Inlägg från: KajsaLouise |Visa alla inlägg
  • KajsaLouise

    30+, följas åt på vägen till första barnet?

    FruW85 skrev 2019-02-08 12:28:49 följande:

    Dom ringde upp från gynakuten igår med tanke på mina hcg-prov. Det var bara 77 i måndags och hade sjunkit ännu mer ner till 27 i onsdags så inte konstigt att mina symtom var så svaga mot slutet..

    Det positiva är ju att jag i princip inte har något hormon kvar alls och kroppen alltså borde återhämta sig väldigt fort nu. Sist fick jag äl tre veckor efter jag slutat blöda och då hade jag ändå väldigt starkt streck på gravtestet när jag upptäckte mitt MA.


    Tråkigt att höra! Men skönt att kroppen fixar allt så bra!
  • KajsaLouise
    Elliee skrev 2019-02-09 06:04:27 följande:

    Jag förstår precis vad du menar! Alla symptom man kan känna kan vara pga gravid eller på grund av inte gravid. Avsaknad av symptom likaså. Man blir ju lite tokig till slut :). Jag har lite ont i brösten men brukar alltid ha det innan mens. Igår morse sjönk tempen så jag tänkte jaha då var det kört för denna månaden. Gick på toa flera gånger igår för att kolla men än så länge lyser den med sin frånvaro. Nu på morgonen steg tempen igen ganska rejält. Tog ett gravtest men det visade negativt. BIM var igår så det borde ju ha visat positivt vid det här laget om jag varit gravid eller hur? Fan att man fick upp hoppet igen!

    Så är du i den där sega väntan på ÄL igen - o som tack för det så får du lida också! Glöm inte att choklad hjälper :)


    Ja, lite smått galen blir man mellan varven. :) Det finns ju dem som inte får positiva test förrän efter bim. Så länge mensen inte kommer finns det hopp! Spännande ändå! Det kan säkert finnas många förklaringar till att tempen sjönk. Jag har dålig koll på just den delen men så länge inte mensen kommer... Å så spännande! Håller tummarna för dig nu!

    Jag trodde jag skulle lida i helgen. Det har inte varit så farligt. Inte än iaf, snarare tvärtom. Så nu funderar jag på varför det inte är som vanligt. Men det kanske inte bara kommit igång än... Choklad ja - världens bästa grej! :) Tur det är lördag! :)
  • KajsaLouise

    Ungefär vilken temp har ni fram till äl? Jag hade runt bim 36.5. Sen har tempen gått ner stadigt varje dag. Idag, på CD4 var den 36.23. Är det lågt??

  • KajsaLouise
    KajsaLouise skrev 2019-02-09 11:50:38 följande:

    Ungefär vilken temp har ni fram till äl? Jag hade runt bim 36.5. Sen har tempen gått ner stadigt varje dag. Idag, på CD4 var den 36.23. Är det lågt??


    Kan ju lägga till att jag mäter efter minst 5h sömn och tidigt på morgonen, på vardagar kl 6 och ibland 5.30 (har en tendens att vakna lite före klockan).
  • KajsaLouise
    FruW85 skrev 2019-02-09 12:18:45 följande:

    Såhär såg min förra ut.

    Nu hade jag precis haft ett missfall innan så det är kanske därför den är så hoppig. Normalt är jag ganska lågtempad så dom undre prickarna stämmer nog bäst in på vad jag normalt har.

    Jag har läst att man är som kallast vid 4-5-tiden så om du mätte tidigare just nära däromkring så kan ju det spelat roll?


    Det kan ju såklart spela roll ja. Tack för din bild! Jag är nog också ganska lågtempad. När jag får 37.3 känner jag mig t.ex. väääldigt varm. När jag googlade hittade jag bara alla problem/sjukdomar man kunde ha om tempen var låg. Orkar inte läsa om allt det. Utgår ifrån att min temp är normal! Tack! Hoppas du mår bra idag!
  • KajsaLouise
    FruW85 skrev 2019-02-09 12:49:13 följande:

    Ojdå, har aldrig hört att det kan vara problem med låg temp..har haft det hela mitt liv och aldrig reflekterat över det. Ska nog inte börja googla på det hehe.

