• Nelle83

    Letrozol - följas åt?

    AnnaLinnea87 skrev 2019-10-09 09:09:10 följande:

    Tack  Bara en timme kvar tills vi ska åka, vaknat till och från hela natten. Måste försöka släppa tankarna kring det men så svårt. Tror att jag är min egna största fiende i detta just nu. Hur som så började jag med vitaminerna igår också så hoppas på att de ska hjälpa mig till nästa gång om det inte skulle bli något denna gången. Tack för stödet! 

    Kram


    Tänker på dig och håller tummarna HÅRT!

    KRAM
  • Nelle83
    qaswas122 skrev 2019-10-08 22:10:50 följande:

    Stort tack! Jag försöker att inte ta ut något i förväg, men det känns som om ägglossning är på g.  Och även om jag inte skulle bli gravid första gången jag får ÄL så skulle det kännas tryggt och lugnande att åtminstone veta att jag kan få ÄL!


    Jag tror på ett positivt besked idag :)

    KRAM
  • Nelle83
    agnianits skrev 2019-10-09 09:19:45 följande:

    Hoppas det går bra för er på ultraljudet idag:)

    Själv inväntar man mens i nästa vecka, och efter den har jag tid för hysteroskopi. Denna gången har jag noll hopp att jag ska vara gravid utan vill bara att mensen inte ska bli försenad så att undersökningen behövs ställas in... dock är jag väldigt nervös inför undersökningen. Är rädd att det ska göra ont och jag är rädd för att de ska hitta något som inte är alls bra...


    Förstår att du är nervös! Men va skönt att de undersöker dig ordentligt! Du får tänka att även om det är obehagligt så är det övergående och för en god sak <3

    Jag hoppas på att du ändå är gravid!!

    KRAM
  • Nelle83
    bonzo skrev 2019-10-09 09:39:09 följande:

    Väntar också på mens.. ändå länge negativt på grav test. Har inga större förhoppningar att det har lyckats denna gång. Är på Bim -4 . Har bestämt att jag ska hoppa över letrozolen näst omgång. Provar igen i november . Tror det kan vara bra att kroppen vilar mellan behandlingarna.


    Än är det tidigt!

    Jag håller tummarna hårt för att du får ett plus om några dagar <3

    KRAM
  • Nelle83

    Jag fick ingen ägglossning efter denna Letrozolkur. Mensen kommer inte heller. Pratade med gyn i måndags och han skrev ut Provera till mig för att framkalla mens. När mensen kommer så ska jag äta dubbel dos.

    MEN nu till mitt dilemma. I måndags efter att jag pratat med gyn så fick jag ägglossningsflytningar så det smällde om det.. Har känningar i vänster äggstock. Inget utslag på ÄL-stickorna. Men känns verkligen som att ÄL är på G.. Jag har inte vågat börja med Provera. Om det nu är en väääldigt sen ägglossning (är på dag 32 idag) så vill jag inte störa min egna cykel. Visserligen superlång men ändå. Om det är ägglossning på gång så kommer ju mensen om 2 v av sig självt.. Usch jag vet inte vad jag ska göra.. Va skulle ni ha gjort??

  • Nelle83
    bonzo skrev 2019-10-09 10:36:36 följande:

    Orkar du med rent psykiskt så skulle jag nog vänta in kroppen. Alla fall ett litet tag till. Men jag har ju regelbunden mens .. Har du haft långa perioder utan blödning tidigare? I så fall vet gyn vad det beror på?


    Ja jag känner nog att det bästa är ändå att vänta in kroppen. Får för mig att jag får de bästa förutsättningarna med Letrozol i en cykel som min kropp har startat själv.

    Jag har haft två 50-dagars cykler tidigare. Första så fick jag Provera och efter det så hade jag mens i 12 dagar :( andra gången så väntade jag in den själv och då var den som vanligt. Därför vågar jag inte riktigt ta Provera. Vill inte mixtra mer med kroppen än vad som är nödvändigt.

    Mina långa cykler beror helt enkelt på anovulatoriska cykler, utan ägglossning.

    Att mina ägglossningar uteblir helt plötsligt efter alla år med regelbunden mens tror de beror på stress. Jag är dels väldigt stressad i jobbet, över att jag inte blir gravid samtidigt som jag drar ett jättelass hemma då min man är borta väldigt mycket. Nu ska min man byta tjänst från 1 december. Så nu kommer han att jobba 6-15 varje dag. Det kommer hjälpa mig mycket.
  • Nelle83
    Clemmentina skrev 2019-10-09 11:21:43 följande:

    Tempning är väldigt smidigt för att hålla koll på om äl varit. Rekommenderar det (även om min gyn inte gör det ;))!


    Jag har faktiskt aldrig provat det. Kanske man skulle göra :)

    Tack!
  • Nelle83
    AnnaLinnea87 skrev 2019-10-09 11:15:53 följande:

    Nu har vi kommit tillbaka från VUL och hade en äggblåsa på 15 mm och hinna på 9,7 mm (cd 11) så fick rådet att börja med LH-test imorgon och om jag inte har fått något positivt test fram till måndag så bokade de in ett nytt VUL. Har även gått igenom Otrivellsprutan om vi får positivt test och min sambo fick prov-sticka mig med en tom spruta. Så skönt att de visade detta på plats då jag är otroligt spruträdd.

    Även om det "bara" var en äggblåsa som växt och att den "bara" var 15 mm så känns det skönt att se att behandlingen börjar ta sig. Man får fira de små segrarna på vägen, annars skulle man bli helt sönder stressad. 


    WOW :) Det låter ju jättebra!!

    Va roligt!! Gläd dig åt detta! Åå så härligt!

    Kram
  • Nelle83
    Clemmentina skrev 2019-10-09 11:20:06 följande:

    Jag hade väntat två veckor drygt och börjat med Proveran då om mensen inte kommer innan dess eller ännu bättre du får ett positivt test. :) Håller tummarna!


    Tack snälla för råd!

    Jag ska göra så :)

    Kram
  • Nelle83
    AnnaLinnea87 skrev 2019-10-09 11:20:19 följande:

    Håller med "bonzo" orkar du så tycker jag du ska vänta och se om det var en sen ÄL som kom nu. Om stickorna inte visar något inom ett par dagar så kan du ju starta med Proveran då? Men du ska göra det som känns bäst för dig 

    Kram!


    Jag gör som ni säger allihop :) det var så jag kände men ville ha erat råd innan.

    Jag avvaktar.

    Tack! Så skönt det är att ha er <3

    Kram
Svar på tråden Letrozol - följas åt?