• Nelle83

    Letrozol - följas åt?

    qaswas122 skrev 2019-10-19 12:54:11 följande:

    Lovar att uppdatera! Även om det är dumt att få förväntningar i onödan har jag verkligen en bra känsla. Har nog aldrig haft sådana här flytningar tidigare (alltså, sorry för info! Men det känns verkligen som ett bra tecken haha).

    Att du inte känner någonting nu då kan ju faktiskt vara ett bra tecken om du inte gjorde det de två första graviditeterna! Hoppas verkligen för din skull.


    Men så underbart att ha en skön känsla det låter verkligen hoppfullt! Förlåt om jag frågar väldigt intimt, du behöver absolut inte svara men får jag fråga hur dina flytningar är? Tjocka? Vattniga? Vita? Genomskinliga?

    Jag har också ökade flytningar. De är lite tjockare, vita..

    Ja jag hoppas att det är ett bra tecken för mig

    Kram!
  • Nelle83
    qaswas122 skrev 2019-10-19 14:38:31 följande:

    Väldigt tjocka och vita. Och mycket! Håller tummarna för oss  kram!


    Som mig då hoppas att det är ett bra tecken!!

    Hoppas hoppas <3

    Kram!
  • Nelle83
    Felicia3 skrev 2019-10-19 22:35:05 följande:

    Får ni ?mensvärk? innan mensen av ovitrelle? Tog sprutan 9/10.ska ha mens 24/10.känt lite av o till men framförallt igår och idag.


    Jag kan tyvärr inte svara dig på det då jag inte har tagit Ovitrell. Men man kan ju få molvärk av att man är gravid hoppas på det!

    Kram
  • Nelle83

    Hej tjejer

    Hur mår ni? Vart befinner ni er i cykeln? Några symtom?

    Jag har BIM på torsdag eller fredag.

    Jag har inte så mycket symtom. Lite svidande värk, inte vanlig mensvärk utan mer svagt ilande känsla. Lite ömma bröstvårtor och flytningar.

    Kram på er <3

  • Nelle83
    Lunne skrev 2019-10-20 21:15:43 följande:

    Jag har också BIM på torsdag eller fredag :) Hade mellanblödningar modell kraftigare dagarna efter ÄL, sen har jag inte känt något tills idag. Vaknade med kramper, magont och illamående, brukar aldrig ha så innan mens så hoppas lite på att kan ha varit ett ägg som fäste.


    Det låter ju superpositivt oj som jag hoppas!!

    Kommer du att kunna hålla dig att testa
  • Nelle83
    Lunne skrev 2019-10-20 22:09:34 följande:

    I morse kunde jag inte det :') Men det blev ju som väntat tokblankt... Jag har inte testat på flera månader nu då mensen kommit exakt på BIM eller dagen innan, men just denna månad skulle jag verkligen vilja veta om ev. plus så tidigt som möjligt. Tar det sig nu så kommer v. 12 nämligen bli precis vid jul, så jag tänker att det kan vara svårt att få till KUB med alla röda dagar och det vore bra att skriva in sig tidigt så man kan planera för det... Så det kommer nog gå åt en hel del test här innan veckan är slut :') Hur tänker du med test?


    Men än är det tidigt

    Jag kunde inte heller hålla mig, haha! Tog ett i morse jag med. Tokblankt här också.. Jag kommer också att testa fler innan tors-fre.

    Smart tänkt det där med tider kring jul!

    Håller tummarna så hårt för oss båda nu i veckan!!

    KRAM
  • Nelle83
    Lunne skrev 2019-10-21 10:23:29 följande:

    Japp! Jag testar med de billiga stickorna så det känns som det är några dagar tills man kan tro på resultatet :)

    Jag har gett upp med att försöka fundera över när jag ska testa och inte och accepterat att jag nog kommer testa varje dag fram till fredag nu :') Här annars försökt (och lyckats) hålla mig tills BIM den senaste tiden då jag blev smått galen av allt testande, men denna månad får det bli såhär. Det känns i alla fall bättre än tidigare i och med att spolning är bokad till nästa cykel om det inte tar sig, så att det finns en plan framåt.

    Hur mycket brukar du testa? :)

    Håller också tummarna! Kram


    Du låter klok att inte tänka så mycket utan att gå på känsla och det man känner är rätt just denna månad.

    Va skönt att ha en plan

    Jag brukar testa några dagar innan och varje dag tills mensen kommer. Tänker varje gång att ?nästa gång så ska jag hålla mig till BIM? men går lika dåligt varje gång, haha!

    Jag ska börja äta dubbel dos Letrozol nästa cykel så har också en plan. Ska be gyn att ta prover på mig också på de olika hormonnivåerna.

    Kram
  • Nelle83
    Lunne skrev 2019-10-21 11:53:18 följande:

    Haha, jag försöker i alla fall, med ganska varierande resultat :') 

    Hur kommer det sig att du ska testa dubbel dos? För att enkel inte fungerat?

    Hoppas du får ta prover! Här verkar det helt omöjligt att få kolla något utanför deras standarprotokoll, och jag har inte ens lyckats få ut mina senaste provsvar =/ Jag har funderat på att byta gyn, men det känns dumt (om ens möjligt, har inte kollat upp det) mot slutet av en utredning...

    Kram!


    Exakt. Enkel har inte fungerat som de ska. Fick ägglossning första kuren men andra kuren så kom det inte någon ägglossning förrän dag 34 i cykeln. Borde haft det på dag 13-14. Ska äta dubbel nu och gå på ett nytt VUL dag 10-11 för att se hur det ser ut. Jag ska be dom ta alla prover som går att ta! Måste få veta om allt ser bra ut eller varför det krånglar så.

    Men va dåligt av dom att inte kunna göra allt. Ännu sämre att du inte får ut dina provsvar. Det har du ju all rätt till att få. Ring dom i morgon.

    Jag förstår att du känner att det känns jobbigt att byta nu men förstår att du vill. Prata med dom.

    Kram!
  • Nelle83
    Vicktoria88 skrev 2019-10-21 20:45:13 följande:

    Måste bara dela med mig av min externa klantighet.. Igår på min 5:e Primolut Nor dag så råkade jag istället för att ta en Primolut Nor tablett ta en Letrozol tablett..

    Hade hjärtklappning hela kvällen och halva natten igår och haft den sjukaste migränen idag på dan, kändes som huvudet skulle sprängas och som att jag skulle kräkas närsomhelst. Hur typiskt är inte det, antar att det inte är någon som gjort samma sak men tänkte ändå kolla, en dag borde väll inte påverka primolut nor kuren? :p

    Stackars kroppen är väll helt i chock av hormonsvängarna :( //Klantmajan


    Å nej, haha! Så typiskt!

    Men jag tror inte att en tablett gör någon skillnad! Tid du en primolut också?
  • Nelle83
    Lunne skrev 2019-10-21 21:38:59 följande:

    Jag skulle säkert få mina prover om jag pratade med dem på telefon, för att få en telefontid behöver man dock ha tur och komma fram under de typ 3 första millisekunderna när de öppnar på morgonen... Så jag tänkte istället fråga läkaren när jag ska dit om några veckor varför proverna inte är upplagda som de brukar... Det är just p.g.a. otillgängheten jag typ vill byta, är annars nöjd med läkaren...

    Vad har du fått ta för prover hittills?

    Kram


    Oj då det lät jobbigt! Men skönt att du är nöjd för övrigt med dom!

    Jag har bara tagit sköldkörtelprov som var jättebra!

    Vilka prover har du tagit?

    Kram!
Svar på tråden Letrozol - följas åt?