Forum Minskad lust - Sex & samlevnad
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Min sambo har tappat lusten och längtar efter sex med ett av sina ex

  Tis 5 mar 2019 19:26 Läst 0 gånger Totalt 17 svar
  Tis 5 mar 2019 19:26

  Hej.

  Jag har ett problem. Jag och min sambo har ett bra förhållande. Vi befinner oss mitt i livet med hus barn och karriär. Vi älska varandra och trivs bra i varandras sällskap. Eftersom vi båda har en fetish som vi delar har sexet varit fantastisk. Sista åren har min sambo gradvis tappat intresset för sex med mig. Sånt vi gjorde förut tycker hon är äckligt nu och hon blir inte kåt av mig längre. När jag frågade henne vad hon känner berättade hon att hon saknar sexet med en av sina tidigare ex. Hon säger att hon älskar mig och att hon vill ha ett liv med mig men nu känner jag mig som en värdelös man utan sex appeal. Jag vet att så inte är fallet. Jag är vältränad, snygg, omtänksam och skulle relativt enkelt kunna ragga upp någon snygg och villig tjej om jag ville. Jag är kär i min sambo men för henne har jag mer blivit en trygg och snäll bror än en passionerad partner. Jag vill inte vara otrogen och jag vill heller inte att min fru ska vara otrogen men jag känner mig dålig och ouppskattad. Jag vet inte vad jag ska göra? Någon som har erfarenhet av liknande får gärna dela med sig.

 • Anonym (Stack­are)
  Visa endast
  Tis 5 mar 2019 20:41 #1

  Känner med dig, fy tusan, vet inte vad jag hade gjort. ???? Hade känt mig så jäkla värdelös ????. Men ni får försöka prata igenom det riktigt en gång till. Lätt för mig att säga som inte är i din situation. Vet bara hur det är att upptäcka otrohet, och det var väldigt knäckande. ???? ????

 • Anonym (Knepi­gt)
  Visa endast
  Tis 5 mar 2019 20:50 #2

  Min kille har också antytt att han vill ha sex med nåt särskilt ex. Jag har själv vart otrogen mot honom men det känns konstigt nog ändå lite jobbigt.

  .

 • Anonym (xXx)
  Visa endast
  Tis 5 mar 2019 20:52 #3

  Kan det vara så att hon tröttnat på fetischen?

 • Anonym (Lia)
  Visa endast
  Tis 5 mar 2019 20:53 #4

  Varför har hon tappat lusten?

 • Ons 6 mar 2019 09:21 #5

  Hej.

  Tack för alla svar. Jag vet inte riktigt varför hon har tappat lusten. Hon har antytt att hon tycker att sexet är tråkigt och att hon tycker att jag är för mjuk i sängen. Hon kan mycket väl ha tröttnat på vår fetish och vill testa något nytt. Jag har föreslagit massa olika aktiviteter och platser men inget är av intresse. Däremot så tänder hon till av tanken på att någon annan skulle visa henne intresse och har bland annat sagt att ett av hennes ex visste hur han skulle göra för att få henne riktigt kåt. Jag känner mig mest ful och oattraktiv. Jag går ju fortfarande igång väldigt mycket på henne. Jag känner att jag hela tiden ligger ett par steg efter. Det hade ju varit skönt att få vara med någon som gick igång på en själv bara för att få känna att man inte är helt genomdålig. Hon har helt enkelt slutat tända på mig och sexet är bara något mekaniskt som man gör i ett förhållande. Jag vet inte vad jag ska göra, känner mig lite vilsen.

 • Anonym (Herre­gud)
  Visa endast
  Ons 6 mar 2019 09:39 #6 +2

  Men alltså hur kan man säga till sin partner att man är sugen på sex med någon annan?! Skulle jag säga något sånt till min man så hade han nog seriöst övervägt att lämna mig, och samma åt andra hållet också kan jag säga. Givetvis är man inte mer än människa, och det klart att man kan attraheras av andra än sin partner, konstigt vore det ju annars. Men sånt håller man väl för sig själv? Om man inte har den typen av förhållande där båda är ok med att man är öppna med sånt då kanske, men i ts fall verkar det ju inte vara så.

  Jag vet faktiskt inte vad jag hade gjort i din sits, ts. Jag hade varit väldigt ledsen och sårad. Hade nog övervägt att lämna förhållandet, men det är jag det. Hade inte fixat att veta att min parter går och tänker på hur bra nåt ex var i sängen, och att jag tydligen inte når upp till den nivån.

