• Tor 14 feb 2019 10:29
  12279 visningar
  37 svar
  37
  12279

  Utanförskap i relationen

  Hej!

  Jag blev kär i en svensk kille på jobbet för fyra år sedan och han i mig måste tillägga att jag kommer fr Mellanöstern . Hur som helst kärleken var stor och vi köpte en lgh och flyttade ihop för två år sedan. Problemet är att han firar julen hos exet och sina vuxna barn och jag var ensam på julafton. Jag är aldrig bjuden när ngn fyller år eller om det är middag eller ceremonin. Han åker själv och hans ex finns alltid. Börjat må dålig av det känns orättvist att vara sambo med ngn och bli behandlad på det sättet. Tror att det bror på min bakgrund eller vad tycker Ni????

 • Svar på tråden Utanförskap i relationen
 • Tor 14 feb 2019 10:46
  #3

  Vi har grälat mkt om det, hans svar är att hans barn (som är nästan 30 år )vill fira julen med honom och mamman och självklart de kommer först och han kan inte ta med mig hos sitt ex.

  När barnen fyller år eller om det är middag hos min min sambos moster, jag blir aldrig bjuden utan min sambos ex är bjuden med barnen och deras flickvänner och min sambo .

 • Tor 14 feb 2019 12:49
  #6

  Jag har börjat att tro att jag inte betyder så mkt för honom, att han har fördom och tittar nere på mig eller skäms över mig , funderat mkt på separation ????????

 • Tor 14 feb 2019 13:38
  #8

  Det handlar om en familj som tror att de är fina och jag är troligen den första fr ett muslimskt land i hans liv, ibland pratar han med hat om nyanlända osv .. han blev kär i mig annars brukade han aldrig dejta kvinnor fr såna länder.

 • Lör 26 jun 2021 15:03
  #12
  +1

  Det var länge sedan som jag var här, måste göra en uppdatering . Det blev separation till sist jag orkade inte längre med att fira julen ensam i ett förhållande. Kände mig kränkt av han och hans släktingar och mådde dålig. Jag mår bättre nu i mitt sällskap men fick dålig självkänsla av allt och kände mig oduglig har svårt att hoppa i en annan relation.

 • Lör 26 jun 2021 16:26
  #15
  +1

  Han fick smaka på en hel del mat och tyckte mycket om dem eller låtsades bara vet inte. Jag har några kompisar som är ihop med svenska killar men ingen av dem blev behandlad på det sättet som jag blev. förstår inte riktig heller vad var problemet? 
  frågade honom flera gånger och fick svaret att han vill inte ha mig och sitt ex på samma ställe. Det är väl inga problem  med det i svensk samhälle som jag vet . folk firar jul med sin nya och sitt ex under samma tak .Men men han hade säkert enanledning för sig som var hemlig och jag fick inte veta det , vilket som gjorde slut på förhållandet.

 • Lör 26 jun 2021 16:54
  #17

  Han fick smaka på grillad osv

  Mina kompisar har samma bakgrund

  Jag träffade hans ex bara en gång några sekunder en gammal och tjock och icke snygg dam .

 • Lör 26 jun 2021 17:07
  #19

  Hon betedde sig trevlig mot mig inga fel m hennes attityd.

  Jag är en otur människa har otur m kärlek

  Om jag vill träffa en kille igen föredrar jag en öppet kille hans bakgrund kan ej va ett problem så länge som han är schysst. Jah träffa ngn utan barn nästa gång

 • Lör 26 jun 2021 17:41
  #22

  För mig är det personligheten som räknas jag blev kär i honom och allt verkade bra tills vi flyttade ihop . Man börjar sätta krav på varandra när man bor under ett tak och han visade sitt sanna jag . Jag visste inte att han behandlar mig på det sättet annars hade jag aldrig bott m honom

 • Lör 26 jun 2021 18:02
  #24

  Mina vänner är som familje medlem inte utanför som jag. Jag skämdes att berätta för dem det som hände mig och de trodde att separationen hade en annan anledning. Tjejer kan va elaka även om de är nåns vän.

 • Lör 26 jun 2021 18:53
  #26

  Inte elak kanske

  Men de skulle tycka synd om mig och berättar om det för det andra . Man har en viss stolthet trotts allt. Jag blev tillräckligt sårad av mannen som jag blev kär i ville inte att andra uppfattar min relation misslyckad. De var ju lyckliga (på ytan åtminstone ) och jag skulle framställa som en oduglig och olycklig kvinna ?.

 • Sön 27 jun 2021 10:14
  #28

  Det var min stolthet som fick mig att separera mig, kände mig kränkt och mobbad . Att jag hade mindre värde eller inte passade till i gänget. Det som hände var oförutsägbar och jag hade inte räknat med utanförskapet.

  Jag umgås med mina vänner men de vet inte hela historien och tror att vi bara inte kom överens som andra par och delade på oss.

 • Mån 28 jun 2021 16:17
  #30
  +1

  Det var köttfärs och kyckling bla

  Mina kompisar säger det men jag är osäker vill ej bli sårad igen

 • Mån 28 jun 2021 19:19
  #32

  Och vem kan va 20 åringen?

  E det du eller?

Svar på tråden Utanförskap i relationen
Logga in
Bli medlem