Inlägg från: Anonym (chockad!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (chockad!)

    Bf September 2019

    Jojjans skrev 2019-05-02 17:01:33 följande:
    Vad speciellt, en riktig akrobat som är så långt upp och härjar redan ;)
    Ja jag hoppas att den ärvt lite av sin fars lugnhet. Har två barn sedan tidigare med mitt ex och både han och jag är väldigt härjiga så barnen är också vilda.. men verkar vara rätt vild denna med hittills även om jag tycker den är "lugn" i perioder, men måste ju inse att de bara är i v 21 än så länge :p så kanske inte är så konstigt
  • Anonym (chockad!)

    Min 12 åring frågar så mkt klokt. Frågade spontant om det är nåt jag inte får äta eller dricka. Om jag hade gjort det ändå. Vad mig vara försiktig ???? så gulligt att han tänker så!

    Han frågar när man kunde vara "säker" på att allt går bra osv

  • Anonym (chockad!)

    Vore skoj att se vart alla är ifrån! 


    Behöver ju inte skriva exakt men man kanske kan säga vilket landsting/region man tillhör! :) Om ni vill?


    Själv tillhör jag Region Örebro Län. 

  • Anonym (chockad!)

    Jag har också blivit sjukt trött. Skulle kunna sova jämt. Vaknar ofta på nätterna. Upptäckt att jag bara vaknar när jag ligger på rygg... Vet inte om det är för att jag blivit uppskrämd om att sova på rygg eller om kroppen faktiskt reagerar på det.

    Ordentliga foglossningar och sjukskriven heltid. Endast fått upp 1,5-2 kg ännu. Är i v 22 nu. Inte så jättestor mage ännu. Kan följa den om jag inte har tighta kläder fortfarande.

    Ska till bm i morgon och lyssna på hjärtljuden. Blir skönt även om jsg känner bebisen dagligen nu.

    Gällande vagn kommer vi nog köpa en britax smile 2 men inte 100 bestämt än.

  • Anonym (chockad!)

    Vi har börjat fundera lite på vad vi ska köpa nu. Varit lite för nojig för att köpa nåt innan men v 25 känner jag känns lite mer "säkert", fast det kanske eg inte är det, men tänker att om det händer nåt så finns i alla fall nån chans att bebisen kan klara sig!


    Vi har bestämt att vi ska köpa ny vagn och bilstol i ett "paket". 
    Vi kommer sedan att köpa begagnad säng, babysitter, bärsjal/sele, skötbord. Det är de stora sakerna vi ska inhandla.


    Det andra är jag lite sugen på att åka till Ullared för att köpa. Vet nån här hur det ser ut med bebissaker på Ullared just nu? Är ju mkt "småsaker" man först inte tänker på.


    Vi kommer vara bortresta större delen av sommaren så vill gärna ha det mesta fixat innan. 
    Ska till bm i morgon och då ska jag höra hur det blir med snittet, när man får reda på när det blir osv så kanske man kan planera lite mer.

    Jag är ju sjukskriven för foglossningar också och blir värre för varje vecka som går så vet inte ens om jag kan gå i affärer i slutet av graviditeten, så dumt att ha allt sånt kvar då.


    Hur tänker ni andra?

  • Anonym (chockad!)
    Jojjans skrev 2019-05-06 20:38:12 följande:

    Jag har allid avskytt att sova på rygg, så det är ingen risk för mig. Älskar däremot att sova på magen, och det lär jag ju fö större och större problem med vilket rejält börjar störa min sömn. Även om kissnödighet står för det absolut värsta sömnbristen nu, tätt följt av myrkrypningar i benen och händer som somnar.


    Jag sover heller aldrig på rygg. Inte som jag vet om iaf. Kan t ex inte somna på rygg men uppenbarligrn lägger jag mig så i sömnen sedan..
  • Anonym (chockad!)

    Var till bm häromdagen och fick lyssna på hjärtslagen. 148 slag/min. Riktig vilding där inne känns nu. Full fart hela tiden typ...

    Hur är era i magen?

    Bävar lite då min minsta är riktigt härjig och var också extremt aktiv i magen.

  • Anonym (chockad!)
    Ourlittlesecret skrev 2019-05-09 09:09:06 följande:

    Var med om något sjukt obehagligt igår. gick på toa för att kissa och när jag torkade mig så låg det en sträng med tjock slem (ljusgul/genomskinligt slem, typ som tjock snor) på pappret. Fanns även några blodstrimmor. Men hade inte ont eller så. Ringde förlossningen men dom menade att de är nog inte var nån fara. Skulle lägga en binda i trosan och gå å lägga mig. Dom visste inte riktigt vad de kunde va, kunde va flytningar (men så där ser inte dom ut) kunde va en bit av slemproppen eller annat slem tydligen. Jag är iaf orolig fastän dom sa att jag inte behövde va de. Har fortfarande inte ont men de e nått som inte känns bra... vill liksom inte ringa och gnälla i onödan heller. Räcker med att jag sprungit dit med illamående och nu foglossning/ryggskott för att få hjälp.


    Förstår att du är orolig. Strunta i om dom ev tycker du tjatar! Jag hade sökt om det varit nåt sånt. Är det slemproppen så skulle jag ju vilja ha info hur det kan påverka bebisen. tycker de borde undersöka dig.


    Kan du inte ringa din bm då? eller specialistmödravården för att kanske bli undersökt?

  • Anonym (chockad!)

    Nä mail eller telefon går bra. Det viktigaste är ju att du berättar på ett sätt du känner dig trygg med.

  • Anonym (chockad!)
    Anonym (Trean) skrev 2019-05-10 15:37:42 följande:

    Jag läste i en gravidapp att de börjar utveckla dygnsrytm nu. Det är lugnt på nätterna hos mig i alla fall så det känns ju positivt-ha-ha. Annars mycket rörelser på eftermiddag-kväll.


    Skönt. Jag har Alltid så bebisen är lugn när jag är igång och härjar när jag vilar haha
Svar på tråden Bf September 2019