    Idag är det lite tungt(skrev som svar lite högre upp), men det blir ju bättre med tiden:)


    Jag vet inte vad jag hittade för tokigt... Googla inte! Det är aldrig bra!

    Jag läste ditt svar högre upp nu. Förstår att det är tungt. Det finns bättre dagar och de hoppas vi kommer snart nu!
  • KajsaLouise
    Clemmentina skrev 2019-02-09 18:12:51 följande:

    Jag har alltid haft låg temp. Ligger mellan 35,8-36,2 innan ägglossning. I natt sov jag dåligt. Vaknade först vid 4.30-tiden och hade då strax över 36. Vid 6.30 var den 36.27. För ett par dagar sedan låg jag runt 36.00 men nu när ägglossning förhoppningsvis är/kommer snart har den höjt sig lite. Tycker vi säger att det är normalt med låg temp.Åh känner med dig och förstår att det är tungt. <3


    Så bra att vi är flera med låga temperaturer! Då säger vi absolut att det är normalt! Heja på med äl nu! :)
  • KajsaLouise
    Ölandstoka skrev 2019-02-10 19:03:04 följande:

    Efter fyra dagar med spottings kom mensen idag..

    Hur gör ni andra för att hålla ut? Det här var det nionde misslyckade försöker och jag känner mig bara mer och mer övertygad att vi inte kan alls. Vill vara positiv och taggad men det tar stopp, jag tvivlar att jag någonsin kommer att få uppleva en egen graviditet.

    Går det att vänja sig? Förstår inte hur jag ska orka med detta varje månad!


    Så tråkigt! Jaa du, bra fråga... Tror det är som Clemmentina säger, att det är nästa chans som får en att stå ut. Jag känner som du, vill så gärna vara positiv men det går inte alls. Har i flera år målat upp bilden för mig själv att jag inte kan få barn. Känns bara som att det blir bekräftat varje månad. Man får försöka tänka på annat, göra roliga saker och hoppas på att allt löser sig på nått mirakulöst sätt! Men det är svårt... Riktigt tufft alltså!
  • KajsaLouise
    Ölandstoka skrev 2019-02-11 08:45:43 följande:

    Känner igen mig så väl! Har också haft en malande känsla av att inte kunna bli gravid hela mitt vuxna liv och nu får jag det bekräftat varje mens. Vill kunna tänka att nästa cykel kommer att bli bra men nu har jag bara ångest och vet inte hur jag ska orka med besvikelsen en gång till.. Och självklart känns det som att precis alla är gravida eller nyligen har fått barn.


    Jag förstår din ångest. Jag har samma! Jag ser gravida på stan, på bussen, på ica. Jag noterar dem som om det bara fanns dem i rummet och blir ofta rätt deppig. Min hjärna är helpsycho uppenbarligen! Kan inte göra så mycket mer än skratta åt det... eller gråta.
  • KajsaLouise
    Elliee skrev 2019-02-11 23:17:43 följande:

    Den där jäkla mensen kom igår. Fan! Nu är jag med dig i väntan på ägglossning. Skönt att det inte varit lika plågsamt som det brukar - säkert bara en lite lugnare månad. Jag kan ha så ibland, dock inte denna månad, har legat i fosterställning hela kvällen... :(


    Nej, så tråkigt! Jäkla mens! Men du, då satsar vi helhjärtat på mars! Som min numera taggade sambo säger "Vi ska ligga så mycket den här månaden". Haha! När har du bim? Min lilla ynkliga mens den här gången är nog snart över och jag tänker börja med äl-stickor om någon dag.
Svar på tråden 30+, följas åt på vägen till första barnet?