 • Ons 6 mar 2019 10:20 #7 +1
  Anonym (Herregud) skrev 2019-03-06 09:39:28 följande:

  Men alltså hur kan man säga till sin partner att man är sugen på sex med någon annan?! Skulle jag säga något sånt till min man så hade han nog seriöst övervägt att lämna mig, och samma åt andra hållet också kan jag säga. Givetvis är man inte mer än människa, och det klart att man kan attraheras av andra än sin partner, konstigt vore det ju annars. Men sånt håller man väl för sig själv? Om man inte har den typen av förhållande där båda är ok med att man är öppna med sånt då kanske, men i ts fall verkar det ju inte vara så.

  Jag vet faktiskt inte vad jag hade gjort i din sits, ts. Jag hade varit väldigt ledsen och sårad. Hade nog övervägt att lämna förhållandet, men det är jag det. Hade inte fixat att veta att min parter går och tänker på hur bra nåt ex var i sängen, och att jag tydligen inte når upp till den nivån.


  Håller med fullständigt. Vissa saker tänker man eller fantiserar om, och ofta är det flyktiga tankar som bara dyker upp för stunden - men man delar det definitivt inte med sin partner. Hur tänkte hon egentligen? 
 • Ons 6 mar 2019 20:09 #8

  Hej.

  Jag vet inte hur hon tänker. Jag frågade visserligen om det fanns någon annan som gett henne bra sex men jag hade inte förväntat mig ett så pass ärligt och uppriktigt svar. Som många här i forumet skriver så håller man väl sånt för sig själv men nu vet jag hur det ligger till och det gör att jag helt tappat självkänslan. Lämna kan man ju göra men det är inte enkelt. Vi är båda separerade sedan tidigare och har barn sen tidigare. Vi har även gemensamma barn och hus och allt det där. Barnen trivs väldigt bra ihop och det vore dåligt med ytterligare en separation. Hade jag varit 25 utan barn hade jag dragit men nu är det mycket svårare. Jag känner mig som något osexigt och könlöst. Jag vet inte hur jag ska få tillbaka självkänslan igen.

 • Tis 12 mar 2019 16:35 #9

  Om du inte är helt främmande för att ha ett öppet förhållande så kanske ni skulle prata om att ha det? Som det ser ut nu är det ju ohållbart, för båda dig och henne.. 


  Hade jag varit i din sits hade jag absolut inte suttit och tagit att min partner säger att hen vill vara med sitt ex, låter riktigt konstigt i mina öron?

  Ni kanske skulle testa att ta in en 3e part i sexet? som ingen av er känner så det inte blir några "känslor" med i spelet, finns många som par som söker en 3e för en trevlig stund Kyss

 • Anonym (Fetis­ch)
  Visa endast
  Tis 12 mar 2019 17:41 #10

  Jag har själv lite flyktiga fetischer, är liksom inte statisk när det kommer till sex. Har haft en lång relation med ganska friskt och utforskande sexliv. Där båda verkligen fått utforska sin lust, problemet är att även om sexet är spännande och bra så kan man sakna den där attraktionen och då spelar det andra inte så stor roll. Fetisch eller ej, känslorna och klistret bakom tapeten måste sitta där liksom.. känner igen ditt dilemma jag lämnade dock.

 • Tis 12 mar 2019 17:54 #11

  Fråga henne om det är okej att du ligger med någon annan men inte hon. Konstigt nog kan hennes lust efter dig väckas av att du har sex med någon annan. Win-win.

 • Tis 12 mar 2019 18:52 #12

  Framgår inte hur länge ni varit partners men kanske tillräckligt länge för att det övergått till vardag. Jag kan undra vad som var ert störrsta "klister", kanske att ni klickade 100% sexuellt och efter ett tag minskar spänningen och då även hennes lust. Att ta upp gamla ex tror jag inte har med dig att göra, hon vill ha mer spänning helt enkelt.

  Undra hur hennes bakgrund set ut med tidigare relationer, kanske hoppat av tåget i jakt på nya "kickar" med nya partners?

  Oavsett ett tungt läge, du får kanske ändra ditt program, införa ett nytt erotiskt  element till leken?

 • Anonym (medkä­nnande­)
  Visa endast
  Ons 13 mar 2019 11:24 #13

  Så där uttrycker man sig inte till sin partner. Det är både respektlöst, okänsligt, elakt och gör er relation tämligen värdelös.

