Inlägg från: Johannus |Visa alla inlägg
  • Johannus
    molly50 skrev 2019-02-20 15:51:43 följande:
    Jag har läst en artikel där som handlade om det Rocco hade gjort mot Diana och Tess. Det finns med i Aftonbladet också.
    Ja det har stått i AB med.....
  • Johannus
    flygrl skrev 2019-02-20 17:15:06 följande:
    Tänkte att Farmen Norge skulle kunna va mer i din smak än svenska Farmen, då norska versionen tydligen har mycket mer fokus på skötseln av gården och uppdragen och inte lika mycket på konflikter och bråk.
    Men det e ju förstås upp till dig. ;)
    Jag gillar förresten också dans. smile1.gif

    Det låter spännande och jag kommer titta. Såg på TV4.se att dom kör i gång 6 mars.
    Ja, vi startar en tråd när det e dags. smile1.gif

    Läste just den. Aftonbladet hade ju också en intressant artikel. Först låg den öppet så jag har läst den men nu har dom tyvärr lagt den bakom betalvägg. Den som har Aftonbladet Plus kan ju läsa den.
    www.aftonbladet.se/nojesblad...erier-i-farmen

    Ett litet utdrag:

    Även deltagaren Kirsi Pärssinen (som i dag heter Siri Savelius, reds anm.) berättar om liknande händelser från fjolårssäsongen, då Rocco gjorde sin första medverkan i Farmen.

    Han hade en mjölkflaska i handen och stod och tittade på mig. Han sa att han skulle dra den i huvudet på mig och spräcka min skalle. Det är helt sjukt att gubben får fortsätta.

    Om det stämmer e ju hotet mot Tess inte första gången han gör sånt. Obehaglig snubbe. :/
    När det händer såna här saker så vill man knappt titta på programmet mer. Farmen kommer nog att tappa tittare. Tv teamet borde se och höra det mesta som händer under inspelning och agera direkt. Deltagarna måste också reagera direkt och säga till när nåt obehagligt sker bland deltagarna. 
  • Johannus

    Sitter här och kollar på Farmen och när jag tänker tillbaka så vill jag minnas att man inte fick prata om vem som skulle väljas till förste kämpe. Har jag rätt eller kommer jag i håg fel?

    Nu håller alla på att säga det ena om det andra om varann och göra pakter om vem som ska åka ut. Tänker på hur många av deltagarna kommer att känna efteråt när dem ser programmet.
    Diana som tror på Tobbe 1 blir nog inte glad när hon ser vad det är han håller på med. Nej jag har tappat helt förtroende för Tobbe 1. 
    Även för Emelie, men det har jag gjort sen hon blev en tjallare.

    Trist i går att Maxine fick telefon samtalet ….Hade varit bättre för Diana och få prata med sina barn.

  • Johannus

    Hoppas, Hoppas innerligt att Kim väljer Tobbe 1 till förste kämpe eller nä för då väljer han Diana, men om det blir kunskap så tror jag att Diana är bättre på det.

    Ut med:
    Tobbe 1
    Tobbe 2
    Kim
    Emelie
    Maxine

    Sen får Diana träffa dem som är på Torpet.

  • Johannus
    molly50 skrev 2019-02-21 11:14:33 följande:
    Ja,jag har nog också missat något där,i så fall.
    Tycker mest det verkar som att hon har fått försvara sig mot andras påhopp på henne.
    Jag tror, men bara tror så att när Tess blev hotat blev hon rädd och orolig och därmed blev tvär och verkade sur/arg och det har påverkat det andra deltagarna negativt mot henne, men jag förstår henne att det har varit jobbigt det hon varit med om. Det kan ju vara svårt att prata om med alla vad som hänt, men sanningen kommer fram som vi sett och man får hoppas att det andra deltagarna förstår henne efteråt.
  • Johannus

    Om en tjej väljer en kille till kamp eller tvärtom då blir det kunskap.

    Diana har bra kunskap om någon av Tobbarna skulle välja henne.
    Om det blir Maxine som blir förste kämpe och hon väljer Diana så då väljer Diana styrka och då förhoppningsvis faller Maxine.

    Kim verkar svår att veta vem han väljer och har sagt att ingen kan lita på honom vem han kommer att sätta som förste kämpe.

  • Johannus

    När Tess, Tobbe och Maxine kom till Farmen så var det Maxin som började med att mobba Tess och jag kan tänka mig att det andra trodde mer på Maxine och hängde med att vara otrevliga med henne. Men vi vet ju heller inte när hon har blivit hotad som också påverkarade hennes sätt. 

    Vi får se hur Kim tänker i kväll.

  • Johannus
    molly50 skrev 2019-02-21 19:56:22 följande:
    Och han valde Tobbe 2.
    Kim valde Tobbe 2.....Och är han karl för sin skjorta så väljer han Tobbe 1 eftersom båda vill visa sin styrka.
    Skulle han välja en tjej då skulle han få veta efteråt att han var en svag kille som tog en tjej.

    Men jag anser att till nästa år ska det inte få pågå såna här snack om vem storbonden ska välja utan det ska vara tyst av deltagarna och endast storbonden tar det ansvaret själv. Lika för alla inte påverkan fån deltagarna.
  • Johannus
    flygrl skrev 2019-02-22 01:10:06 följande:
    Bra att Diana äntligen fick upp ögonen för Tobbe I:s fulspel. Maxine & Tobbe II har också fattat så nu kommer Tobbe I:s & Emelies makt troligen minska.

    smile5.gif

    Vågar man hoppas på att Tobbe II väljer Tobbe I aka The Master som första kämpe och slår ut honom? Det vore som en dröm ffs.
    Blir väldigt spännande på söndag. smile1.gif

    Ja, det kanske vore bra om det inte fick snackas en massa kring första kämpe valet utan att storbonden skötte det helt utan inblandning från andra. Tror däremot den regeln skulle kunna bli svår att upprätthålla.
    Håller med om att det var bra att Diana förstod vad som var på gång. Hoppas att makten mellan Tobbe 1 och Emelie avtar.
    Jag tror att Tobbe 2 visar att han är man och slåss mot en man för annars skulle han anses som feg efteråt.

    Jag har för mig att man inte fick prata om vem storbonden skulle välja tidigare och ju mer jag tänker på det så var det nog så förr. Men som sagt det finns numera inga regler någonstans.
Svar på tråden Farmen 2019