Inlägg från: Anonym (Kvinna54) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna54)

    Herpes?! Jag vill dö....

    Anonym (Blåsan) skrev 2019-01-10 04:33:08 följande:

    Jag fick ett hemskt plågsamt första utbrott när jag var 24. Idag 32 och har inte fått det igen den dess trots att jag gått igenom extremt stressiga perioder. Tänkte som du vid mitt första utbrott och tycker helt klart informationen kring herpes är överdriven. Du kommer inte få det så ofta att det påverkar ditt liv, vågar nästan lova dig det.

    Dina sexpartners behöver du inte säga nånting till då det inte klassas som en könssjukdom. Du behöver heller inte oroa dig för dem, med största sannolikhet har de redan herpes. 80% av befolkningen har det, majoriteten vet bara inte om det. När jag nämnt min herpes har det varit till personer jag haft långvarigt sexliv med, två år eller mer och ingen av de killarna har höjt ett ögonbryn ens.


    Hade gärna velat att min partner berättade att de har könsherpes. Smittar ju vid vissa tillfällen och inte så kul att få...

    Många har herpes ja men just typ 2 springer väl inte alla runt med? De jag känner (och vet har det) har legat med många partners parallellt och oskyddat.
Svar på tråden Herpes?! Jag vill dö....