Inlägg från: Anonym (Sandra765) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Sandra765)

    Ringa narkotikabrott

    Min man blev tagen av polisen för ringa narkotikabrott. Jag visste inget om detta men eftersom vi har barn så har vi fått en kallelse av socialen för samtal. Jag förstår att man måste genomföra detta möte och att det är bra att socialen kollar upp så att inte barnen far illa. Men för mig känns detta ändå riktigt jobbigt, jag har ju inte gjort något. Jag undrar om någon har erfarenhet om hur ett sånt här möte går till? Kommer socialen har kollat upp oss innan mötet? Jobb, lön, boende osv. Eller är det enbart min mans liv som kollas upp? Eller vet de inget om oss när vi kommer förutom anmälan? Vilka frågor kommer vi få? Kommer jag bli utfrågad?

    Kanske någon socionom som jobbar med detta som kan ge mig lite info eller någon som varit i samma situation?

    Tack!

  • Svar på tråden Ringa narkotikabrott
  • Anonym (Sandra765)

    Ok. Men jag kommer såklart säga som det är, jag visste inget och har själv aldrig tagit droger och därmed inte gjort något fel. Så jag är inte orolig för att de ska ta barnen ifrån mig, de har inget på mig. Men eftersom jag aldrig har varit i den här situationen så vet jag inte vad jag har att vänta mig. Som sagt, någon som vet om de kollar upp allt de kan om mig innan mötet? Någon som vet om det ingår i rutinen?

  • Anonym (Sandra765)

    Han blev tagen på en klubb med kokain i fickan och erkände brott.

  • Anonym (Sandra765)

    Jag är inte rädd att de ska ta barnen ifrån mig. Jag undrar om de kommer kolla upp mig och min man innan mötet, så som arbete, boende m.m. Eller om de är helt oförberedda inför mötet? Någon som vet hur rutinerna brukar se ut för dessa mötet?

Svar på tråden Ringa narkotikabrott