Inlägg från: Anonym (Libero) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Libero)

    Bäst före på blöjor

    Ja, dom har bäst före stämplar tryckta någonstans på paketet. Eller så är det tryckt med förp. datum och sen står det hur länge dom håller från det. Oftast är det ca. 5 år, men ekologiska som Naty är sämre.

    Jag föredrar 90-talets Liberoblöjor av någon anledning.

  • Anonym (Libero)

    Det enda som blir sämre med tiden är resårer, elasticitet, klister och fästflärpen. Men även 20-25 år gamla fungerar idag.

  • Anonym (Libero)
    Fru Ve skrev 2019-01-03 12:37:39 följande:

    Köpa en massa blöjor för att spara till barnbarn? Väldigt märkligt i mina ögon. Blöjor utvecklas ju som allt annat så om några år är de som säljs bättre än dagens. Jag hade blöjor kvar från mellanbarnet sedan han slutade 2014 och dessa gick ju bra att använda nu till lillebror efter flera år. Men skulle inte köpa på mig en massa i onödan.


    Fast även om dom blir bättre hela tiden, så räcker det väl om dom bara fungerar bra? Det enda jag kan invända emot är att det är skrymmande i stora mängder.

    Att tex komma över ett barns livsranson för en tiondel av priset, kanske via ett konkurslager är väl bra? Men detta tar ju plats, och sen få alla i alla lagom storlekar blir ju typ omöjligt.

    Men bra om dom kommer till nytta för någon ändå kan man tycka! Sen så var dom bättre på en sak förr, och det var att vara obekväma så barnen slutade tidigare.
  • Anonym (Libero)
    Anonym (Why) skrev 2019-01-03 17:05:13 följande:

    Fast du glömmer ju att barn (beroende på kroppsform) behöver olika modeller på blöjor om du inte ska drabbas av läckage tex. Samt att det är väldigt vanligt att de inte tål vissa märken, alltså får hudirritation mm.


    Det där är en världslig sak, tänk då det var blöjor med snibb? Skulle dom då byta till en annan som var likadan och satt precis lika? Beror på mycket annat som kan ordnas ändå, och förändras också hela uppväxten.
Svar på tråden Bäst före på blöjor