• Mikkans

    Letrozol - följas åt?

    amandakollb skrev 2020-08-30 09:39:02 följande:

    Okej ja då kanske du ska prova byta! Ring till livio och kolla hur lång väntetid de har för nya :) hm vet faktiskt inte, jag promenerade alltid dit men va ju en rätt stor parkering utanför så hör om de med när du ändå ringer dit :)

    Hur gick det för er, fick ni till något sex även fast du var sjukis? Har du fått någon tempökning? :)


    Okej, vad bra! Får ringa dit och fråga.

    Inte direkt, vi låg en gång i fredags, tog ovitrelle i torsdags och hade extrema ägglossningssmärtor i lgår(lördag). Vi får inte till de med sexet. Min kille fixar inte att komma flera dagar i rad, speciellt när det är ett rätt osexigt ligg, produktionssex. Jag vet inte vad vi ska göra. Pratade om det igår men jag känner att han är motstridig och jag blev jätteledsen. Jag vill ju inte pressa han, för det är inte lätt att komma under press. Samtidigt är det bara dessa dagar som gäller. Kunde man välja fritt under cykeln kunde vi legat när andan naturligt föll på lixom. Så svårt. Jag googlar nu potensmedel, vilket känns så sjukt.
  • Mikkans
    Goose01 skrev 2020-08-30 23:25:40 följande:

    Lisa :/


    Det är Lisa jag också går till. Som inte tror på lutinus. Hon verkar mycket speciell. Skulle begära en annan läkare om jag var du!

    Angående att inte berätta, så absolut. Men det känns genomskinligt. Dessutom är han sällan hemma så jag känner att jag måste berätta för att han ska "planera" in mig i sitt schema. Allt är så svårt.
  • Mikkans
    amandakollb skrev 2020-08-31 08:59:10 följande:

    okej men då hoppas vi att den gången räcker :) rent generellt så kan det ju absolut de så vi håller tummarna!! 

    nej fy vad jobbigt det är alltså.. jag tycker min sambo var rätt oförstående de första två gångerna och ba nä jag vill inte ha sex på schema, men då tog jag ett snack med han och sa att nu när jag har proppat i mig massa hormoner, tagit sprutor, varit på vul flera gånger och det enda du behöver göra är att komma typ 2-3 dagar i rad, så då tror jag det gick upp för han, och sista omgången så var det tom han som tog initiativ så det var skönt. prova att snacka med han när ni inte är mitt i det kanske? vet hur påfrestande det kan va iaf! 


    Vi har pratat och han förstår. Ta egna initiativ för att jag ska slippa tjata. Men det är något med stressen, han fixar de inte och blir besviken på sig själv. Sen när han säger att han inte vill söka hjälp för de så blir jag sjukt ledsen på det. Men har förståelsen för att han inte kan komma på beställning, såklart. Kanske varannan dag får funka nästa cykel..så svårt. Tips på potensmedel? Hahah
  • Mikkans
    amandakollb skrev 2020-08-31 10:02:13 följande:

    okej vad skönt! jaa nä är ju inte lätt att komma på beställning liksom :/ hm nä tyvärr.. vet typ bara om viagra, tror du inte det skulle funka? :) 


    Haha, vet inte. Känner typ att han får googla det själv!
  • Mikkans
    akalei skrev 2020-08-31 16:48:04 följande:

    Vi har det också lite tufft med sexschemat, vet att min kille blir jättestressad av pressen. Varannan dag brukar funka bra för oss, varje dag funkar ibland men inte för många dagar i rad. Denna cykel testar vi 36h-intervall, kändes som en bra kompromiss... Rent teoretiskt ska ju varannan dag räcka för att bli gravid, men man vill ju säkra upp och göra allt när man har hållit på så mycket med hormoner och läkarbesök


    Ja, jag vet att många kör varannandag metoden och att det funkar..men ändå. En blir så besviken när man gått igenom alla hormoner precis som du säger. Hur gör ni vid varannandag sex? Om du vet exakt när ägglossning sker?:)
  • Mikkans
    akalei skrev 2020-08-31 16:48:04 följande:

    Vi har det också lite tufft med sexschemat, vet att min kille blir jättestressad av pressen. Varannan dag brukar funka bra för oss, varje dag funkar ibland men inte för många dagar i rad. Denna cykel testar vi 36h-intervall, kändes som en bra kompromiss... Rent teoretiskt ska ju varannan dag räcka för att bli gravid, men man vill ju säkra upp och göra allt när man har hållit på så mycket med hormoner och läkarbesök


    Alltså inte hur ni gör, haha. Utan om ni ligger dagen för ägglossning och har paus dagen efter. Eller hur ni lägger upp det så. ;)
  • Mikkans
    akalei skrev 2020-08-31 21:50:49 följande:

    Haha :p Denna gång började vi typ 4 dagar innan beräknad ÄL och har sedan kört med 36h mellanrum. Idag tog jag dock ovitrelle så ska försöka få till det både ikväll och imorgon kväll. Tror ÄL blir imorgon kväll ungefär... Men jag har ju aldrig blivit gravid så kanske inte är så mycket att gå efter :p


    Hur gick det för er? Fick ni till det som ni ville?:)

    Jag har bim på lördag och är helt symptomfri så väntar bara på mensen..
  • Mikkans
    akalei skrev 2020-09-09 13:18:49 följande:

    Mja, tog Otrivelle på måndag eftermiddag och fick till det måndag kväll och tisdag kväll. (Utöver det körde vi på 36 h-schemat under dagarna innan Otrivelle, eftersom jag inte visste om jag kanske skulle få spontan ÄL eller behöva Otrivelle.) Hade velat köra även onsdag kväll men orkade faktiskt inte, vi var helt slut...

    Jag har BIM på söndag och är också helt symptomfri. Så spännande ändå att vi ligger så lika.

    Jag känner mig extremt ogravid, magkänslan säger verkligen att det inte blev något, men rent logiskt vet jag ju att man kanske inte alltid har symptom... Känns som att dagarna bara segar sig fram nu.


    Men jag förstår verkligen att ni ledsnar! Vi har svårt med två dagar i rad för att det känns så krystat på något vis.

    Så spännande att vi är nära varandra! Jag känner fortfarande inget så tror inte det blir något heller. :( hur långa cykler har du?
  • Mikkans
    akalei skrev 2020-09-09 21:54:08 följande:

    Ja det är fan tufft att behöva sexa på schema så mycket :/ 

    Min förra cykel som var den första på evigheter då jag faktiskt hade ÄL var på 28 dagar, då var det Otrivelle dag 15, ÄL dag 17 och sedan 11 dagar lutealfas om jag minns rätt. Utan Letrozol har jag helt knäppa cykler, får sporadisk mens några gånger per år, typ. Hur ser det ut för dig?


    Jättejobbigt!

    Skönt med 28 dagarscykel! Mina är 32 dagar med letrozol, oftast äl yyp dag 17/18 sen lutealfas på 14-16 dagar...*puh* mycket väntan!
  • Mikkans

    Jag har även sjukt mkt vitt och krämigt sekret. Brukar ha det efter ägglossning men inte denna mängden. Helt sjukt. Molar lite i tjejmagen med. Tänk vad man kan inbilla sig att det är graviditetssymptom nu. Blä.

Svar på tråden Letrozol - följas åt?