    Håller tummarna för dig!

  • jamåduleva
    Anonym (Mys 4/1) skrev 2019-03-04 08:52:22 följande:

    Har fortfarande kött uölampende bra som ligger i bakgrunden. Inget som stör direkt . Är fruktansvärt svullen vid magen och brösten ömmar mer än vanligt. Har även fått något mer flytningar då jag inte brukar ha några typ. Vi får se. Jag tar det som det kommer istället för att lägga så stor energi på det. För man blir så besviken om det inte blir.


    Hej, hur mår du idag? :)
  • jamåduleva

    Jag fick ett jättesvagt streck på kvällen på bim-6 och morgonen efter fick jag ?gravid 1-2? på ett digitalt<3 kan inte ta in det riktigt än, vågar nog inte tro på det förrän jag passerat bim på tisdag...

  • jamåduleva
    Doftljuset skrev 2019-03-07 14:24:20 följande:

    Hur går det för alla? <3 

    Nästa vecka ska vi gå på ett första möte för fertilitetsutredning.Vet inte riktigt vad det innebär men det ska vi..... 

    Försöker inte sätta in mig i ett fack, men blir så ändå. Skumt


    Ja, det är ju alltid lite läskigt innan. Men nu kommer ni få hjälp, kanske behövs det bara en liten hjälp på traven? Och kanske äntligen få släppa oron att nåt är fel. Håller tummarna för er och tänker på dig!
  • jamåduleva
    oshark skrev 2019-03-07 15:16:32 följande:

    Jag var hos gyn i tisdags och hon konstaterade att jag inte haft ÄL och att det inte är på gång alls. Hon sa "du har inte PCO/S men" (känns som jag alltid får den) och att jag är multifollikulär just nu. Hon kunde räkna 15 små outvecklade folliklar.

    Eftersom jag var på CD52 och nada var på g skrev hon ut både Primolut för att skapa en bortfallsblödning och Letrozol om jag vill använda det för att stimulera ägglossning. Har börjat med Primoluten igår men ska prata med min man om hur vi ska göra med Letrozolen. Jag har ju trots allt haft ÄL själv fem gånger sen augusti och risken med Letrozol när man är multifollikulär är att för många ägg mognar och att man då får sexförbud.

    Känner mig lite lugnad av att jag har en back-up plan och så men känns ju tråkigt att kroppen bara blivit värre och värre.


    Tänkt på dig! Men vad skönt att du känner dig lugnad nu, hoppas verkligen det blir nåt för er snart.

    Försvinner de där folliklarna efter en tid och blir färre, eller behövs det en blödning? Är det sexförbud för att det finns en risk för att alldeles för många ägg blir befruktade?
  • jamåduleva
    Anonym (Mys 4/1) skrev 2019-03-08 18:38:31 följande:

    Grattis! Hur ser det ut idag då? Kram!


    Tack så mycket! Har inte passerat bim än, 12/3, så är nervös att det ska hända nåt tills dess. Plussade redan på bim-6, äl+9



    Det har blivit lite starkare idag och igår fick jag positivt på digitalt, hoppa verkligen det fortsätter stegra nu!

  • jamåduleva
    Doftljuset skrev 2019-03-09 14:05:17 följande:

    Jag blir så glad för din/er skull <3 Hur ser testerna ut nu? Vad spännande! Vill ju gärna ha kvar dig som push kompis, sån energi o go. 

    Jag hoppas verkligen det kommer nåt gott ur mötet, och framför allt höra om hur vidare steg skulle vara. Kanske kroppen också slappnar av och vill samarbeta om vi får lite hjälp på traven :) Tack för din omtanke!!


    Tack så jättemycket <3 jag stannar här och försöker stötta er så gott jag kan! Mina tester är slut, beställde hem nya, de kommer väl på tisdag. Det har känts annorlunda på nåt vis hela månaden, har ingen mensvärk alls, det är nåt annat som känts, som att det drar där nere. Brösten har gjort så fruktansvärt ont sen ÄL, jättemycket ondare än jag haft tidigare. Ber till nån högre makt att allt ska gå bra, jag älskar det här lilla livet nåt kopiöst redan, även om det är overkligt.

    Tror också att du slappnar av när mötet väl är gjort, det är lite läskigt innan man varit där, mycket tankar på vad som kan vara fel, det kanske inte ens är nåt. Bara nåt ?lättfixat?. Hoppas så på er!
  • jamåduleva
    mysmulla skrev 2019-03-09 17:57:30 följande:

    Hejsan, 

    Hittade precis denna tråd och tänkte att den kanske passar mig. Jag och min kille har försökt lite över ett år nu att bli gravida. För några månader sen trodde jag verkligen att vi lyckats då jag fick 7 positiva test. Visade sig att jag inte var gravid. (testade med testlagrets) 

    I måndags tog jag ett test och det var helt blankt. I torsdags fanns ett svagt streck där, jag var osöker så testade igen igår och jo där kom det fram ett svagt streck igen. Bestämde mig för att vänta 48 timmar så det kanske kunde bli starkare men idag vid lunch gjorde jag ett till, kom fram ett svagt streck men betydligt svagare än dagarna innan. Det lilla hopp jag hade om en graviditet dog ut. 

    Imorgon ska jag ta ett clearblue med morgonurin men jag är ganska säker på att det kommer bli negativt igen. Jag vill så gärna bara få ett plus. Hur orkar man fortsätta? 

    Min kille har börjat prata om att vi kanske inte ska vara tillsammans då han så gärna vill ha barn och han tror inte att vi kan få barn ihop.. 

    Vad kan man göra för att öka chanserna att bli gravid? Jag försöker att inte tänka på det men det är ju nästan lika omöjligt som att inte andas. 


    När ska mensen komma? Det behöver inte alls vara kört! Uppdatera imorgon, håller tummarna!

    Jag fick ett supersvagt test på kvällen och tänkte att på morgonen efter skulle det synas mer, men det var faktiskt blankt, fick dock pos på digitalt och nu har det börjat stegras! Kan vara så för dig med nu, hoppas!

    Förstår att det måste vara jättetufft, har ni sökt hjälp? Vad kämpigt att han börjat fundera på att ni inte funkar, det är ju en sorg i sig att bära.

    Har ni inte sökt hjälp än, så gör det, det kanske bara behövs en liten knuff, men först och främst hoppas vi på morgondagen! Finns massor man kan testa hemma, bisolvon, EPA-glandin, rosenrot. Jag är inte så hemma på det där, men vi stöttar dig här i tråden.

    Kram
  • jamåduleva
    mysmulla skrev 2019-03-09 18:51:14 följande:
    Den skulle ha kommit för 5 dagar sen men kan ibland komma lite senare så är iallafall 3 dagar sen. Jag hoppas såklart att det inte är kört men försöker samtidigt att inte hoppas för mycket för jag vet hur besviken jag skulle bli. 

    Jag kontaktade vården i höstas men fick då till svar att jag skulle återkomma när det gått längre tid, då hade vi försökt åtta månader. Nu är jag rädd för att ta kontakt för jag tänker att om det är mig det är fel på kanske sambon drar.

    Ja, vi hoppas på det bästa :)


    Jag förstår att du drar dig för att söka hjälp när du känner så. Vännen, det är inte rätt, så ska du inte behöva känna. Hur har det samtalet gått? Har han bara kläckt ur sig att det nog är bättre att hitta nån annan eller har han satt sig ner och delat sina tankar med dig? Jag tror inte på att par kan vara inkompatibla, vet inte varför, men jag tror inte det bara. 

Svar på tråden Vi som längtar efter en liten 2019 bebis