• Anonym (trala­la)
    Äldre 13 Mar 11:50
    1790 visningar
    17 svar
    17
    1790

    Min sambo har tappat lusten och längtar efter sex med ett av sina ex

    Som så många redan sagt- så säger man verkligen inte. Hade min partner över huvud taget pratat om någon annan när det kommer till sex eller visat intresse för någon annan hade jag, efter en pungspark, dragit därifrån. 

    Men något att tänka på - uppvaktar du henne? Hur är det med romantiken?

    Många killar tycker att sex är sååå viktigt i förhållandet och funkar inte det så är förhållandet "dåligt"/på väg utför/ icke tillfredställande. 

    Men många killar fattar inte att för många (kanske inte alla) tjejer så är romantik och uppvaktning lika viktigt som sex, kanske till och med viktigare. 

    Uppvakta henne då och då utan att förvänta dig sex efteråt. 

    Låt bli att ta intiativ till sex ett tag.

    Kanske ge henne oralsex utan att få något tillbaka. 

    Se vad som händer. Kanske är det försent, kanske inte. 

  • Anonym (trala­la)
    Äldre 13 Mar 11:52
    #15
    Mr Hot skrev 2019-03-06 20:09:31 följande:

    Hej.

    Jag vet inte hur hon tänker. Jag frågade visserligen om det fanns någon annan som gett henne bra sex men jag hade inte förväntat mig ett så pass ärligt och uppriktigt svar. Som många här i forumet skriver så håller man väl sånt för sig själv men nu vet jag hur det ligger till och det gör att jag helt tappat självkänslan. Lämna kan man ju göra men det är inte enkelt. Vi är båda separerade sedan tidigare och har barn sen tidigare. Vi har även gemensamma barn och hus och allt det där. Barnen trivs väldigt bra ihop och det vore dåligt med ytterligare en separation. Hade jag varit 25 utan barn hade jag dragit men nu är det mycket svårare. Jag känner mig som något osexigt och könlöst. Jag vet inte hur jag ska få tillbaka självkänslan igen.


     
    Okej, missade detta, du får faktiskt skylla dig själv, fråga inte saker som du inte vill veta svaret på... Vad hade du tänkt att hon skulle svara då? Mycket konstig fråga.
Svar på tråden Min sambo har tappat lusten och längtar efter sex med ett av sina ex