  Kom i håg att värdet av er relation inte är högre än det värde som den lägst värderande partnern åsätter relationen. Det finns objektiva parametrar att mäta värdet på. Att inte bry sig om dina känslor innebär t ex att relationen inte är särskilt viktig för henne. Hon verkar ta dig för given = du är oviktig för henne. Att sukta efter sitt ex innebär att er relation är mindre värd än hennes förra relation, som bevisligen tog slut. Försök att se det objektiva värdet i din relation, inte det värde du skulle önska eller drömmer om. Övervärdera inte relationen. Vem vill leva i en drömvärld? Med det låga värde hon tillmäter relationen så spelar det ingen roll om hon suktar efter exet, eftersom suktandet i sig förtar relationens värde. Säg till henne att det spelar ingen roll om hon suktar efter andra män, eftersom er relation ändå har så lågt värde, baserat på hennes egna handlanden. Säg att hon får göra vad hon vill, det spelar ingen roll när hon åsätter relationen så lågt värde. Säg att hon övertygat dig om relationens låga värde och att du kommer banta ner dina förväntningar på henne så dessa matchar det låga värdet hon åsätter relationen. Finns ingen anledning att fjäska, ta initiativ eller slå knut på sig själv om ens partner tydligt visar att relationen är oviktig. Relationer med lågt värde tar ändå alltid slut. Det är bortkastad energi. Ta verkligheten som den är och se om hon verkligen trivs med att ni båda värderar relationen lika lågt som hon gör. Kanske vill hon då uppnå ett lite högre värde? Hon äger problemet, ta inte över hennes problem. Stay cool.

 • Anonym (trala­la)
  Visa endast
  Ons 13 mar 2019 11:50 #14

  Som så många redan sagt- så säger man verkligen inte. Hade min partner över huvud taget pratat om någon annan när det kommer till sex eller visat intresse för någon annan hade jag, efter en pungspark, dragit därifrån. 

  Men något att tänka på - uppvaktar du henne? Hur är det med romantiken?

  Många killar tycker att sex är sååå viktigt i förhållandet och funkar inte det så är förhållandet "dåligt"/på väg utför/ icke tillfredställande. 

  Men många killar fattar inte att för många (kanske inte alla) tjejer så är romantik och uppvaktning lika viktigt som sex, kanske till och med viktigare. 

  Uppvakta henne då och då utan att förvänta dig sex efteråt. 

  Låt bli att ta intiativ till sex ett tag.

  Kanske ge henne oralsex utan att få något tillbaka. 

  Se vad som händer. Kanske är det försent, kanske inte. 

 • Anonym (trala­la)
  Visa endast
  Ons 13 mar 2019 11:52 #15
  Mr Hot skrev 2019-03-06 20:09:31 följande:

  Hej.

  Jag vet inte hur hon tänker. Jag frågade visserligen om det fanns någon annan som gett henne bra sex men jag hade inte förväntat mig ett så pass ärligt och uppriktigt svar. Som många här i forumet skriver så håller man väl sånt för sig själv men nu vet jag hur det ligger till och det gör att jag helt tappat självkänslan. Lämna kan man ju göra men det är inte enkelt. Vi är båda separerade sedan tidigare och har barn sen tidigare. Vi har även gemensamma barn och hus och allt det där. Barnen trivs väldigt bra ihop och det vore dåligt med ytterligare en separation. Hade jag varit 25 utan barn hade jag dragit men nu är det mycket svårare. Jag känner mig som något osexigt och könlöst. Jag vet inte hur jag ska få tillbaka självkänslan igen.


   
  Okej, missade detta, du får faktiskt skylla dig själv, fråga inte saker som du inte vill veta svaret på... Vad hade du tänkt att hon skulle svara då? Mycket konstig fråga.
 • Lör 16 mar 2019 15:16 #16

  Jag tror på fritt sex mer än många andra men jag skulle låta henne knulla exet o sen komma hem o berätta hur det var etc... jag har haft mång män som låtit mig ut o knulla o sen blivit sugna av att höra hur när var

 • Lör 16 mar 2019 15:26 #17
  Mr Hot skrev 2019-03-05 19:26:24 följande:

  Hej.

  Jag har ett problem. Jag och min sambo har ett bra förhållande. Vi befinner oss mitt i livet med hus barn och karriär. Vi älska varandra och trivs bra i varandras sällskap. Eftersom vi båda har en fetish som vi delar har sexet varit fantastisk. Sista åren har min sambo gradvis tappat intresset för sex med mig. Sånt vi gjorde förut tycker hon är äckligt nu och hon blir inte kåt av mig längre. När jag frågade henne vad hon känner berättade hon att hon saknar sexet med en av sina tidigare ex. Hon säger att hon älskar mig och att hon vill ha ett liv med mig men nu känner jag mig som en värdelös man utan sex appeal. Jag vet att så inte är fallet. Jag är vältränad, snygg, omtänksam och skulle relativt enkelt kunna ragga upp någon snygg och villig tjej om jag ville. Jag är kär i min sambo men för henne har jag mer blivit en trygg och snäll bror än en passionerad partner. Jag vill inte vara otrogen och jag vill heller inte att min fru ska vara otrogen men jag känner mig dålig och ouppskattad. Jag vet inte vad jag ska göra? Någon som har erfarenhet av liknande får gärna dela med sig.


  Folk måste lära sig att relationer har olika stadier. Tragiskt att din partner inte förstår dwt
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll