Inlägg från: Jojjans |Visa alla inlägg
  • Jojjans

    Bf September 2019

    September89 skrev 2019-04-24 16:53:29 följande:

    Så kändes det för mig i början, enstaka buffar. Sen blev det mer och mer, nu kan jag känna under längre stunder. Går in i vecka 23 imorgon :)


    Skönt att höra! Första gången jag lände var för 2 veckor sen. Sen dröjde det nästan en vecka och nu har jag känt dagligen i några dagar, så det blir ju mer och mer iallafall. Men har ändå inte vågat lita på det.
  • Jojjans
    norrsken91 skrev 2019-04-24 19:09:23 följande:

    Jag är i mitten av V.19 kan inte känna varje dag. Tror dock jag inte känner efter så noga har så fullt upp med jobb och aktiviteter så blir inte så många vilostunder. Har känt vad jag tror är bebisen vid 3 tillfällen men är så svårt. Har varit som du beskriver lätta buffar någon enstaka gång men som sedan försvinner. Hoppas verkligen att man kan få uppleva mer snart... När har du ditt ultraljud?


    Mitt RUL är den 6/5, men imorgon ska jag till läkaren för provtagning så har jag tur kanske han kan kolla med doppler eller nåt, så blir man lugnare :)
  • Jojjans
    Ourlittlesecret skrev 2019-04-25 06:43:06 följande:

    Någon annan som blivit helt överkänslig? Hela påskhelgen var superjobbig för mig. Grät flera gånger utan egentlig orsak. Känner mig trött, ful och fet. Magen har växt enormt senaste veckan. Även fått utbrott på sambon för de mest triviala sakerna som igår t.ex när jag inte hittade något att ta på mig. Sen när jag lugnat mig så inser jag ju hur onödig jag är mot honom och skäms. 

    Fortfarande sjukskriven pga av illamåendet som nu eskalerat till en ny nivå. Hittills har jag lyckats att inte spy om jag sluta äta/dricka samt skenat iväg om nått luktat illa. Men nu spyr jag utan förvarning :(

    Även fått foglossning deluxe sista vecka. Kan knappt gå på korta promenader nu längre utan att få svinont i ryggen. 

    Bara att bita ihop. Gick in i vecka 20 igår så nu är vi halvvägs. Har även bokat in ett extra besök till BM pga mina gråtattacker och känslan av att jag är allmänt less på allt.


    Usch så tufft det låter! Känns så orättvist att vissa verkar få alla krämpor och andra kommer så lindrigt undan. Jag själv mår oförskämt bra och har knappt haft mått illamående alls, inga kräkningar iallafall. Men känner igen det där med humöret! Shit vad kort stubin jag fått sista tiden! Iallafall mot sambon, stackaren. Jag blir som en 3-åring i frustration, från 0 till 100 direkt när jag inte lyckats med nåt (typ trassla ut mina lurar, skära lök eller annat trivialt). Kan inte låta bli att skratta åt mig själv efteråt.
  • Jojjans
    Anonym (chockad!) skrev 2019-04-25 11:31:26 följande:

    Varit på RUL idag!! :) 

    Allt såg bra ut! :) 

     


    Ååå vilken lättnad!! Hoppas du kanske kan få slippa lite av fin oro nu när allt såg bra ut. Grattis!!
  • Jojjans
    Fruhs skrev 2019-04-25 10:16:45 följande:

    Känner mig så himla himla himla nervös inför rul imorgon, är så orolig och rädd över att få negativa besked. 


    Förstår att oron finns där, men glöm inte att det rent statistiskt är väldigt liten chans att nåt skulle ha gått snett. Försök bara hålla tankarna på annat håll tills det är dags, håller tummarna för dig!
  • Jojjans

    Igår var jag på mitt inbokade läkarbesök. Jag fick tid pga sammandragningar och ömhet (redan gått över) och oro för infektion. Men läkaren nådde verkligen fram till mitt förnuft och frågade om jag berkligen tyckte det kändes nödvändigt att ta en odling, och erbjöd ett ultraljud istället. Han läste snabbt av att jag nog egentligen bara behövde bekräftelse på att allt är ok, vilket det var! Men först tyckte han att moderkakan var helt föreliggande och jag blev såååå besviken, jag som peppat på en vaginal förlossning, men som tur var såg han bara fel :)

    I väntrummet påväg in så kände jag också flera buffar i rad under en lång stund för första gången! Först högt upp till höger, sen var det stilla en stund och sen fortsatte det längre ner en stund till. Och igen när jag låg på soffan sent på kvällen. Nu känner jag mig säker på att det är rörelser jag känt hela tiden, så mysigt!

    Under ultraljudet såg man hur hen låg och sparkade rakt på moderkakan och då kände jag verkligen ingenting, så förstår ju att det dämpar när den ligger i framvägg.

    18+2 idag. Kände första rörelsen (som en blandning mellan fiskaprattel och buff) i 15+6, men varje dag hittills sen i måndags (17+5).

  • Jojjans
    Anonym (chockad!) skrev 2019-04-26 08:34:43 följande:

    Min yngsta sa "jag har ju längtat efter att bli storebror men undrar hur det kommer kännas?" <3

    De säger att de längtar så kändes bra. De blir ju inte helsyskon så var lite orolig men det var inget problem.


    Vad roligt att dom blev glada även om dom inte trodde på det först :) skönt när barnen är så stora att dom förstår så det går att prata.
  • Jojjans
    Fruhs skrev 2019-04-26 09:42:38 följande:

    Tusen tack ??


    Du för uppdatera oss när allt är klart :) vilken tid har ni?
  • Jojjans
    Fruhs skrev 2019-04-26 11:48:13 följande:

    Nu är jag tillbaka från rul, fick en ny bokad den 7 maj, två armar och två ben såg vi och fint huvud. Hjärtat slog på fint dock så kunde man inte riktigt se alla kärl för den låg lite konstigt. Därav ny tid. Hoppas hopps allt ser bra ut


    Asch vad typiskt! Förstår att det kanske känns lite snopet att inte få det tydliga besked du kanske väntat på. Men hoppas du ändå känner dig lugnare av att se att bebisen lever och hjärtat slår osv.
  • Jojjans
    Ourlittlesecret skrev 2019-04-28 17:22:44 följande:

    Var på extra kontroll till BM pga att mitt mående vacklade så kraftigt under påsken. När jag ringde dit och förklarade läget så ville hon gärna träffa mig och prata. Det var skönt att på lätta lite på trycket, sambon var även med för han har det också tufft med allt kring mig. Nu känns allt lite bättre för oss båda igen. Vi fick lyssna på hjärtljuden igen, dock hade hon svårt att få fram klara ljud för den lilla krabaten hade full cirkus inne i magen  pulsen (trots oklara ljud) låg på 145.

    Igår kväll så fick även sambon känna sparkar. Jag har känt kraftigare rörelser just ovanför naveln på vänster sida och mera som att nån kittlas på höger sida. Sambon tryckte lätt emot med fingrarna på vänster sida och sen var de nån som duttade tibaks på hans fingra  han såg så stolt ut 

    Nästa milsten är RUL den 15.5 då vi förhoppningsvis äntligen får veta om våra misstankar stämmer, vi tror nämligen båda två att det är en liten tjej 


    Vad skönt att ni kände att det hjälpte att få komma dit och prata av er, hoppas den känslan håller i sig!
Svar på tråden Bf September 2019