• Tis 1 jan 2019 14:40
  2576 visningar
  11 svar
  11
  2576

  Till dig med urinvägsinfektion, läs detta!

  VIKTIGT! Till alla er kvinnor som precis som jag fick diagnosen kronisk urinvägsinfektion.
  Den behöver INTE vara kronisk ska ni veta!
  Jag led av besvärliga urinvägsinfektioner i flera år. Speciellt efter samlag blev de extra plågsamma. Jag var många gånger hos olika läkare som bara konstaterade att det var kroniskt och att det är mycket vanligt bland kvinnor i alla åldrar.
  Läkarna skrev ut antibiotika på löpande band. Rådet jag fick var att hela tiden äta en lågdos av antibiotika och varva mellan två olika sorters antibiotika. Jag fick utskrivet en antibiotika för ett ÅR i taget!
  Det är skrämmande. Jag förstod ju själv hur sjukt detta var, att äta antibiotika konstant är ju fullständigt vansinnigt. Jag vägrade följa läkarnas idiotiska råd men inget annat jag prövade hjälpte, drack litervis med vatten, tranbär osv. 
  Tills en dag då jag äntligen fann botning! Lyssna nu, det är så lätt; Nr.1. sluta med p-piller!!! Så läge du äter dem blir du aldrig av med urinvägsinfektion. (jag önskar att någon talat om det för mig flera år tidigare) Nr. 2 Börja drick Kolloidalt silver, en liten hut varje dag och du kommer snart märka resultat. Finns att köpa i hälsokostbutik. Idag är jag helt problemfri efter många år av obehag! Spread the word sisters!!!  Ida H.

 • Svar på tråden Till dig med urinvägsinfektion, läs detta!
 • Tis 1 jan 2019 14:46
  #1

  Säljer hälsokostaffärerna fortfarande kolloidalt silver?

 • Anonym (Sara)
  Tis 1 jan 2019 14:55
  #2

  Dricka silver?! Låter läskigt! Silver är ju en metall!

 • Tis 1 jan 2019 15:18
  #3
  Solarn skrev 2019-01-01 14:46:13 följande:
  Säljer hälsokostaffärerna fortfarande kolloidalt silver?
  Ja, som någon slags vattenreningsprodukt. Som tur är så är halten så låg att det inte har någon direkt effekt, men om det hade haft avsedd effekt av sådan styrka som vissa vill påstå så hade det även slagit ut många av de miljarders miljarders nyttiga bakterier vi har i magen.

  Det är tragiskt att det finns de personer som tror på sådan skit, och som på fullaste allvar bygger sin övertygelse på enstaka händelser. De hade ju kunnat dricka virvlat vatten istället
   
 • Tis 1 jan 2019 15:26
  #4
  Farfallos skrev 2019-01-01 15:18:29 följande:

  Ja, som någon slags vattenreningsprodukt. Som tur är så är halten så låg att det inte har någon direkt effekt, men om det hade haft avsedd effekt av sådan styrka som vissa vill påstå så hade det även slagit ut många av de miljarders miljarders nyttiga bakterier vi har i magen.

  Det är tragiskt att det finns de personer som tror på sådan skit, och som på fullaste allvar bygger sin övertygelse på enstaka händelser. De hade ju kunnat dricka virvlat vatten istället

   


  Jag vet vad det är, det är just därför jag trodde att det inte längre såldes i hälsokostaffärer.
 • Anonym (UVI-h­elvete­t)
  Tis 1 jan 2019 17:09
  #5

  Vad fantastiskt att något till slut hjälpte dig. Har hört talas om kollodialt silver och att det hjälper mot UVI. Har själv haft kroniska problem så gott som hela livet. Är 50 idag och sexlivet har blivit lidande så till den milda grad att jag sällan orkar ägna mig åt det eftersom jag vet att jag alltid blir sjuk av det. Antingen svamp, UVI eller BV, ibland alla samtidigt;(  Dessutom blev allt sämre efter 45 när östrogenet sjönk. Räddningen för mig var krämen Ovesterin och en gynekolog som upptäckte att jag inte tömde hela blåsan när jag urinerade. Det fanns mycket kvar i blåsan som kunde växa till bakterier. Min blåsa hade blivit väldigt trång. Jag fick börja ta längre tid på mig att tömma den. Måste få ut urinet i omgångar istälelt för att rusa iväg, och det har hjälpt otroligt bra. Nu får jag mest sveda vid sex och BV om jag träffar nya partners. Men det kan det vara värt ibland för att få njuta. Sen dricker jag alltid citron i ljummet vatten varje morgon och tar Probiotika som också är bra för blåsan.

 • Tis 1 jan 2019 23:57
  #6

  Men ... kolloidalt silver är ju lika illa som att ta antibiotika varje dag. Driver bakterieresistens mot både silver och antibiotika. Sedan kan man möjligen fundera vilket som ger just mig minst biverkningar, men ett harmlöst alternativ är det inte.

 • Anonym (Ellie­)
  Ons 2 jan 2019 00:21
  #7

  Jag fick jämt UVI efter sex. Sedan fick jag rekommendationen av en läkare att alltid kissa direkt efter sex för då sköljer det bort bakterier som har kommit upp i urinröret. För mig har det funkat jättebra. Får inte UVI längre. Har hänt att jag glömt någon gång och då får jag UVI symptom igen.

 • Anonym (Silve­rklori­d)
  Ons 2 jan 2019 01:08
  #8

  Efter en UVI och en liten komplikation vid en förlossning fick jag stora problem med täta trängningar, som en långvarig UVI utan sveda. Det var hemskt att känna sig konstant kissnödig. Tack och lov fick jag då hjälp av en urolog som sprutade in silverklorid i urinblåsan under 6 behandlingar tror jag det var, kanske 2 veckor mellan varje behandling, kommer inte ihåg exakt. Jag blev helt problemfri så visst kan silver hjälpa. Jag drack det dock inte utan fick det insprutat direkt i urinblåsan och skulle sedan inte kissa på 2 timmar. Detta var via landstinget, inget hokuspokus.

 • Anonym (?)
  Tor 26 dec 2019 16:46
  #9

  Var kan man köpa detta silver?

 • Anonym (mumbo jumbo)
  Tor 26 dec 2019 16:52
  #10

  Drick på, när en produkt inte ens får säljas för vad det är så är det illa...
  Vattenreningsprodukt...


   


  https://www.livsmedelsverket.se/livsmedel-och-innehall/oonskade-amnen/kolloidalt-silver/?AspxAutoDetectCookieSupport=1

 • Anonym (Anony­mcitro­n)
  Sön 9 jan 14:03
  #11

  Ät Hiprex. En (sur) tablett som hindrar nya infektioner att få fäste. Ta tabletterna (på recept) i resten av ert liv.

Svar på tråden Till dig med urinvägsinfektion, läs detta!
Logga in
Bli medlem