Inlägg från: Anonym (Hjälp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hjälp)

    Ang faderskap va gäller ?Hjälp

    Anonym (.) skrev 2018-12-29 23:13:35 följande:

    Ok. Då förstår jag. Knepig sits onekligen. Har du någon aning om vad galningen har för avsikter? Tror han på allvar att han kan vara pappan eller vill han bara förstöra?


    Om han inte är total idiot så borde han kunna räkna ut att det är omöjligt för han att vara pappan så tror han vill förstöra men han kanske inte fattar att en graviditet är 9 månader
  • Anonym (Hjälp)
    Anonym (k) skrev 2018-12-30 00:11:42 följande:

    Håller med. Ignorera och blockera. Gå ej med på test.

    En galning behöver inte alls bli lugnad av ett negativt  faderstest det kan trigga  och bli värre.

    en kvinna som har en man som vill kontrollera henne tex genom att gå igenom telefon / dator brukar rekommenderas att hon ska neka en sådan kontroll. Tillåter hon mannen att börja kontrollera hennes saker så kommer det inte vara en engångsgrej utan han kommer fortsätta vilja kontrollera och gå igenom privata tillhörigheter. Det vill säga han blir inte lugnad utan kontrollbeteendet triggas.


    Usch läskigt med sånna människor pratade tidigare med en vän om honom vännen sa lås dörren snart står han nog bakom dörren fy
  • Anonym (Hjälp)
    Tiina87 skrev 2018-12-30 08:51:17 följande:

    Då kan ha tekniskt sätt vara pappan...


    Va ? Hur då ? Räknade om de är tom 3 ,5 månad innan jag blev gravid men hur är de tekniskt möjlig ?
  • Anonym (Hjälp)

    Barnet vägde ca 3,6 kilo 49 cm kom 1 vecka innan BF vet exakt när jag hade ägglossning och de stämmer exakt med UL så omöjligt att jag skulle ha varit gravid 9 mån + 3,5 månader

  • Anonym (Hjälp)
    v i r r a skrev 2018-12-30 10:14:19 följande:

    Ja, om TS är ett sto så stämmer det

    TS. Se till att spara alla sms/meddelanden från och med nu! Sen tycker jag att du ska kontakta polisen och rådgöra med dem om du ska göra en anmälan. Är han en riktig galning är det bäst att se till att hans trakasserier dokumenteras och anmäls. Vem vet, han kanske har fler anmälningar på sig från andra?

    Jag tycker inte du ska gå med på ett privat faderskapstest. Är han en tok på riktigt kan han mycket väl få för sig att du manipulerat testet på något sätt.


    Ok ja de skulle inte förvåna mig vet inte om han är riktigt galning ( så väll känner jag inte honom ) men han har grova alkoholproblem iaf har fått de bekräftat av en vän
  • Anonym (Hjälp)

    Är ca 3,5 månader innan jag blev gravid blev gravid detta året och har inte ena träffat honom detta året ul stämde exakt Med datumet på senaste mensen barnet vägde 3,6 kilo och kom 1 vecka innan BF.

  • Anonym (Hjälp)
    Anonym (A) skrev 2018-12-30 17:41:19 följande:

    Men om du vet att han inte är pappan så är det väl bara att låta honom göra ett faderskapstest så han får se det svart på vitt. Fattar inte vad problemet är. Ni kan köpa sådana test på internet.


    Han vill inte ha test från nätet han vill dra igång utredning med advokater
  • Anonym (Hjälp)
    1234568 skrev 2018-12-30 18:39:16 följande:

    Man gör rutin ul på gravida. Där fastställer man datum för när barnet kommer födas. Pålitlig metod då alla utvecklas lika i början av en graviditet.

    Och skulle barnet fötts för tidigt, då hade det ju inte gått 1 år från att de senast hade sex till födseln. Vet inte hur du räknar? om barnet kommit 2 månader för tidigt, då hade det fötts 10 månader efter att dom hade sex...Inte möjligt. Hade barnet kommit 3 månader för tidigt, 9 månader efter hon hade sex med tokstollen, då hade barnet varit i v 28...Det missas inte. Ett sådant barn ligger på neon lång tid och väger ca 1 kg.

    Hur du än vänder på det så går inte det ihop.


    Ja Precis rutin ul visade BF exakt på samma datum som

    Senaste mensen men nu kom barnet 1 vecka tidigare pga av kejsarsnitt
  • Anonym (Hjälp)
    Anonym (A) skrev 2018-12-30 20:54:51 följande:

    Jasså du, och det säger du nu. Ja, men hur som helst - låt honom göra det då. Säg åt honom att dra igång utredningen om han vill det så får han se hur långt han kommer med det.


    Ja för jag har frågat han och han säger nej , han vill att barnets pappa ska få veta att han är ?pappan ? och där av ska de gå via advokater pappan och jag har gemensamvådnad .
  • Anonym (Hjälp)
    Tiina87 skrev 2018-12-30 21:01:06 följande:

    Rutin ul fastställer ett förmodat BF-datum. Men det är inte exakt. (Blir endast exakt vid ivf).


    Datumet jag fick räknat från senaste mensen och ul blev exakt samma iaf . Jag blev gravid i år och har inte ens set honom detta året och har garanterat inte varit gravid Över 1 år , testade positivt 4,5 månad efter att jag träffade honom .
Svar på tråden Ang faderskap va gäller ?Hjälp